Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי רשיון בספט' 3 שנים, 0 הרשאות ו0 נקודות (למעט כמה דוחות חניה בכחול-לבן ששולמו מזמן).

היו לי קצת בעיות כספיות (בן 20 מחזיק את הרכב לבד והרכב הוא כמו שכולם יודעים - קולט 94') וביטחתי את הרכב בצד ג' - לחצי שנה, וחובה לשנה על מנת לחסוך בעלויות, סה"כ שילמתי בסביבות 2500 שקל.

הצד ג' נגמר לי ב31 באוגוסט 2008 - זאת אומרת עוד יומייים.

החובה נגמר לי ב31 בינואר 2009.

צלצלתי לסוכן ביטוח שלי שאני מבטח אצלו תמיד בשביל לחדש את הצד ג', והוא טוען שנגמר לי גם הצד ג', וגם החובה, טענתי שלא יכול להיות והוא נשאר בשלו ואמר שכן.

חיפשתי בכל הבית (אמור להיות במסמכי רכב, אני יודע אבל לא היה שם) את הטופס של החובה ומצאתי אותו למחרת , כמובן שגיליתי שהחובה נגמר ב31 בינואר 2009 ומשהו כאן מסריח.

סיפרתי את זה לסוכן ביטוח ואמר שיחזור אלי, הוא חזר אלי למחרת וטוען שהכל מלא שטויות, אני חייב לבטח חובה וצד ג' כי שניהם נגמרים לי עוד יומיים, וגם! זה יעלה לי 4440 שקל!, אמרתי מה?! איך זה יכול להיות כזה סכום?

**אני שנה קודמת שילמתי (גם אצלו) על צד ג' וחובה לשנה 3700 שקל עם גרירה ושמשות וביטול השתתפות עצמית.

אז הוא ענה לי שככה זה המחירים, אמרתי לו שאין דבר כזה ואני לא משלם שקל במיוחד שעוד יש לי חובה ושלא ינסה לעשות עלי קופה, הוא אמר שיבדוק את זה ויחזור אלי, כבר יומיים אני מחכה שיחזור אלי.

**הסוכן ביטוח הזה הוא לא אחד שמצאתי סתם איפשהו, החברה שאמא שלי עובדת בה מבטחת את כל הציי רכב שלה אצלו, אז אין לי מושג מה הולך כאן.

**בנתיים מצאתי אצל חברה בשם "רוזן" שהגיע פלייאר בעיתון - צד ג' ב1300 שקל לשנה עם גרירה+שמשות + ביטול השתתפות עצמית.

מישהו יכול להסביר מה הסוכן מנסה לעשות? אולי אני טעיתי והוא צודק באמת נגמר לי החובה? ומה פשר המחירים האלה לקפוץ כמעט ב1000 שקל?

אוהד.

פורסם

במידה ועל התעודה של הביטוח חובה רשום שהביטוח בתוקף עד ה31 בינואר - הוא בתוקף עד ה31 בינואר.

מה הסוכן מנסה לעשות? לך תדע..

יכול להיות שהוא התבלבל (בדק את המספר פוליסה של הצד ג' ולא של החובה),

יכול להיות שהוא לקראת פשיטת רגל ומנסה להוציא כסף מלקוחות,

יכול להיות שמישהו בחברת הביטוח עשה טעות.

לגבי המחיר - המחיר משתנה מחברה לחברה, מרכב לרכב, מנהג לנהג ומשנה לשנה.

כיוון שמדובר בביטוח חובה - כנס לאתר משרד האוצר, יש שם מחשבון, תבדוקאיפה יהיה לך הכי זול לעשות את ביטוח החובה.

בהצלחה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קח את הטופס של הביטוחים שלך, תתקשר ישר לחברות שהביטוח נעשה אצלם, ובדוק איתם עד מתי התוקף של הביטוח שלך אצלם.

