Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדגר אז לפי מה שאתה אומר אז למה שאנשים יקנו רכבים פשוטים ולא איזה פורשה או מרצדס וכ'ו למה לינהוג ברכב פשוט ופחות בטיחותי

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים מה ניסגר איתכם אתם שוכחים דבר מאוד פשוט,שרוב קבל הייעד שמחליף מערכות ברכבים שלהם ומוסיפים סאבים ומגברים וכו' הם בדרך כלל חברה צעירים שזה הרכב הראשון שלהם או אפילו הרכב של ההורים שלהם (ויש לא מעט שהשקיעו הרבה כסף וזמן ברכבים שהם לא שלהם בכלל) ואין להם הרבה כסף נזיל להוציא במיידי.

אפילו תסתכלו על השאלות שמועלות כאן בפורום בכל מה שקשור בייעוץ בקניית מערכת אנשים אפילו לא לוקחים בשיכלול חיווטים טובים ועבודה,אלא רק כסף לחלקים.

אי אפשר לצפות מכל בן אדם שרוצה לשמוע מוזיקה ברכב שלו ברמה טיפה מעל הסטנדרט שיש היום במערכות לרכב להוציא כמה אלפי שקלים טובים על בניות מפיבר וגימורים מיוחדים ובניות בבגז'.

צאו מנקודת הנחה שרוב האנשים שמעדיפים לשמוע מוזיקה בצורה טובה לא תמיד מעוניינים שהמערכת שלהם תיראה טוב .

אני למשל עשיתי את ההתקנה שלי אצל יחיאל וזו הייתה השקעה לא קטנה (לפחות בשבילי כמובן) וכמה שרציתי לעשות בניות לטוויטרים שלי לא יכולתי להרשות את זה לעצמי באותו הרגע ולמען גילוי נאות אפילו העדפתי לעשות בידוד טוב לדלתות.

בקשר לעבודה של יחיאל אני יכול להגיד רק דבר אחד,הוא מקצוען אמיתי שעובד בצורה מאוד טובה ונקיה ועושה דברים על הצד הטוב ביותר מבלי לעגל פינות ומבלי לסבן אותך בכל מיני חארטות של אצלי יותר טוב ואצלי יותר זול וכו',הוא נותן את כל כולו בהתקנה (שוב פעם לפחות אני הרגשתי ככה) ואחרי ההתקנה הוא תמיד זמין לייעוץ ועזרה,ואני אישית נלחץ מכל רעש מוזר שאני שומע מהמערכת ישר קופץ או מתקשר עליו ותמיד מקבל עזרה אדיבה מבלי להרגיש לא רצוי או מעצבן.

פורסם

אני לא מצפה מזמן לדברים אלו, ויש גם חברי גדולים שהם פשוט שכחו על עצמם.

סליחה שאני מתערב, אבל זה יוצא לך מהכיס או משלהם?

זה בדיוק הנקודה, הכיס, מה יהיה איתו? מה יהיה איתכם? כיס-כיס-כיס, מה נסגר?

רק כיס מדיג אותכם,

ומה עם בת זוג? למה אתה בוחר את היפה, ולמה לא חיסחונית?

יש לי חבר, שהתחתן עם בחורה אחת, והיא בשבילו כמו משרתת (בדיוק כמו משרתת) לא אוהב אותה ולא כלום... שאלתי אותו פעם: "למה התחתנתה איתה אם אתה לא אוהב אותה, והיא כמו משרתת שלך?" והוא ענה לי: "אני רציתי משרתת, אבל למה אני צריך לשלם, אם אפשר להתחתן, והיא תהייה גם משרתת וגם תבי כסף הביתה"

אדגר אז לפי מה שאתה אומר אז למה שאנשים יקנו רכבים פשוטים ולא איזה פורשה או מרצדס וכ'ו למה לינהוג ברכב פשוט ופחות בטיחותי

כן חיים פעם אחד...

פורסם

מר xxxagxxx היקר תתפלא לשמוע שיש אנשים שכן אכפת להם מה המצב שלהם "בכיס" ולא מוכנים להיכנס למינוס בשביל המערכת שלהם ברכב או המראה החיצוני של המערכת שלהם וכו'.

אתה שוכח שיש הבדל בין לחיות פעם אחת לבין לחיות פעם אחת בלי כסף כי הוצאת את הכסף שלך על דברים לא חשובים (וביניינו מערכת לרכב או המראה שלה זה לא עומד בראש סדר העדיפויות של האנשים שעובדים קשה בשביל הכסף שיש להם).

