Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב רנו קליאו שנת 98

לפני שבוע נשברה לי האנטנה בגג. הלכתי לחנות והוא החליף לי את האנטנה, אבל את החוט שמחבר בין הרדיו לאנטנה הוא לא החליף אלא השאיר את הישן.

מה שקורה זה שהרדיו מתנהג כמו שהאנטנה שבורה. הוא עושה הרבה רעשים. השאלה היא עם צריך להחליף את החוט וזה יפתור את הבעיה? או שהאנטנה דפוקה על אף שהוא טוען שזה מקורי?

פורסם

בדרך כלל לא מחליפים את הכבל של האנטנה אלא אם כן הוא תקול. יש מצב שהסוג של האנטנה לא משהו או לחילופין הכבל באמת דפוק זאת בהנחה שהמכשיר תקין.

פורסם

יש לבדוק רציפות חשמלית בכבל אנטנה (לחלק הפנימי ),

לעיתים הכבל נפגע (סיכוי נמוך) בחיבור לבסיס האנטנה בגג.

אם הרציפות תקינה- התקלה היא או ברדיו/ או באנטנה החדשה.

-

פורסם
שהוא טוען שזה מקורי?

מה מקורי? קנית את האנטנה ברנו? כמה שילמת על האנטנה? עושה רושם, כמו שקודמי ציין, שהאנטנה באיכות ירודה.

אגב, לפני שהאנטנה נשברה, שמעת רדיו טוב?

פורסם

האנטנות הלא מקוריות ממורכזות אך ורק ע"י הבורג שנועל אותן מכיוון התאורה הפנימית של הרכב בחלקו הקדמי של הגג

תפתח שם ותנסה לבדוק אם כשאתה מזיז מעט את הבסיס לצדדים הקליטה משתפרת

אלי

פורסם

לפני שנשברה שמעתי מצוין.

האנטנה קניתי אצל חלפי רכב ברחוב בר כוכבא בפ"ת הוא טוען שזה מקורי של רנו עלה 90 שקל

פורסם

יכול להיות שהאנטנה היא מקורית של רנו אבל יכול להיות שבזמן ההתקנה משהו קרה שם בפנים ועכשיו יש לך בעיות קליטה,תפנה למתקין מקצועי שיבדוק את הנושא עם הכלים הנכונים וככה תהיה לך תשובה יותר טובה לפי דעתי.

בקשר לענין של עם החלק מקורי או לא? תקפוץ למוסך מורשה של רנו שיבדקו את החלק עם הוא חלק מקורי של רנו אז יש לו מספר קטלוגי של רנו והוא יופיע במחשב חלפים שלהם,עם לא אז כנראה קניתה סתם איזושהיא אנטנה שמתאימה לתושבת אנטנה שיש לך ברנו.

• תוכן חדש...