Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע שזה יהיה שרשור קבוע ואחרי כל מרוץ תוסיפו כאן פאדיחות של השדר פרשן ['שדרשן']...

 

העלתי את הנושא אחרי המרוץ הקודם אבל העורך קבר אותו בתוך הדיון על המרוץ אז אני מנסה עוד הפעם.

 

במרוץ בגרמניה אמר הפרשן שמותר לתדלק במהלך Q3 שזה לא להבין את העקרון: אם היה מותר לתדלק הנהג היה דופק הקפה מהירה על אפס דלק ונכנס לתדלק למרוץ...

 

במרוץ הטנגריה התברר שנושא הדלק הוא בעיה סדרתית אצל השדרשן: שניהם הסבירו בנפרד את המהירות של גלוק ומאסה במקצה Q2 בזה שהם נסעו עם משקל דלק נמוך = כאילו שיש איזו סיבה להכנס לQ2 עם מיכל לא כמעט ריק...

 

ליד חוסר ההבנה הבסיסי הזה אפשר רק לצחוק למשמע פרשנויות כמו 'המילטון יסים בלי אף נקודה' או 'לא לקחנו בחשבון שקוביצה צריך לתדלק' ומליון טעויות פרשנות שוטפות כאלו בכל המרוצים. [אפשר לצחוק, אבל זה מקלקל את הנוער שצופה במרוצים]

 

השיא לדעתי היה בגרמניה 2007 שם סבל המילטון לפי הפרשן 'מתקלה בדיפרנציאל בגלגל הקדמי'.

פורסם

תשמע דור, אתה לא יודע כמה אני איתך בדעה הזאת.

 

כבר יחסית הרבה שנים אני רואה פורמולה 1, ואני באופן אישי לא מבין איך אתה בכלל סובל את השידור הזוועתי שלהם.

 

על אילדיס אין מה לדבר, הבן אדם מדבר שטויות, מטעה את כולם ובעיקר מוכיח כמה אין לו הבנה בעניין.

 

לקורפל גם יש את השטויות הקבועות שלו וחוסר ההבנה, יש לו גם נטייה לשפוך עלינו אינפורמציה לא מעניינת כל הזמן (נכון שמעניין מה היה באימון הבוקר, אבל אתה באמת הולך להקריא לנו את כל הזמנים של כולם עד המקום ה-20, באמת!).

 

אני רק חייב "להעצים את העניין" ולומר לך שאני רואה בערוץ הספורט רק כשיש פרסומות בRTL (כן, אני רואה למרות הגרמנית) ומיד שאני חושב שיש את הקרומבכר אני מחזיר מהר מהר.

 

תהיה חזק זה מה שיש לי לומר לך במידה ואין לך RTL.

פורסם

לא יצא לי לצפות באף מירוץ העונה (למרות שאני מת על פורמולה 1) לכן לא אוכל להוסיף לכאן דבר על הפרשונטיות, אבל כבר מזמן רציתי לפתוח שירשור על התירגום באגו.

כמה דברים שצחקתי מהם בזמן האחרון.

 

flappy pedal gearbox = תיבת הילוכים רופפת :shock:

helps to handling = עוזר לטיפול :shock:

פורסם
לא יצא לי לצפות באף מירוץ העונה (למרות שאני מת על פורמולה 1) לכן לא אוכל להוסיף לכאן דבר על הפרשונטיות, אבל כבר מזמן רציתי לפתוח שירשור על התירגום באגו.

כמה דברים שצחקתי מהם בזמן האחרון.

 

flappy pedal gearbox = תיבת הילוכים רופפת :shock:

helps to handling = עוזר לטיפול :shock:

 

 

בטופ גיר באגו הדבר כנראה הכי מצחיק שראיתי עד היום זה שג'רמי אמר את השם של הג'יפ דיסקברי והם תרגמו את זה ל"חשיפה".

to finish first first you have to finish

פורסם

איפה הימים שהזיכיון היה ביורוספורט, היה תענוג פרשנות ברמה גבוהה (גקי סטיוארט) , הבנה בחומר , בקיצור מקצוענות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

CX25GTI

 

 

אם בנושא מקצוענות ודיוקים עסקינן , אז בבקשה , לתקן את שם הצרפתייה השנייה שבחתימה שלך ל-RENAULT

 

אחרת אלונסו יעלב !!

פורסם

להעביר ביקורת זה הכי קל

תנסו אתם להעביר שידור של שעה וחצי בלי לומר שטות פה ושם.

חוץ מזה זה מה שיש כרגע תגידו תודה ותסננו את השטויות ,אם הידע שלכם נרחב יותר מהשדרנים

פורסם

אהלן איציק.