אני למשל הוצאתי עד עכשיו על המערכת שלי משהו כמו 8000אלף שקל וזה עוד אחרי שהמחירים שקיבלתי עבור החלקים והעבודה הוא נפלא (תודה יחיאל :wink:) ובשביל הסכום הזה עבדתי במשך כמה חודשים 12 שעות ביום מ7 בבוקר ועד 7 בערב וגם ימי שישי במפעל לתחמושת אז תאמין לי שכשקניתי את המערכת שלי (בסה"כ רדיו דיסק קומפוננט ומגבר ובידוד דלתות) חשבתי טוב טוב עם לעשות את זה או לא והעם להשקיע עוד כמה שקלים טובים על בניות לטוויטרים ולרמקולים.

אז xxxagxxx אל תיכנס באנשים ובבחירה שלהם אל איך שהם מנצלים את הכסף שלהם, תתעסק בצלחת שלך ולא בשל אחרים,כי עם הכסף שלך בא לך בקלות זה לא אומר שזה ככה אצל כולם.

פורסם

זה בדיוק הנקודה, הכיס, מה יהיה איתו? מה יהיה איתכם? כיס-כיס-כיס, מה נסגר?

רק כיס מדיג אותכם,

ומה עם בת זוג? למה אתה בוחר את היפה, ולמה לא חיסחונית?

יש לי חבר, שהתחתן עם בחורה אחת, והיא בשבילו כמו משרתת (בדיוק כמו משרתת) לא אוהב אותה ולא כלום... שאלתי אותו פעם: "למה התחתנתה איתה אם אתה לא אוהב אותה, והיא כמו משרתת שלך?" והוא ענה לי: "אני רציתי משרתת, אבל למה אני צריך לשלם, אם אפשר להתחתן, והיא תהייה גם משרתת וגם תבי כסף הביתה"

כן חיים פעם אחד...

תגיד לי משהו, אתה רציני?:shock:.

אם ככה בוא בבקשה תסביר לנו למה אין לך מגבר מונו של סלסטרה לכל אלמנט ברכב??

מה קרה? ה"כיס" שלך לא מספיק עמוק?

למה בכלל אתה נוסע באופל אסטרה 1.6ליטר שנת 2000?

למה לא איזה מרצדס S65 או אפילו תסתפק בSL55 או משהו כזה.

מה קרה? יקר לך? קח איזה הלוואה, מה כבר יכול להיות זה "כולה" כסף לא?.

הזוי לחלוטין..:roll:

under construction..

פורסם

אדגר, לחיות כמו כלב, בלי גרוש על הת*ת, כי שפכת הכל על תחביב כזה או אחר, זה לא לחיות. מה זה חיים פעם אחת?? דווקא כי חיים פעם אחת, צריך לחיות כמו בנאדם. לא לקפוץ מעל הפופיק, ולחיות לפי רמת חיים שמתאפשרת לך ביחס להכנסותיך.

ולכן, כמו שאמרתי לפני, ואמרו אחרים כאן, כל אדם יעשה את בחירותיו לגבי רצונותיו איך להוציא את כספו.

גם למיליארדרים יש סדרי עדיפויות. יש לו יאכטה ב10 מיליון. הוא יכול לקנות עוד אחת, או עוד 6, אך הוא יעדיף למשל מטוס פרטי, [או שניים..], על אחת כמה וכמה, שהתקציב שלך מצומצם / מוגבל, אתה נוהג לפי סדרי העדיפויות שלך.

לי בא למשל עכשיו מערכת קולנוע ביתית מטורפת. בעיקר אחרי שראיתי את מה שEyalR [שלנו:-)] עשה לפני שנה. אבל אין לי את הסכום האסטרונומי הזה, וגם לא עשירית, בכדי להשקיע אך ורק על ק"ב. ישנם הוצאות רבות נוספות, הן חשובות ונדרשות לחיי היום-יום, הן על תחביבים כאלו ואחרים.

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32735&postdays=0&postorder=asc&start=0

:idea:

יש לי חבר, ..... הוא ענה לי: "אני רציתי משרתת, אבל למה אני צריך לשלם, אם אפשר להתחתן, והיא תהייה גם משרתת וגם תבי כסף הביתה"

זה חבר זה?:twisted:

פורסם

לפחות כשה אני נוסע על אופל אסטרה, היא נראת מסידרת, ולא כמו מחסן. על זה אני מדבר.

