Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא לי לראות הופעות באוטו אבל לא לרדת באיכות הסאונד שהרדיו דיסק שלי נותן לי

חשבתי לקנות מסך (מוניטור) שיהיה מתחת לרדיו דיסק הקיים יש לי שם מן מגירונות \ מדף וחוץ מזה די וי די בנפרד בתא קפפות

שיהיה מחובר למערכת ובמידה וארצה לראות הופעה או אפילו סרט למרות שזה סיכוי קלוש אז יהיה לי מתג שיחליף מהרדיו דיסק לדי וי די

מה אתם אומרים ?

או שעדף כבר לקנות מולטימדיה חמודה לרכב.

התקציב שלי הוא 8-9 k

אבל אם האופציה הראשונה שלי היא טובה אז עדיף כי היא תיצא יותר זולה ראיתי מחירים מוניטור זה סביבות האלפיים שקל ודיוי די זה עוד אלף אלף חמש מאות

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

הי דניאל,

מה זה לראות הופעות באוטו? באמצע נסיעה לראות הופעה? לא נראה לי. בחניה? כנס הביתה ותצפה בפלזמה שלך בכיף.

דיוידי זה דבר חמוד לראות פה ושם קליפ או משהו כזה, כי מה כבר אפשר לראות ב8 אינטש למשל. מסך ברכב זה יכול להיות נהדר דווקא למטרות אחרות, כמו למשל, רשימת השירים, שליטה על פרוססור בנוחות יתר, וכו'.

במפגש האחרון ישבתי אצל עודד focalist, יש לו carpc, וסט קידמי משובח ביותר, סיז. הוא שם לי הופעה של הEagles, ואמרתי לו אתה יודע מה חסר כאן? פלזמה 50"![או 103:-P]. אצלך, עם הסאונד שלך, לראות הופעה על מסך קטן זה אהמ.. לא יודע.. אבל אם בא לך, בכיף, הכל אפשרי. אפשרי להוסיף מכשיר dvd נוסף, אפשרי להחליף את המכשיר שלך ב2DIN מתקדם של אלפיין למשל, עם פרוססור, כדי שתהיה לך אפשרות לקרוס 4WAY, ואפשרי גם וגם; לשים מכשיר מולטימדיה מתקדם, ולהעביר את הHU שלך לתא כפפות, כך תיהנה מכל העולמות.

פורסם

עם סטאפ כמו שלך אתה צריך לראות הופעה בדי וי די?

מפה כל די וי די וכו' זה רק לרדת ברמה

תעשה קצת כיוונים ואז תקבל תמונת סאונד מספיק טובה כדי שלא תצטרך לראות סרט כדי לדעת איפה כל נגן על הבמה נמצא

אבל אם בכל זאת, תשקול החלפת הקלריון באלפיין איכותי במיוחד, למרות שלדעתי זה עדיין ירידה ברמת הצליל

פורסם

חחחח

קודם כל תודה על המחמאות של המערכת

דבר שני אם כבר אני מחליף לדבל דין יש לקלריאון משהו מטורף אבל המחיר הוא סביבות 25 אלף חוץ מזה יש גם קארוזראיה ודברים כאלה פשוט רציתי מסך כזה סתם לראות כמה שירים וקליפים וגם לשמור על איכות הסאונד כניראה שאי אפשר ונצטרך לחסוך בשביל השידרוג.

תודה בכל זאת!!!

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

דניאל, רק אלפיין F#1!

שומדבר אחר! אל תעשה שטויות:)

תשמור על הרמה הגבוהה שיש לך ברכב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דבר איתי אני אעזור לך,

יש לי רסיבר עם פרוססור מובנה 5.1 DTS נפרד של קלריון שגם קורא די וי די ויש לו גם כניסה לאודיו אנאלוגי ודיגיטאלי, כל המגברים מחוברים אליו, יש לו 6 יציאות RCA.

הוא מוחבא אצלי במגירה, מתי שאני רוצה לשמוע(!!) הופעה , אני פשוט מוציא את הרמקול סנטר שלי מהמגירה, שם דיסק די וי די ברסיבר של הקלריון, פותח את הערוצים של הסראונד והסנטר, מעביר ל 5.1 או DTS בהגדרות של הדי וי די, ואני בתוך האולם עם עוד 2000 צופים נלהבים!

אני יכול להמליץ לך על כמה פתרונות וכמה דברים מעניינים שאני עשיתי, בניתי את המערכת הזאת לבד ועברתי הרבה קשיים בדרך... אפשר להגיד שהתוצאה יצאה טובה מאוד, מה גם שהכל מוחבא כך שאם מסתכלים על האוטו לא רואים שום דבר.

הייתי ממליץ לך לקנות רסיבר כזה עם פרוססור 5.1 של אותה חברה של ה HU שלך, התוצאה תיהיה מושלמת!

פורסם

נימי, אני מקווה שאתה מודע לרמה שדניאל שואף אליה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דניאל , אם אתה רוצה לשמור על הרמה הגבוהה ביותר זה רק להשלים סט של ה F1 (שלטעמי עדיף בזכות פרוססור הרבה יותר מתקדם מה HU של קלריון שמעולה בפני עצמו).

אבל בראש ובראשונה הייתי עושה מה שיוסי אמר , קודם כל מיקום אלמנטים . אחרי זה צעצועים :-)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...