למשל אם החובה שלך אצל מנורה, תתקשר ישירות למנורה תן להם את הפרטים שלך ותשאל עד מתי התוקף של הביטוח חובה שלך אצלם. זה יתן לך את הפרטים הכי מדוייקים שיש וככה תדע עד כמה הסוכן שלך רמאי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה שמקום העבודה של אימך מבטח אצלו את כלי הרכב שלהם, לא אומר שהוא הסוכן הכי משתלם עבורך.

צי רכב יקבל תעריפים אחרים מאשר האדם הבודד ויכול להיות שלהם הוא סוכן שנותן מחיר אטרקטיבי - ולך לא.

בדוק מול סוכנים שונים וגם מול המבטחים הישירים.

לא נראה לי שהסוכן הזה מנסה לעשות עליך קופה, כמו שיותר נראה שהוא התבלבל או לא שם לב או שאתה בשבילו "יתוש מציק" ולכן הוא גם לא מוצא זמן לבדוק את דבריך ולחזור אליך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לדעתי בדוק דבר ראשון מול חברת הביטוח שבה הוא ביטח אותך על מנת לברר את סיום הפוליסה של החובה שלך,במידה וסיום הפוליסה שלך היא כפי שרשום בתעודה,אל דאגה יש כיסוי חובה,במידה והפוליסה מסתיימת כפי שהסוכן אמר ואתה בטוח שלא ביקשת לקצר את תקופת ביטוח החובה לחצי שנה גם כן אחרי שכבר ביטחת לשנה וכמובן קיבלת פוליסה חדשה מעודכנת והחזר כספי,כנראה שיש כאן איזו תרמית,תציג את הנתונים לסוכן הביטוח שלך ,תשאל לפשר העלמות חצי שנה מהפוליסה וכמו כן תעדכן אותו שלדעתך ישכאן תרמית וגניבה על חשבונך ולכן תגיש נגדו תלונה במשטרת ישראל,בדוק את תגובותיו ואז תחליט על המשך דרכך(כך לפחות אני הייתי פועל).

בהצלחה.

פורסם

דיברתי עם אמא שלי (סוכנת ביטוח), אם התעודה חתומה עד תאריך ינואר - סע בראש שקט ושהוא יקפוץ לך. הסוכן לא מעניין אותך בכלל אתה מבוטח בחברת ביטוח (מנורה, כלל, מגדל וכו') ולא אצלו ישירות (הוא מתווך).

הכל תלוי במה שרשום לך בביטוח חובה עצמו (בטופס החתום ע"י הבנק \ הדואר).

ועכשיו שנגמר לך ה גימל , גש לסוכן אחר.

פורסם

תשובה של אשתי:

אני במקרה סוכנת ביטוח

מה שאתה צריך לעשות לבדוק על גבי התעודה שלך מי הסוכן המטפל?

במידה וזה אותו סוכן שדיברת איתו פשוט פקסס לו את התעודה .

במידה וזה לא אותו סוכן תפקסס לו בכל מקרה ...למען הסר ספק .

יכול להיות שביצעו לך כפל תעודות ואז אחת מחברות הביטוח תצטרך להוציא לך החזר על התקופה החופפת .

אני לא חושבת זאת תרמית אלא טעות של פקידה או טעות שלך שחשבת שנגמר .. ואז שלחו לך אחרת

אתה יכול לבקש מהסוכן שיזמין אישור תשלום על החובה שהוא רואה שמסתיימת בסוף החודש .

אני חושבת שרוב הסיכויים ששתי התעודות הם של סוכנים שונים ולכן הסוכן שלך לא רואה את מה שיש לך ביד.

הכי גרוע תקבל החזר על תקופה חופפת .

פורסם

תבדוק על הפוליסה אם המחיר ששילמתה הוא באזור ה 1500 ש"ח וכתוב שזה עד ינואר אז רוב הסיכויים שזה עד ינואר תתקשר אולי לחברה המבטחת ותבדוק מולם .

המחירים אכן עלו השנה אבל לא ב 1000 ש"ח .

תגיד לו שאתה לא סומך עליו ולכן עובר לסוכן אחר אולי אז היחס שלו ישתנה.

• תוכן חדש...