Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כבר מזה זמן מה מתעניין בקניית רכב והזמן האחרון גיבשתי דעה עיקרית על פולו 1.4, עכשיו קראתי (בעיקר מפה) הרבה על פולו ושמעתי על המחלות והבעיות, הבנתי שיש את התקלות שהם מסביב למכאניקה; "החלונות הנופלים", הבעיה במזגן, הרצועה (שזה קשור למאכניקה) ועוד דברים פחות משמעותיים, עכשיו המחיר של התיקונים והטיפולים יקר, אבל לא בשמיים אז אני עדיין לא נגד אבל גם לא ב100% בעד.

מכיוון שאני מתמקד בשנתון 2001 (פרטים בהמשך) שעליו שמעתי את רב התקלות התעניינתי אז בשנתונים כמו 2004, האם גם שם התקלות זהות או שטופלו??

יש לי גם העדפה לחדש יותר מכיוון שפחות ישן, בעתיד יהיה קל יותר למכירה מאשר 2001 ועוד.

ברור שעדיף 2004 אבל יש הבדל של 20K בערך ואני לא בטוח ששווה את ההשקעה.

נ.ב.

אני מתלבט על 2001 כי חבר של אבי מוכר פולו כזאת 1.4, 68,000 קילומטראג', ידנית ובלי תאונות ומכיוון שהוא חבר של אבי וטען שלא היה לו תקלות ותאונות אני מאמין לו (כמובן שאם אלך על זה אבדוק את הרכב במכון בדיקה למרות זאת..)

אבל זה נשמע טוב, לא היה לו את המחלות של השנתון הזה והרכב נוסע וקילומטראג' נמוך יחסית.

הוא רוצה 30 אלף אבל אפשרי לסגור ב27+- (רק לתת לכם חומר למחשבה). הצעה טובה לדעתי.

+עשיתי נסיעת מבחן מהירה.

בבקשה תעזרו לי, באמת שקראתי וואלה קשה לגבש דעה למרות הכל.

בתודה מראש,

ברק.

• תוכן חדש...