Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולכת מחר לראות מכונית בפעם הראשונה. המכונית היא מזדה לנטיס 1998, יד 3, אבל עם קילומטרז של 129000, במחיר של 27000. התנאים הראשונים נשמעו לי מתאימים, והמוכר נשמע אמין (השתמשתי בטיפים באתר...סוחר מכוניות הוא לא), אבל עדיין אי אפשר לדעת....בכל אופן, זה נשמע לי מתאים לפחות בשביל לראות.

זאת מכונית ראשונה שאני קונה:

על מה להסתכל?

אילו שאלות חשובות לשאול?

איך אני מוודאת שהקילמוטרז באמת נכון? שמעתי שאפשר לרמות בנושא.(הקילומטרז הזה די נמוך בשביל מכונית ישנה ויד 3, אז זה קצת מעורר חשדות.אבל אם הקילומיטרז באמת נכון, אז נשמע ממש דיל טוב).

אני ממש לא מכירה מוסכים ואיפה עושים טסטים למכונית. איפה אפשר לברר את זה?

כן כן...אני ממש חדשה בנושא. ואני כבר הרבה זמן מדברת על לקנות מכונית, הגיע הזמן לעשות!

פורסם

תנסי למצוא מכר, בן משפחה, ידיד, חבר של חברה בקיצור כל אדם שיוכל לבוא איתך ויש לו ידע

שיוכל לעזור לך.

לא סתם אומרים שנסיון הוא הכל

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ממליץ על בדיקה פרימיטיבית אבל אצלי עבדה על כל שלושת המכוניות שקניתי , כשהמנוע עובד תקחי עיתון או חוברת ותשימי איפה שהאגזוז , אם יוצא מים , סימן שהמנוע גמור או כמעט גמור .

על כל המכוניות שעשיתי את זה (כולל פגו 205 1100 סמק שנת 95 ) הגעתי עד אילת .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

קודם כל בזמן שהמנוע פועל בטמפ' עבודה הסתכלי שלא יוצא עשן לבן, שחור או כחול בהיר מהאגזוז, זה מעיד על בעיה לפי צבע העשן.

פתחי מכסה מנוע וודאי שהמנוע/ אטם ראש תקינים: הוציאי את מדיד השמן- אם יש בועות על המדיד- בעיה. פתחי את מכסה הרדיאטור- האם יש מים נקיים או מלוכלכים? במידה ומלוכלכים יש סיכוי ששמן חודר למיכל נוזל הקירור, אך ייתכן שפשוט צריך להחליף נוזל קירור, בכל מקרה לא תקין.

אם הבדיקות הנ"ל יעברו בהצלחה בצעי נסיעת מבחן. אם מוצא חן בעיניך אחרי הנסיעת מבחן קחי את הרכב לבדיקה, במכון שאת בוחרת (חשש לקומבינות).

פורסם

חנן-ג'יפולוג, מאושיות הפורום, פרסם מדריך לבדיקת ובחירת מכונית נוסעים משומשת, שמתבסס על הרבה נסיון וחוכמת חיים. שווה לקרוא, ואת הרוב הגדול של המדריך אפשר ליישם לבד, הרבה לפני שמגיעים לשלב הבדיקות המכאניות. מצ"ב הקישור:

http://www.jeepolog.com/437.html

Jeepolog.com

פורסם

שלום לך!

בהמשך למה שנאמר - לוודא שהמוכר הוא באמת המוכר (זיהוי עפ"י ת.ז. ושהשם רשום ברשיון הרכב), ושלא מוכר רכב של קרוב משפחה וכו'.

יד הרכב - אם היד היא שלישית יהיה רשום ברשיון הרכב: "בעלים קודמים - 02 "(ז"א הבעלים הנוכחי הוא היד השלישית!!!).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם רוצים לדעת אם האוטו עבר תאונות,

מחפשים הבדלי צבעים או חלקים שדהו ברמה שונה משאר האוטו - זה כמובן אומר שהחלק צבוע, כנראה בגלל תאונה

לחפש צבע של הרכב שנמרח בטעות על הגומיות של החלונות ופלסטיקים אחרים - זה בדרך כלל בעייה של מכוניות שעברו צביעה כללית

בחזית של האוטו בעיקר, לבדוק שכל החלקים מיושרים, אם המרווחים לא מתאימים זה אומר שאיזה פחח הרכיב אותם, שזה אומר תאונה

אם עושים את כל הבדיקות האלה ורואים שהצבע מקורי והכל טוב אז הסיכוי לתאונות שלדה קטן מאוד, כי כדי להגיע לשלדה בתאונה צריך לעבור את החלק החיצוני. אבל אם לא אכפת לך שצבעו את הדלת למשל בגלל סריטות או מכה קטנה, והמוכר אומר שזה מה שקרה באמת, אז צריך לקחת לבדיקה כדי שיראו שלא הייתה שמה תאונה גדולה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...