Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשירשור שפתחתי מזמן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=205328&highlight=despute (תמונות של מה שקיבלתי בתגובה 21)

לא הספקתי להשאיר לו פידבק (האפשרות הזאת פשוט נעלמה) תיכננתי להשאיר לו פידבק עסיסי במיוחד, עם קישור לתמונות של מה שקיבלתי בתמורה ל 500 $.

לאחר הרבה זמן היום הגיע אלי הודעה מפאי פאל שהכסף יוחזר לי דרך חברת האשראי, אך אני יהיה חייב לפאי פאל את הסכום הנ"ל עד שלא אפקסס אליהם אישור לשליחה של החבילה בחזרה.

מאוד משמח אותי שהנבלה הזה לא יוכל להנות מהכסף שלי, אך מה שמכעיס אותי זה שהוא בעצם לא הפסיד שום דבר מהתעלול שלו. אני מצד שני ביזבזתי זמן,כסף בשיחרור החבילה, אין ספור שיחות עם חברת אשראי ופקסים, ועוד אצתרך לשלוח עליו מכספי את הזבל שהוא שלח לי.

יש לכם איזשהו רעיון איך אפשר למרמר לו את החיים קצת?

פורסם

לא הבנתי מה אתה מתלונן על סיר אספנות.

לדעתי קיבלת אותו במחיר מציאה.

אם זה בגלל ש הטפלון התקלף קצת, שלח את התמונות לאיבי בעצמם והם יעיפו אותו כבר.

על דברים קטנים אלפי מונים מזה הם עושים לאנשים מחלת לב, אז על זה אולי בתור עונש יגלו אותו לישראל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני ממש סקרן.

נכנסתי לשרשור ואני רואה שקיבלת סיר. האם הזמנת סיר ? מה כן הזמנת ?

אגב אני כמעט בטוח שאם תכנס לעמוד המכרז שנסגר ובו אתה זוכה, תהיה לך אופציה למעלה להשאיר פידבק.

מחכה לתשובתך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...