Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להחליף את נורות האור חניה הפשוטות בלדים לבנים חזקים.

הרכב הוא סיויק סדאן 94' איזה סוג נורות לדים אני צריך?

תודה.

פורסם

לדעתי לא תוכל סתם כך לשים לדים במקום נורה רגילה, כי לדים לא ניתנים להחלפה.

אני חושב שתצטרך להחליף את כל בית הנורה בשביל זה.

פורסם

אתה תצטרך כנראה תושבת מיוחדת ללד.

עריכה: לא ידעתי שיש לדים בתושבת של מנורה רגילה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

קיימים לדים באותה צורה וגודל כמו הנורות הפשוטות, אני מעוניין להחליף רק את הנורות בעלי אותו חיבור, פשוט להחליף את הנורות הפשוטות בנורות לדים.

דוגמא:

נורה כזאת:

p30157.jpg

להחליף אותה בלד כזה:

Ba9s_5LED_W1.jpg

תודה לעוזרים.

פורסם

תוציא את הנורה הקיימת ולך אפילו לאוטו דיפו, הדבר מאד פשוט ויש נורות לדים לכל סוג בית מנורה רגיל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
באוטודיפו בני ברק ישנם נורות לדים?

או בפתח תקווה המחובר לACE?

תודה.

האמת בדקתי וראיתי רק באוטודיפו ראשון לציון אבל אני מניח ומאמין שיש גם בסניף בני ברק הגדול יותר ! אתה יכול מן הסתם להתקשר...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

שאלה אחרת

שמתי אצלי בפולו במקום נורות האיתות בצד, לדים אדומים.. פשוט להרכבה, שקניתי באוטו דיפו..

זה תיקני ברמת העקרון?

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

• תוכן חדש...