Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפי זמן מה ,עקב בעיות עם דלת הרכב, עשיתי מס' "שיפוצים" במנגנון הדלת.

לאחר מכן, החלו לקרות דברים "מוזרים" בנעילה המרכזית של הרכב. לאחר שלוחצים את הקוד בשלט הרכב ע"מ לפתוח אותו -כל הדלתות נפתחות ונסגרות נפחות ו8נסגרות, כך שאי אפשר לפתוח את הרכב אא"כ נכנסים דרך הדלת החמישית (טוב שיש את זה ... חחחחח)

בכל מקרה- הצלחתי לגלות פטנט זמני- כאשר הדלת נפתחת ונסגרת -אפשר במהירות לפתוח את הדלת בזמן הדלת הוכפת לנעולה לפתוחה (משהו כמו חצי שנייה) ואז להכנס לרכב -אבל אז הדלתות "משתגעות" ונפתחות ונסגרות בערך 4 פעמים. לאחר מכן-הדלת לא ניתנת ליציאה -כך שצריך שוב להפעיל את הפטנט -רק שהפעם אני בתוך הרכב.

חשוב להדגיש שלפעמים אפשר עם המפתח הרגיל של הרכב (לא השלט) לפתוח כשורה את הרכב אך ורק מהדלת שבה טיפלתי-הדלת הימנית הקדמית.

משו יודע כיצד אפשר לתקן ???

מה נפגע ? איך מנגנון הנעילה המרכזית נראה ?

תודה רבה

אנא ! לא להגיב בשטויות !

פורסם

היי

אני מאמין שמה שהחלפת זה המנגנון עצמו וכאשר חיברת את הנעילה המרכזית מעל המנגנון הכיונון של הנעילה לא היה נכון ולכן המערכת משתגעת (אני נאלצתי לווצר על זה טוטאלית).

או שיכול להיות הלך המחשב או ה"מוח" של הנעילה המרכזית וזה אני מאמין שעדיין אפשר להשיג בפירוקיות.

דן.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה ....

פשוט קצת אבא שלי "שיחק" עם הדלת.

לפי מה שהבנתי זה היה קשור למערכת החשמל של הדלת הימנית-קדמית. (שכאמור היא זאת שגרמה לבעיות)

פורסם

ההבדל בין המנועים הוא בנפח שזה דיי בנאלי אבל הבנתי שגם בראש מנוע יש הבדל לא בטוח..

והבדל המיתלים ובגיר זה אני בטוח שיש הגיר שלך הוא גיר ארוך ואילו של הRS הוא גיר קצר.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
  • תוכן חדש...