Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף מנוע XY או TU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להבין עם מישהו יכול להסביר מה הבדל בין מנוע XY(מנוע שוכב) ל-TU(מנוע רגיל)

איזה מהם נותן ביצועים יותר טובים(כמובן שניהם אוטו גודל)

באיזה האחזקה יותר זולה וכו'

תודה מראש

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

דבר ראשון זה XU לא XY והמנוע הזה לא שוכב אלא פשוט יושב הפוך מהTU (סעפת פליטה אחורה במקום קדימה ב TU)

ה XU מנועים מיושנים מאד ואם אתה מדבר על נפח 1.6 אז גם ההספק שתקבל מהמנוע הזה (105 כ"ס אם אני זוכר נכון)

לא שווה.

הTU נחשבים מנועים הרבה יותר אמינים ואם תביא את הגירסה של ה 16 ש"ס תקבל 120 כ"ס:wink:

פורסם

למה להגיב סתם אם לא יודעים?

קיים מנוע XY בפיג'ו 205 (אם זאת אכן כוונת המשורר) והוא הגיע בדגמים הראשונים של ה205, כמדומני עד מודל 1988 או 1989. כמדומני במנועים האלו הקרטר הוא משותף למנוע ולגיר.

הXY הוא מנוע מיושן והTU עדיף. בכל מקרה אין לך אפשרות בחירה בין שני המנועים היות והם הגיעו במודלים שונים.

והנה, חן פרחי התותח מספר על מנועי TU וXY.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
למה להגיב סתם אם לא יודעים?

קיים מנוע XY בפיג'ו 205 (אם זאת אכן כוונת המשורר) והוא הגיע בדגמים הראשונים של ה205, כמדומני עד מודל 1988 או 1989. כמדומני במנועים האלו הקרטר הוא משותף למנוע ולגיר.

הXY הוא מנוע מיושן והTU עדיף. בכל מקרה אין לך אפשרות בחירה בין שני המנועים היות והם הגיעו במודלים שונים.

והנה, חן פרחי התותח מספר על מנועי TU וXY.

נסה 1984 וזה XW

גם סיטרואן ויזה חלקה את המנוע הזה.

ככה או ככה, אני בספק אם לכותב יש מנוע XW

לא ראיתי אחד כזה על 205 דיי הרבה זמן (ואני רואה המון 205)

פורסם

תודה על כול התגובות שאלתי את השאלה הזאת למה יש לי פג'ו 205 88 1400 ידני וזה מנוע שוכב ורציתי להבין כאילו עם כדי לי להשקיע בזה או להביא רכב שנתון יותר טוב....

נ.ב

מישהו יודע כמה כוחות סוס ה-1400 השוכב שנת 88 מייצר??

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...