Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות בין שני רכבים :

מאזדה 121 95 : ראיתי 2 רכבים אחד ב11 אלף , שני ב14 וחצי... בגלל ההבדל במחיר אני מפחד שיש בעיה שלא עליתי עלייה...

שני זה דייהטסו שרייד 99 ב20 אלף, הבעיה שהיא עשתה 230 אלף ק"מ.. שווה לקחת את הסיכון? כי המחיר טוב..

ויש גם דייהטסו סיריון 00ב20 אלף..

מה עדיף מכל הרכבים האלה??? הבעיה שאף אחד מהם לא מושלם... כפי שאתם יודעים קשה למצוא רכב שמור אז אני פשוט מנסה למזער נזקים..

ד.א , לקנות רכב ב 20 ומשהו אלף, זה אומר שאין לי כסף פנוי לתיקונים כבדים...

תודה!!

פורסם

נסה למצוא שרייד עם קילומטרז' נמוך. סיריון המדובר הוא מנוע 1000סמ"ק, לא בחירה הכי טובה אם רוב נסיעות בכבישים.

תוסיף לרשימה פיאט פונטו.

קח בחשבון - טעות לקנות רכב משומש ללא כסף בצד לפחות יישור קו בסיסי (צמיגים, טיפול גדול, מצבר וכד').

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הסיריון 1000 היא לא בחירה טובה. מנוע 3 צילינדרים בעייתי מאוד. ה1300 סמ"ק עדיף משמעותית.

תתחיל לחפש, מהר מאוד תבין שהשוק של הרכבים האלו מלא ברכבים גרועים. פשוט תקנה את זאת שתיהיה במצב הטוב ביותר שתמצא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מבין שאף אחד פה לא ממליץ על ה 121...?

למרות שהיא זולה יחסית, והמאזדה נחשב רכב אמין..

פורסם
אני מבין שאף אחד פה לא ממליץ על ה 121...?

למרות שהיא זולה יחסית, והמאזדה נחשב רכב אמין..

121 שנת 95 או סיריון 00?

הייתי מוסיף כמה גרושים והולך על סיריון, ה-1300 אמין וחסחוני.

חפש מיד פרטית, ורצוי עם ק"מ מנוך ככל האפשר

בהצלחה

פורסם

לצערי סיריון שנת 2000 אין 1300 אלא רק 1000...

ובכל זאת המזדה זולה בכ- 8, 9 אלף ש"ח..

עניין מסובך.. אך אני אמשיך לחפש..

• תוכן חדש...