Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לפני קניה של פורד פוקוס שנת 2002 הקצרה 5 דלתות מנוע 2000 יד ראשונה פרטי 84,000 ק"מ

השאלות מתחילות

מה אתם אומרים על הרכב ?

הרכב סחיר או לא ? שאני לא יתקע איתו שאני ירצה למכור

הרכב נמכר מעל המחירון ? המוכר רוצה 49,500 אלף המחירון 48,000 אלף שווה ???

הרכב אמין ?

זולל הרבה דלק גם עם אני לא נוסע מהר ?

אשמח לתגובה , לחוות דעת מקצועית ולעזרה לחבר בפורום

תודה

פורסם

תבדוק: מזוג תקין,מדחס מזגן לא מזיע, תקינות כל החלונות חשמל,שאין חופש במסרק הגה,הנעה לא קשה,נורית מנוע לא דולקת

הכל תקין?

אחלה אוטו-אתה רק תהנה

ואם יום אחד יתחשק לך באמת להשקיע-תסב לידני(יקר מאוד) ולא תפסיק לחייך

פורסם

השאלה עם הרכב סחיר ושווה 1000K מעל המחירון ?

ושאני ירצה למכור אותו יהיה קל או שאני יתקע איתו ויצתרך להוריד הרבה במחיר ?

פורסם

אחלה של רכב. אם על יאריס מחורבנת משלמים 3000-4000 ש"ח מעל המחירון למה לא על פוקוס 5 דלתות 2.0??!! בכל מקרה זה תלוי מאד גם במצב הרכב.

פורסם
השאלה עם הרכב סחיר ושווה 1000K מעל המחירון ?

ושאני ירצה למכור אותו יהיה קל או שאני יתקע איתו ויצתרך להוריד הרבה במחיר ?

לא ברור מה הכוונה שלך ב"מעל המחירון"?

האם המוכר שקלל את הק"מ הנמוך והיד ואז הגיע למחיר? ואז זהו בעצם המחירון ולא "מעל המחירון". או שהאלף ש"ח מעל למחיר המחירון שהמוכר דורש הם מעבר לשקלול???

אני בכל אופן, חושב שעדיף לשלם על אקזמפלר שמור, אפילו כמה אלפים מעל מחיר המחירון, ולא כמה אלפים מתחת על רכב מפוקפק- זה מתקזז מהר מאד!

על פי הנתונים ה"יבשים" הרכב נשמע כמציאה, בדוק את הרכב במכון בדיקה אמין, בדוק היסטוריית טיפולים בספר הטיפולים, אמת את שקראת במוסך המורשה שבו טופל הרכב, אם הכל כשורה- תתחדש ותהנה מרכב מצויין.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

ובנימה קצת יותר רצינית,

פוקוס בעל עבר פרטי היא די נדירה ולפי מה שאתה רושם כאן, מצבה הוא מצויין.

אני, אישית, הייתי משקיע אלף ש"ח יותר.

פורסם

בסה"כ הוא צודק - היאריס באמת די מחורבנת, וודאי שלא מצדיקה תשלום מחיר כ"כ גבוה (המחירון גם כך שערורייתי, ועוד להוסיף עליו ?!?)

לא כל מה שמיוצר ע"י טויוטה שווה את המחיר. בעצם, הרוב ממש לא (ראה קורולה/יאריס/אוונסיס ובעצם כל מה שאני יכול לזכור).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

פורד פוקוס, 5 דלתות עם מנוע 2 ליטרים היא מכונית מעולה.

די כוח להתגבר על הגיר הארוך ובהחלט שידוך הולם לשלדה וההגה המעולים והמהוללים שלה.

היא ממש לא מלכת החיסכון אבל אפשר לחיות עם זה, התמורה בהתאם. הטיפולים יקרים מעט יותר משל ה- 1.6 ליטר.

בהחלט שווה את הפער, אם מדובר בק"מ נמוך, יד פרטית זה מוצדק. אם היא ברמת הגימור GIHA צפה לתא נוסעים מפנק מאוד יחסית לשנתון ולבונוס של 4 כריות אוויר במקום שתיים.

אגב, אם עוסקים בפוקוסים פרטיות, הולך ומתפתח מעין "תת שוק" מאוד מעניין לפוקוסים מידיים שאינן מוסדיות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

היתה לי, מודל 2007, עלתה לכביש ב 5 2006. לא אהבתי. הגיר הארוך שלה די מסרס. לא חסכונית - הכל יחסי. לא הצלחתי לקבל עליה מחירון, למרות שהיא היתה כחודשיים מפורסמת ביד 2.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הייתי הולך על האופציה השניה.

היאריס לא רכב מחורבן, אבל לשלם מחירים כל כך גבוהים על הרכב הזה ועוד להוסיף מעל מחירון ?

אמרו כבר חכמים, פראיירים לא מתים רק מתחלפים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

פראייר זה מי שקונה אוטו עם הסטוריה של ליסינג ו 2 תאונות שילדה מסוחר בלי בדיקה במחיר מחירון.

פראייר זה לא זה שמשלם 1000 ש"ח יותר על רכב שמור מאוד, לדעתי זה אפילו צעד הגיוני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי, קנייה מצויינת. אם הרכב באמת שמור, את ה1000 שקל שתשלם מעל המחירון תחסוך מהר מאוד בדברים אחרים.

אני מכיר מספר אנשים עם רכב זהה והם מאוד מרוצים ממנו, נוח, מהנה לנהיגה ומרווח.

פורסם

אוטו מעולה, ובהמשך למה שרועי ציין - בדוק אם עשו טיפול טיימינג לרכב (120K או 5 שנים).

הטיפול הנ"ל יקר וצריך לקחת אותו בחשבון.

בהצלחה

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אחלה רכב ואחד הנדירים שהוא לא מליסינג,חוץ מיזה אני חושב ששווה לשלם על רכב שרוצים והוא שמור! מעל המחירון מאשר לחסוך כמה שקלים בקנייה אבל בביקור ה-1 במוסך לשלם ביוקר.

:fadein:
  • תוכן חדש...