וגם צרכך לשמור על מה שיש, ולא צרכך לקנות רכב בשביל למכור, צריך לקנות בשביל להשתמש בו.

פורסם

כמו שאמר פי בן אדם חכם

זה אכן הרכב הראשון שלי ובתור ילד בן 23 במחזיק הונדה אקורד פרטית שקנה את כולה מהכיס הפרטי שלו.

ואת כל המערכת מהכיס הפרטי שלו אז אנשים חכמים שיש להם קצת מושג באיך לחיות נכון מבינים את העיניין

ולא אנשים שחושבים שכסף שהולך בהכרח גם חוזר.

כי בקצב הזה אפילו אופל אסטרה מתישהו תימכר הרבה מתחת למחירון בגלל צורך דחוף לכסף.

תודה רבה ויום טוב חברים

פורסם

מי זה החכם?,

ובן 23 זה ילד?

צאה מזה, איפו אתה חיי?

הונדה אקורד, יש עוד משו שאתה גאה בו חוץ מאקורד? (שלא מגעה למחירון אפילו), מה עוד עשיתה בחיים?

מה עם השכלה?, משפחה? עוד דברים רוחניים?

רק שתדע לך שאני קניתי את הרכב שלי מהחנות לפני שהתגיסתי, ולא בגיל 23, והיום חוץ מרכב שלי היפה יש לי גם משפחה שלי,ובנוסף לימודים, ועבודה....

אז אקורד זה לא הכול בחיים

תגיד לי משהו, אתה רציני?:shock:.

אם ככה בוא בבקשה תסביר לנו למה אין לך מגבר מונו של סלסטרה לכל אלמנט ברכב??

מה קרה? ה"כיס" שלך לא מספיק עמוק?

למה בכלל אתה נוסע באופל אסטרה 1.6ליטר שנת 2000?

למה לא איזה מרצדס S65 או אפילו תסתפק בSL55 או משהו כזה.

מה קרה? יקר לך? קח איזה הלוואה, מה כבר יכול להיות זה "כולה" כסף לא?.

הזוי לחלוטין..:roll:

זות הבעיה ניר, אתה צריך להשדרג הכול וכול דקה, מגבר מונו של סלסטרה לכול אלמנט ברכב, ומה רכב?, מה עם בניה?, מה עם כול שער? ויופי...

לפחות כשה אני נוסע על אופל אסטרה, היא נראת מסידרת, ולא כמו איזה מחסן. על זה אני מדבר.

לגבי רכב שלי, כמו שאמרתי, קניתי רכב לפני 8 שנים מהחנות, ולא מתכוון למכור אותו בזמן הקרוב (למרות שחשבתי על זה), ואני בטוח שהוא יותר טוב מכול רכב ברמה שלו (שמור)

חוץ מזה, צרכך לשמור על מה שיש, ולא צרכך לקנות רכב בשביל למכור, צריך לקנות בשביל להשתמש בו.

יש אנשים בפורום שרוב הזמן שלהם בחיפושים של רכיבי מערכת, ויש להם רכיבים וכסף, פשוט הם כאלו, ולא נענים ממשה יש להם.

ניר יש הרבה שמות, והמון אופציות, תבין שעד שאתה לא תענה ממשה יש לך אתה לא תעצור.

פורסם
מי זה החכם?,

ובן 23 זה ילד?

צאה מזה, איפו אתה חיי?

הונדה אקורד, יש עוד משו שאתה גאה בו חוץ מאקורד? (שלא מגעה למחירון אפילו), מה עוד עשיתה בחיים?

מה עם השכלה?, משפחה? עוד דברים רוחניים?

רק שתדע לך שאני קניתי את הרכב שלי מהחנות לפני שהתגיסתי, ולא בגיל 23, והיום חוץ מרכב שלי היפה יש לי גם משפחה שלי,ובנוסף לימודים, ועבודה....

אז אקורד זה לא הכול בחיים

---------------------------------------------------------------------------------------

זות הבעיה ניר, אתה צריך להשדרג הכול וכול דקה, מגבר מונו של סלסטרה לכול אלמנט ברכב, ומה רכב?, מה עם בניה?, מה עם כול שער? ויופי...

לפחות כשה אני נוסע על אופל אסטרה, היא נראת מסידרת, ולא כמו איזה מחסן. על זה אני מדבר.

