Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מתוך וואלה

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1344359

כבר שנה שלישית שיש שינויים בצורה הזאת לדרגות, תמיד מראים שזה לטובת הקונה האומנם?

קבוצת רישוי 2 לדוגמא היא עד 111 אלף ש"ח היא תרד לעד 105 אלף ש"ח זאת אומרת שאם יש לכם מכונית שעלתה יותר מ105 אלף ש"ח היא תיהיה דרגה 3 ותשלמו עליה יותר מס'.

קבוצות הרישוי לשנת 2009

קבוצה 1: עד 90,000 שקל

קבוצה 2: מ-90,001 ועד 105,000

קבוצה 3: מ-105,001 ועד 123,000

קבוצה 4: מ-123,001 ועד 139,000

קבוצה 5: מ-139,001 ועד 180,000

קבוצה 6: מ-180,001 ועד 258,000

קבוצה 7: מ-258,001 ומעלה

להזכירכם לפני שנתיים - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3322960,00.html

S2000

פורסם

לפי מה שאתה כותב זאת עליה חדה במס.

היבואנים לא מורידים שקל החמדנים ואם הם מורידים אז הם מכניסים את זה במקום אחר (למשל חוסכים עליך בבטיחות).

באסה שכל רכב עכשיו יעלה קבוצה בגלל החמדנות של המדינה.

פורסם

אני לא יודע איפה היית לפני שנה ושנתיים אבל מחירי הרכבים מתואמים לקבוצות הרישוי וכל פעם שזה מתעדכן היבואנים ממהרים לעדכן את מחירי הרכבים שלהם כך שמזדה 3 "ליסינג" תעלה 105 אלף ש"ח. המדינה בשיטה הזאת מורידה את המיסוי על הרכבים.

אל תאשים את היבואנים, הם קובעים את המחירים כך כי המדינה בעזרת קבוצות הרישוי הורגת את התחרות, כל עוד השיטה הזאת תהיה לא תהיה תחרות אמיתית.

פורסם
אני לא יודע איפה היית לפני שנה ושנתיים אבל מחירי הרכבים מתואמים לקבוצות הרישוי וכל פעם שזה מתעדכן היבואנים ממהרים לעדכן את מחירי הרכבים שלהם כך שמזדה 3 "ליסינג" תעלה 105 אלף ש"ח. המדינה בשיטה הזאת מורידה את המיסוי על הרכבים.

אל תאשים את היבואנים, הם קובעים את המחירים כך כי המדינה בעזרת קבוצות הרישוי הורגת את התחרות, כל עוד השיטה הזאת תהיה לא תהיה תחרות אמיתית.

אתה חושב שהיבואנים ירשו לעצמם להרוויח פחות בגלל ששינו את קבוצות הרישוי?

הם פשוט מורידים יותר דברים ברכב כדי שיכנס לקבוצת רישוי זאת אומרת שבסה"כ אתה משלם פחות ומקבל פחות.

S2000

פורסם

לא תמיד, הכוונה הספציפית כאן הייתה, שאתה בעצם קונה בפחות, אבל המס עצמו שתשלם עקב הקבוצה החדשה יהיה גדול יותר, לטווח הארוך, אתה בעצם משלם יותר מבעבר, זאת הכוונה.

פורסם

אתם מדברים שטויות.

1. רכבים לא חדשים לא יעלו בקבוצת הרישוי.

רכב נשאר באותה קבוצה לאורך כל חייו.

2. לפחות בקבוצות 2+4, הרוב המוחלט של היבואנים ימשיך להציע את הגרסה הבסיסית במחיר הגג של הקבוצה (מזדה3 למשל) כדי שחברות הליסינג ימשיכו לקנות.

רכבים שלא נכנסים יותר בקבוצה 2 (סיוויק, בורה) פשוט נמחקו משוק הליסינג.

3. לא אמורים "לקבל פחות" כי ההפחתה היא תוצאה של הורדת מס הקנייה וירידת שערי מט"ח, כך שעבור עלות רכב מסויימת (במט"ח) המחיר הסופי אמור לרדת תוך שמירה על רווח היבואן.

4. באיזשהו שלב (1.1.2010?) כל שיטת קבוצות הרישוי אמורה להתבטל והשווי למס יהיה אחוז מסויים ממחיר הרכב וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כאשר שוק הליסינג מכתיב ליבואנים, הם יעשו הכל כדי שחברות הליסינג ימשיכו לקנות מהם אלפי רכבים כל שנה ושנה, גם אם מדובר ברווח נמוך יותר.

סביר מאוד שביום שהליסינג לא יכתיב ליבואנים - זה יקרה כאשר הליסינג כנראה ימצאו את הדרך הקלה והמהירה ליבא באופן עצמאי ביבוא מקביל איזו מכונית הודית או סינית שתעלה פחות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בשנת 2000 היבואנית מכשירי תנועה ייבאה את סוזוקי ONE שיוצרה בהודו 1000 סמ"ק , נדיר לראות אותה על הכביש אבל נראית מכונית חמודה....

בכל אופן הירידה במחיר נורא קטנה וחבל מאוד.

קחו לדוגמא את אדולף היטלר שהיה מנהיג רשע ומרושע אבל הבטיח לאזרחי גרמניה פולקסוגן חיפושית לכל העם במחיר סביר, אולי בגלל זה היה נערץ בגרמניה , בתחילת דרכו .

אני לא רוצה להגיד קחו ממנו דוגמא ... אבל רק בעניין הזה כן....

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

8000 שקל לא נשמעים לי כמו ירידה נורא קטנה במחיר.

אל תשכח שהמיסוי בארץ על רכבים עדיין גבוה מאוד ביחס לשאר מדינות העולם.

וישראל היא ממש לא גרמניה. לא של היום ולא של לפני 60 שנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פשוט טירוף. זה המס הסמוי, שאף אחד לא מדבר עליו. אני לא מבין מדוע YNET מציגים את זה בצורה חיובית. המשמעות של השינוי הוא דחיפת עוד ועוד מכוניות לא בטיחותיות לשוק הליסינג, ועוד הפחתה באבזור, בשביל לגרד את קבוצות המס החדשות. למעשה, אפשר לראות זאת אחרת - המס על השימוש ברכב, מבחינת אחוזים, רק עולה ועולה. פעם אחת בגלל שהוא באמת עולה (שווי השימוש מתייקר), ובפעם השניה כי הוא חל על מכוניות זולות מבעבר.

בקרוב, המכוניות היחידות שבאמת ישתלם להחזיק באמצעות חברה יהיו 911 למיניהן - הרי בקבוצה 7, אתה משלם את אותו שווי השימוש לאוטו ב260K ולאוטו במיליון...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ROEE, זה יהיה כך עד 2010 (אם אני זוכר נכון), אז השווי שימוש יהיה דיפרנציאלי ויתבסס על מחירו הספציפי של הרכב (2.3% ממחיר הרכב אם אני זוכר נכון).

פורסם

נהדר. זה לפחות יתעדכן לפי המחירון, או ישאר לכל אורך חיי הרכב?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
נהדר. זה לפחות יתעדכן לפי המחירון, או ישאר לכל אורך חיי הרכב?

אם נתחשב בעובדה שקסנטיה מלפני 10~ שנים עדיין נחשבת לקבוצת רישוי 5, לא הייתי בונה על זה :roll:

אתם שוכחים את רוכשי הרכב שלא בליסינג. מי שיבוא לקנות מאזדה 6 בינואר יחסוך 8000 שקל.

זה חלק מהרעיון. שאנשים יפסיקו לקחת ליסינג.

• תוכן חדש...