Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרור, אני חושב שהשידור של RTL די משעמם. צפיתי בו פעם-פעמיים ויש להם רגעים מתים רבים, סטייל ערוץ הספורט. אולי אתה נהנה לשמוע את סאונד המכוניות, אבל בשביל זה לא צריך פרשנים.

לעומת RTL, יש את ערוץ PREMIERE הגרמני. אין לי מושג איך לקלוט אותו, יש אותו זמין להורדות באינטרנט אחרי המרוץ.

שם יש פרשנות טובה, ולמי שרוצה יש ערוץ סאונד שמתקבל ישירות מהחברה המפיקה את המירוץ, נטו.

למרות כל הדברים האמורים -אני בטוח שזה קשה לפטפט במשך שעה וחצי באופן רהוט בנושאי פורמולה 1. בהרבה ענפי ספורט השדרנים מתארים את מה שקורה.

וכדורסל בכדורגל - "בניון מעביר למה שמו, מה שמו מעביר חזרה לבניון, בניון מעביר למה שמו, הוא פורץ, עובר את ההגנה, גול". כשיש חוץ או עבירה, אז יש לפרשן יש זמן להכנס.

בטניס - שותקים בזמן המשחקון ומפטפטים בין לבין.

אבל בפורמולה 1 מציפים אותנו במלא פרטים טכניים, כי מה בעצם קורה? פה ושם עקיפות, פה ושם עצירות בפיטס, פה ושם תאונות. בין לבין, מאוד קשה לדחוף מידע מעניין. ל ITV יש שדרנים בפיטס, ופרשנים שיודעים מה הולך מאחורי ההגה. אני לא רואה איך אי פעם זה יכול לקרות בארץ, ולכן כשיש צוות שידור של 2 אנשים מול לפחות 6 - ברור שיש כאן נחיתות לא משנה כמה מחונן יהיה צמד השדרנים...

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

קורפל ואילדיס כל כך לא מבינים בפורמולה 1 , שדר צריך לבוא מרקע של מירוצים עם ידע בתחום ולא על פי כמה מאמרים שקרא באינטרנט. הם אומרים דברים כל כך שטותיים!!! וזה בסדר פעם ראשונה , פעם שניה , שלישית אבל זה כבר בלתי נסבל! הם קראו בטח באיזה ת'רד שמישהו פירסם בפורום מה זה צמיגי סליקס או משהו...

לגבי התרגום באגו: זה פשוט קורע!!!המתרגמים שם לא מבינים בגרוש במכוניות ... ממתי handling זה אחיזה?

ויש עוד כל כך הרבה שאני לא מצליח להיזכר בהם כרגע.

אספן קטן עם נשמה גדולה

• תוכן חדש...