 

אנחנו לא מתיימרים להיות אנשי טלוויזיה ומגישי תוכניות.

 

גם אף אחד לא אומר שזה קל כל כך להעביר שידור בטלוויזיה.

 

מה שאנחנו אומרים, זה שיש בשידור הזה טעויות שפשוט הורסות אותו, ולא רק טעויות, גם שטויות שנפלטות, בעיקר לאילדיס "גאון המוטוריקה" (ע"ע המופע המוטורי).

פורסם
איפה הימים שהזיכיון היה ביורוספורט, היה תענוג פרשנות ברמה גבוהה (גקי סטיוארט) , הבנה בחומר , בקיצור מקצוענות.

אתה לא מתבלבל בין ג'קי סטיוארט לג'ון ווטסון? או שג'קי סטיוארט פירשן ביורוספורט לפני ווטסון ואני לא ידעתי?

פורסם

קחו את זה באיזי.

גם ב ITV יש פאקים.

למשל, מתישהו בין ההקפה ה 60 ל 65 אומרים בקשר לטימו גלוק שימשיך לנסוע עד סוף המירוץ.

רגע אחרי זה מראים את יארנו טרולי ניכנס לפיטס, והשדרנים לא מבינים מה "טימו גלוק עושה בפיטס", וכשהוא יוצא הם שואלים את עצמם "רגע, איפה המילטון?" :)

 

אז אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

אני באופן אישי חושב שטעויות פה ושם הם לאו דווקא אסון גדול.

 

אבל, וזה אבל גדול, כשבאופן קונסיסטנטי במשך כבר 2 עונות וחצי (אני צודק?) בכל מירוץ עושים טעויות הכי דביליות שיש, זה מגיע למצב שזה כבר יוצא מכל החורים.

 

ושוב, אני אומר את זה אפילו רק מהכמה דקות שאני רואה בערוץ 5 כשבRTL פרסומות.

פורסם

יש הבדל בין טעויות שנובעות מחוסר תשומת לב, בלבול או חוסר ריכוז, לבין טעויות שנובעות מחוסר ידע. וכשהשדרן שלך הוא בן אדוארדס והפרשן שלך הוא ג'ון ווטסון, הטעויות יהיו בעיקר מהסוג הראשון. כשהצוות שלך הוא אלי אילדיס ובועז קורפל, תקבל את שני הסוגים.

נכון שהצוות הנוכחי של ITV לא להיט (יש עליהם די הרבה ביקורת בבריטניה) אבל הם עדיין כמה ליגות מעל הצוות של ערוץ 5.

פורסם

האמת שלמרות הטעויות אני אישית עדיין מעדיף לשמוע את השידור בעברית על פני גרמנית.

 

כן יש טעויות פה ושם אבל כמו שאיציק אמר אני מאמין שהם מנסים לשפר את זה מפעם לפעם ואני מאמין שבסוף הם יהיו בסדר.

to finish first first you have to finish

פורסם

אני לעומת יואב כבר עברתי לרמת יאוש מספקת כדי לראות את המירוץ האחרון ב RTL.

 

מעבר לשידור הרבה יותר מקצועי שבכל זאת מבינים הרבה ממנו בכל מה שקשור למקומות וזמנים גם אם לא מדברים גרמנית רהוטה, הם גם נותנים יותר ביטוי לסאונד של המכוניות שבערוץ הספורט ממש מסרסים אותו והם התחלו לשדר במסך רחב 9:16 כך שאפשר לקבל עוד כמה סנטימטרים של המסלול בתמונה ולפעמים זה משמעותי.

 

בועז קורפל משדר כבר שנים ספורט מוטורי מכל הסוגים ויש לו ידע סביר גם אם הוא עושה טעויות פה ושם.

לצידו צריכים לשים פרשן שלאו דוקא יהיה חזק ביכולות השידור אבל ידע לשים לב לדברים ולתקן טעויות כשצריך.

 

אילדיס מגלה פעם אחר פעם שהוא לא יותר מילד מתלהב שגורם לשידור להיראות כמו שיחה בין שני מתבגרים על שקית גרעינים בזמן צפיה במשחק כדורגל. לצער בהכירי את השטח יש סבירות יותר גבוהה שבועז יעלם מהשידור לפני אילדיס הדבר היחידי שאני יכול לעשות בעניין זה להציל את עצמי ולצפות בחלופות אם ב RTL ואם בחיבור הסאונד ל-FEED של ITV מהאינטרנט.

 

לאיציק את השלב של לקבל את צורת השידור הזאת בהבנה ולקוות שיהיה איזה שיפור כבר עברנו מזמן.

×
×
  • תוכן חדש...