Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי אתמול סקסו 1400 בנזין, ועל פניו - נראה שזה הרכב שאני רוצה.

שנה: 99

120000 ק"מ

לדברי הבעלים, כל היסטוריית הטיפולים שלה היא במוסך מורשה.

ביום שני אנחנו ניקח אותה למוסך בו היא מטופלת ונוציא את היסטוריית הטיפולים.

ההתלבטות שלי היא לגבי הבדיקה: בסה"כ הרכב נוסע טוב, נראה שמור וללא סימני שחיקה והבעלים נראה כמו בחור אמין.

קצת חבל לי לבזבז זמן וכסף על בדיקה במוסך "נייטרלי" שיחרטט אותי, ואני נוטה לבקש לעשות את הבדיקה במוסך בו היא טופלה.

סה"כ זהו מוסך מורשה של הייבואן, והם לא יכולים לשחק יותר מדי משחקים רק כי בעל הרכב הוא לקוח שלהם - כי הם גם צריכים לעמוד מאחורי המילה שלהם.

מה אתם אומרים?

פורסם

בשביל לקבל הסטוריית טיפולים אתה לא חייב מוסך מטעמך או מטעם הבעלים, כל מוסך מורשה יוכל להוציא לך את ההיסטוריה בהסכמת הבעלים.

מוסך לא יכול לספק לך בדיקה של הרכב, הוא יכול לאמוד את טיבו הכללי אבל לא יותר מזה, זה לא בא לחסוך בדיקה ואף מוסך לא ייקח על עצמו את האחריות של לבדוק לך את האוטו.

פורסם

מעבר למה שציין שלומי חשוב מאוד שתבין שרכב זה לא רק מנוע /גיר שעלולים לשבוק להם חיים.

חשיבות רבה יותר יש לשילדת הרכב שאם נפגעה קשות שום סכום בעולם שתיתן לא יחזירה לתקינות מוחלטת ב-100% וכמו שאבא שלי אומר :מנוע וגיר אפשר להחליף,זה עניין של כסף ,שאסי ובודי לא מחליפים.

אם אתה לא רוצתה ללכת למכון בדיקה,אתה יכול לגשת לפחח שהנך מכיר ולבקש חוות דעת לגבי מצב של שילדת הרכב ולוודא שלא עבר תאונות קשות ואז לגשת למוסך המורשה ולקבל חוות דעת טכנית- מכנית על הרכב.\

כדאי לעשות זאת משום שהמכונאים בחברה הם ממש לא פחחים ואם חלילה הרכב עבר תאונה כזו או אחרת שגרמה לירידת ערך אין להם את הכלים והציוד המשוכלל שיש במכוני הבדיקה כדי לעלות על כל הדקויות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...