לגבי רכב שלי, כמו שאמרתי, קניתי רכב לפני 8 שנים מהחנות, ולא מתכוון למכור אותו בזמן הקרוב (למרות שחשבתי על זה), ואני בטוח שהוא יותר טוב מכול רכב ברמה שלו (שמור)

חוץ מזה, צרכך לשמור על מה שיש, ולא צרכך לקנות רכב בשביל למכור, צריך לקנות בשביל להשתמש בו.

יש אנשים בפורום שרוב הזמן שלהם בחיפושים של רכיבי מערכת, ויש להם רכיבים וכסף, פשוט הם כאלו, ולא נענים ממשה יש להם.

ניר יש הרבה שמות, והמון אופציות, תבין שעד שאתה לא תענה ממשה יש לך אתה לא תעצור.

1. מה שניסיתי להעביר לך זה שאתה לא יכול להכנס לכיס של אנשים אחרים בצורה שאתה עושה אותה כעת.

זה כבר לא עניין של ביקורת, זה כבר עניין של חוצפה, כל אדם עושה עפ"י ראות עיניו ועל פי סדר העדיפויות והיכולת הכלכלית שלו.

יש אחד שישקיע את כל הונו ברכב, האחר בבית ויש כאלו שמשקיעים בתחביבים אחרים כמו ספורט וכו'.

2. אתה לא מכיר אותי, ולכן אתה לא יכול לשפוט אותי (מתקשר בדיוק למה שכתבתי מעל ב1), לכן, אתה לא יודע מה אני עושה עם המערכת שלי ומה לא.

אין לי שום "צורך" בשדרוגים, להיפך אני בין הבודדים שיציבים עם המערכות שלהם אבל כן, מידי פעם אחרי שמיציתי את המערכת אני משתדל לחפש דברים אחרים שהם מבחינתי שיפור בהנאה שלי ממערכת אודיו.

להגיד לי שאני לא יעצור עד שאני אהנה ממה שיש לי, זה פשוט מאוד ובמשפט מאוד ברור- לא עניינך.

אני רק יכול להגיד לך, שביום שאני אפסיק לחפש דברים חדשים בתחום הזה, זה כבר לא יהיה התחביב שלי.

under construction..

פורסם

אני לא צריך להכיר אותך כדי שיהיה לי חוות דעת עלך.

הדיון הזה מיותר, אני אמרתי משה אני חושב, ובסוף של דבר אתה מחליט, רק לא אני עברתי לדוגמה אישית שגרר אותנו לויכוח הזה.

ובהצלח בתחרות.

פורסם
אני בטוח אם הלקוח היה משלם קצת יותר על התקנה, היחיאל היה עושה עבודה יותר טובה בוודאות, כי לא פעם פעמים ראיתי התקנות של יחיאל בפורים.

הכול ענין של כסף וטעם, ואין כן יותר טוב פחות טוב, בן אדם לא עושה את זה בשביל כיף, קודם כול זה עבודה שלו והוא מתפרנס ממנה (ילדים ומשפחה), ואחר כך כיף.

אני רק מזכיר לך מה הייתה ההודעה הראשונה שלך בתרד' של מישהו שמפרסם את המערכת שלו מותקנת.

במקום לפרגן ולהגיד לו להתחדש, בחרת להיכנס לו לכיס .

אתה מתחיל לקלוט על מה אני מדבר או שאני צריך לצייר לך את זה..:roll:

under construction..

פורסם

הוא לא נכנס לו לכיס,

למה אתה כותב כאלו דברים?

הוא רגיל להתקנות יפות של יחיאל , וזה צרם לו בעין כנראה.

גם אני, בדיוק כמו XXXAGXXX חושב שניתן היה לסדר את החיווט מאחורה בצורה יותר אסטטית.

אבל אני סומך על יחיאל שאם מסגרת הזמן/תקציב היתה מאפשרת, הוא היה מסדר את החיווט.

אבל יחיאל התרכז בפתרון הבעייה , שזה רעשי מנוע , ואכן פתר אותה,

בנוסף,

לא ניתן לדעת באיזה מצב חיווטי יחיאל קיבל את הרכב.

הקרדיט ליחיאל על פיתרון מוצלח לבעייה לא קלה (תראו כמה מתקינים הבחור עבר ),

וניר,בבקשה , מעט כבוד לשאר חברי הפורום.

זו לא פעם רשונה שאתה נותן דיעה מסויימת, ומתעצבן שלא כולם מקבלים אותה כאקסיומה.

מידן.

