Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא אני ניגש למתקין שלי שיתקין לי מערכת חדשה לגמרי.

אני מעיף את ה2 מגברים הישנים שלי ב2 חדשים ומחליף את כל החיווט ברכב, בינתיים יש לי מונו של רוקפורד 1200 RMS.

ברצוני לקנות את סדרת הפאוור של רוקפורד ה4 ערוצים, T4004 עכשיו יש כאן שני קישורים למגברים:

http://punch-s.com/aecommerce/c1034/14045.php

http://ninja-net.co.il/Product.aspx?ProductID=1202

אני רק לא רוצה ליפול בפח ולקנות זיוף, יש סידרה שחורה וסידרה אפורה מה טוב יותר, מה ההבדלים בהספק? אני לא יודע אם באחד הקישורים האלה יש אפור ושחור.

המחיר עד 1700 ש"ח אני מקווה שאני עושה את הבחירה הנכונה, ברצוני להגביר סט היי אנרג'י ואנרג'י האם זה יספיק?

לרוץ ולקנות אותו מאחד הקישורים?

למתקין שלי יש סט חיווט של אודיסון הוא מוכר אותו ב300 ש"ח, אני חושב זה 4 גייג'.

האם בכבל הזה אפשר לחבר גם ל4 ערוצים וגם למונו או שצריך גם 8 גייג'? אם כן למה הולך ה4 ולמה ה8 כי אני ממש לא מבין בזה.

איזה חיווט עלי לקנות ואם אפשר להפנות אותי לאן.

כשהוא מריץ לי חוטים איפה להעביר מה?

RCA ומינוס בצד אחד ופלוס בצד השני? אני ממש צריך הסברים לגבי זה כי אני הולך להתקין מערכת בפעם האחרונה לעוד הרבה זמן ואני רוצה ממש תוצאות טובות מבלי להחליף שוב.

אשמח לעזרה, תודה.

פורסם

היי מיד.

לגבי זוג הקישורים ששלחת המגברים זהים..

שמעתי עם המגבר הזה עובד על מזדה 3 מ"ע מקורית אז אין לי ממש נסיון איתו על מ"ע חדשה.

ההספק של האנרג'י אם אני זוכר נככון ואני לא ממש זוכר הוא 100 תמתין לתגובות בעניין התאמה לא צריכה להיות בעייה בכל מקרה.

חיווט,צדקת!! אכן מעבירים בצד אחד סורס ואחד מתח ,וכל זה למנוע השראות.

אתה לא צריך לשבור את הראש בנוגע לפרטים האלה כשתלך למתקין מקצועי הוא ידע את העבודה.

אבל טוב שאתה מתעניין,תוכל לפנות לבחור בשם יוסי בפורום הכינוי שלו זה ALPINEשמעתי שהוא מאד מנוסה ומקצועי,

והתקנות מסוג זה הם פינטס בשבילו,חפש ת'רדים מהסופש הזה כתבו ממש על כמה מתקינים מהפורום גש אלהם לא תצטער.

ותמתין לתשובות בנוגע למגבר הזה הוא דיי חזק לפי מה ששמעתי.

ג'ובני

פורסם

המינוס חייב להיות קצר ככל האפשר, ככה שאין מצב שהוא יחזור למשל לתא המנוע בחזרה מהמגבר באורך מטורף.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

הוא מתכוון שהמינוסים צריכים להיות קצרים ככל האפשר..

ושיתחברו לנקודת השילדה הקרובה ביותר למגבר ולא עד לתא המנוע שיחובר ישיר למינוס של המגבר

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...