Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרטו לי את הרכב -עצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, הלוואי ואני טועה, אבל לא זה מה שיעזור.

לדעתי אין הבדל בין העט שהם מוכרים לבין קופסת הצבע שמגיעה עם הרכב.

נגיעות קטנות, שריטות מקומיות, אפשר להעלים לחלוטין עם יד טובה. שריטה בריאה זו כבר בעיה.

תקופה מסוימת עוד השתעשעתי ברעיון שאפשר לתקן דבר כזה (בלי צביעה קומפלט), כל מיני רעיונות שבדקתי על פח שהפך לשפן נסיונות פשוט כשלו.

אתה יודע מה? אולי כאן בפורום ימצא התותח שיפרוץ את הדרך, נדמה לי שתגלית כזו תסלק הרבה פחדים מהחברים.

פורסם
אני שמתי מצלמה אחרי ששרטו לי פעמיים, מצלמה גלויה וגדולה וגם שלט שמתריע על המצלמה (אני מעדיף למנוע את השריטה הבאה) והפלא ופלא... כבר מעל שנה שלא שרטו טפו טפו טפו....

אני לא מבין את זה.

כאילו, אם יש שכן שהסתכסכת איתו, הוא שורט לך את האוטו בשביל להעביר לך מסר. למה שיפריע לו שתדע שזה הוא?

גם אם תתלה שלט עם תמונה שלו בשעת המעשה ותכתוב WANTED. למה שזה יזיז לו ?

פורסם
רועי, הלוואי ואני טועה, אבל לא זה מה שיעזור.

לדעתי אין הבדל בין העט שהם מוכרים לבין קופסת הצבע שמגיעה עם הרכב.

נגיעות קטנות, שריטות מקומיות, אפשר להעלים לחלוטין עם יד טובה. שריטה בריאה זו כבר בעיה.

תקופה מסוימת עוד השתעשעתי ברעיון שאפשר לתקן דבר כזה (בלי צביעה קומפלט), כל מיני רעיונות שבדקתי על פח שהפך לשפן נסיונות פשוט כשלו.

אתה יודע מה? אולי כאן בפורום ימצא התותח שיפרוץ את הדרך, נדמה לי שתגלית כזו תסלק הרבה פחדים מהחברים.

העט שהם מוכרים ( יש גם אריזות אחרות ), אינו הענין. הענין הוא שאתה מקבל גם צבע וגם לכה והדרכה לא רעה בקשר לאופן הצביעה וליטוש האזור הצבוע לאחר מכן, באמצעות פוליש, באופן שהתיקון כמעט ולא יורגש. קל להגיד שאין שום אפשרות לתיקונים עדינים כאלו, אבל אולי כדאי בכל זאת לנסות.

פורסם
באופן שהתיקון כמעט ולא יורגש. קל להגיד שאין שום אפשרות לתיקונים עדינים כאלו, אבל אולי כדאי בכל זאת לנסות.

כפי שכתבתי, הלוואי ואני טועה.

פורסם
נכון מאוד.

כבר קרה לי במינכן שקיבלתי רכב שכור (חדש עם 80 ק"מ על השעון) שהאות X עיטרה את מיכסה המנוע שלו.

אלמלא חזרתי אל דלפק הקבלה ודאגתי לכך שהדבר ירשם, עוד הייתי נדרש לשלם את עלות תיקון הנזק... :evil:

"הישראלי המכוער" ביקר לפניך :-)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לפני שבוע עשיתי ווקס בצבע הרכב הוא ממש העלים את הסריטות הלבנות הקטנות,אומנם את החריטות הוא לא העלים אבל צבע אותם לגמרי והרכב נראה חדש!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

זה תלוי אם האוטו חדש אפשר לעשות צביעה מקומית לא של כל המכסה מנוע זה מאוד חשוב שנתון הרכב .

אבל גם זה יעלה לך באיזור ה 300-500 שקלים .

גש למוסך אלפא פחחות וצבע בכפר ותתיעץ איתם !

http://www.esekesek.co.il/business.asp?id=1659

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

חוויתי את אותה חוויה נוראית. המאליבו שלי כחולה מטאלית כהה והחוליגנים עטרו חלקים שונים שלה בשריטות ארוכות. על הרקע של צבע היסוד הלבן נקל לראות את השריטות מקילומטר.

ביררתי, בדקתי כל אופציה והמסקנות שלי הן כדלקמן:

1. שום קוסמטיקה לא תעזור במקרה של שריטות עמוקות

2. עפרונות הצבע של אוטו-דיפו לא שווים כלום וכך גם וקס בצבע רכב לסוגיו

3. צביעה נקודתית של השריטה תבלוט אח"כ יותר מהשריטה עצמה

4. עדיף להשאיר את השריטות ולקוות שהחוליגן התורן יגיד לעצמו "פה כבר הייתי נמשיך הלאה לרכב נקי"

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
אז לדעתכם לא מומלץ לצבוע את השריטה במכחול דק,בצבע של הרכב?

חוץ מהעובדה שזה לא עובד , קח בחשבון שהאוטו בצע מטלי והשאריות של ה"שפתון " הטיפשי הזה רק יגרמו לזה להיראות יותר גרוע .

לגבי המכחול הדק שנמכר ברשתות כמו אוטודיפו שיש בתוכו כמות קטנה של צבע ועוברים עם המכחול , לצערך זה לא מתאים לשריטות עמוקות , ולא יעזור ושוב יכול לגרום לכל העניין להראות יותר רע .

• תוכן חדש...