ZZR

פורסם

טוב, אני רואה שאני צריך להסביר פה את דברי בצורה הכי מופשטת שקיימת.

1.מגיע חבר פורום ומעלה תרד' על התקנת מערכת שהוא התקין אצל מתקינים מוכרים בפורום, בצירוף תודות רבות למתקין מסויים על פתרון בעיות ותמונות.

2. מגיע חבר פורום אחר שרוצה לתת ביקורת בונה על ההתקנה שלדעתו היא סטנדרטית ופשוטה.

והוא בכלל לא יודע מה יחיאל עשה ומה לא, כי סה"כ המערכת הייתה מותקנת כבר ברכב, ויחיאל רק דאג לפתרון תקלת רעשי מנוע והחלפת מגבר.

3. אותו חבר פורום, לא טורח אפילו לברך את פותח התרד' על התקנת המערכת וכמובן על פתרון התקלות ברכב, והכי חשוב שהוא ממש מרוצה מהשירות ומהמערכת.

4. חבר הפורום כותב הודעה שאם אנחנו נכתוב אותה בצורה הכי מופשטת שניתן היא משהו בסגנון הזה: "אני בטוח שאם הבחור היה משלם עוד קצת כסף הוא היה מקבל התקנה יפה יותר, כנראה שהוא פשוט לא שילם מספיק ולכן ההתקנה היא מעפנה", זה די מפתיע כי כבר ראיתי התקנות של יחיאל בפורום".

שימו לב להשתלשות הדברים.

1. הבחור התקין בנהריה ויצא עם רעשי מנוע.

2.הגיע לליאור מולטימדיה בחיפה, הוחלף מגבר וסאב .

3.אחרי זמן קצת חזר לליאור בחיפה והוחזר הציוד המקורי, ללא פתרון בעיית הרעשים.

4. המערכת עברה לטיפול שמעון מסאונד-סטורם שעבר על כל ההתקנה מחדש עם שימוש בכבלי ואן-דן-הול(שהם כידוע מאוד יקרים), ועדיין הרכב יצא עם רעשי מנוע.

5.יחיאל, שוב עבר על ההתקנה שכבר עברה 3 ידיים ופתר את הבעיה.

עכשיו אני אסביר למה זה מעצבן ומה בדיוק החוצפה פה.

1.כולנו מסכימים שפותח התרד' שילם הון על ההתקנה הזאת, כי הרי כל אחד שנגע במערכת לקח על זה כסף ואחרי 4 ידיים כנראה שהסכום המקורי רחוק מלהיות פרקטי.

2. מי שרוצה לתת ביקורת מוזמן לעשות זאת, מה שמידן כתב הוא נשמע נורמלי, צרם לו שההתקנה נראית קצת מפוזרת כי הוא רגיל שיחיאל עושה עבודה הרבה יותר מסודרת.

אבל מה הבעיה?

שלכתוב :" בטח הוא לא שילם מספיק ולכן זה נראה ככה" זה פשוט בזיון!!, תבינו את זה.

--------------------------------------------------------------------------------------

מה הבעיה בלכתוב הודעה כזאת :

קודם כל תתחדש ותהנה, אני שמח שיחיאל הצליח לפתור לך את בעיית הרעשים ועכשיו אתה מרוצה.

הדבר היחידי שמפריע לי, זה הכבלים המשוחררים מאחורה, אולי היה כדאי לסדר אותם בצורה אחרת קצת יותר נעימה לעין.

אני יודע ששילמת ממיטב כספך, אבל אולי היה כדאי שאם אתה כבר אצל יחיאל לפחות את החוטים מאחורה לסדר אחרת.

------------------------------------------------------------------------------------------

לא נשמע יותר נורמלי?, לא הגיוני יותר? , לא היה משמח את פותח התרד'?

במקום זה, הערות כמו "קשר ישיר בין המחיר לבין השירות" או משהו כזה הוא מיותר , נכון?

פותח התרד' עונה לאדגר ואומר לו שאין לו הרבה כסף, ושאת הרכב שלו והמערכת הוא קנה בכספו שלו והוא סה"כ בן 23.

ואני לא צריך לצטט את תגובת אדגר בשביל להמחיש מה בדיוק הזוי פה.

אם כל הכבוד לכולכם, אל תעירו לי שאני לא נותן "מעט כבוד" לחברי הפורום , כאשר אני מעיר לאדם שחורג מגבולות ההגיון בביקורת לא מכובדת.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...