Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

ברשותי דייהטסו שרייד 1992 שמועמדת למכירה , לצערי הרב הכנף הימנית קדמית שלי פגועה ולא מאפשרת לי למכור את הרכב ביחד איתה .

לצורך המראה הכללי של הרכב , רכשתי כנף בצבע כסף וברצוני לעשות לה פחחות (ישנן 2-3 מכות קטנטנות , לא עמוקות) וצבע לבן .

אני זקוק לפחח מקצועי וזול (מעניין אם יש שילוב כזה) ואם לא מקצועי ,אז שיהיה טוב וזול .

קחו בחשבון שזו סה"כ כנף , אין פה הרבה עבודה , יש פה מעט מאוד פחחות אם בכלל .

בקיצור - אם יש המלצה על פחח כזה או אחר באיזור המרכז , ראשל"צ \ נס ציונה \ רחובות \ בת ים ובמקרה הגרוע תל-אביב , אשמח לקבל .

אני בעצמי מראשל"צ , אני גם חייל לכן זו הסיבה הנוספת שזול - זה חשוב .

תודה לעונים !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

קחו בחשבון שזו סה"כ כנף , אין פה הרבה עבודה , יש פה מעט מאוד פחחות אם בכלל.

אהבתי...אתה מנסה לשכנע אותנו, כאילו אנחנו הולכים לתמחר לך את העבודה. :-)

יש לי מישהו ביבנה וברחובות אם תרצה. שניהם מקצועיים מאוד לכן לא יודע עד כמה זול זה יצא.

אבל שוב, זו רק כנף. :wink:

לא יכלת להמשיך לחפש בפירוק עד שהיית מוצא אחת יפה ?

פורסם
אהבתי...אתה מנסה לשכנע אותנו, כאילו אנחנו הולכים לתמחר לך את העבודה. :-)

יש לי מישהו ביבנה וברחובות אם תרצה. שניהם מקצועיים מאוד לכן לא יודע עד כמה זול זה יצא.

אבל שוב, זו רק כנף. :wink:

לא יכלת להמשיך לחפש בפירוק עד שהיית מוצא אחת יפה ?

זהו , שהיה לי זיכוי אצל פירוקיה ביפו ולצערי הרב הייתה לו כנף לבנה ובשיא טיפשותי לא הלכתי לקחת .. ההתפשרות אחרי תקופה ארוכה של המתנה הייתה - כנף כסופה .

אני אברר בכל מקרה במקום שרפי לין המליץ , אשמח לקבל גם ממך את המקומות , אני מוכן אולי להשקיע קצת יותר - חשוב לי שהרכב יימכר ועם הכנף הנוכחית - הוא לא יימכר .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...