Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הצדיקים שנמצאים פה בפורום ועוזרים לכל....

אם אפשר את עזרתכם בבקשה .

ברשותי מזדה 323 1997 יד רביעית במצב באמת טוב .

אני רוצה למכור אבל לא יודע כמה להוריד מהמחירון אם בכלל כי האוטו במצב באמת מעולה

מצד שני אני רוצה לקנות פיג'ו 406 שנת 2002 1800 עם 112000 קילומטר שנראית גם טוב (לא לקחתי לבדיקה בינתיים )

יש לי בקושי 40000 אלף . הבחור עם הפיזו מוכן לתת לי אותה ב 40000 .

השאלה שלי היא - כמה מורידים לפיג'ו מהמחירון כי הבנתי שמוכרים אותם הרבה מתחת

וכמה להוריד לשלי מתחת למחירון על מנת לא להפסיד יותר מידי כסף כי כל שקל שאני מוריד זה שקל שאני צריך להוסיף אחר כך לקניה של הפיג'ו ואני דיי תפרן

אשמח לעצתכם \ עזרתכם בנושא

תודה

ובברכה

פורסם

מחיר מזדה שלך 1.6 GLX אוטומט בערך 19K, תלוי מאבזור ומצב.

406 אוטומטית שנת 2000 עם מנוע 1800 עולה בערך 36K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם המזדה שלך במצב טוב אין סיבה שלא תמכור אותה במחירון משוקלל - השוק של המכוניות האלו טוב בהחלט.

בנוגע ל-406 - מה המחירון שלה? קח לבדיקה ותראה מה המצב של הרכב. אם המצב טוב - הרווחת רכב עדיף משמעותית על ה-323.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבדואים בנגב מטורפים על ה 323. הם יקנו אותה גם במחיר מופקע ובשמחה. זה נחשב רכב תואם סובארו משנות ה 80 מבחינת אמינות ולא תהיה לך בעיה למכור את המכונית לקהל ספציפי זה. די בפתק וסיבוב בבאר שבע והרכב נמכר באותו יום.

נ.ב יש לי יותר מתחושה מבוססת שאם תרכוש את ה 406 עוד תתגעגע מאוד ל 323(בכל הקשור לתקלות/בעיות/תיקונים).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אני מהצפון אז לנסוע לנגב לא נראה לי אופציה

המחירון של המזדה הוא 19500

המחירון של ה 406 הוא בערך 45000

פורסם
נ.ב יש לי יותר מתחושה מבוססת שאם תרכוש את ה 406 עוד תתגעגע מאוד ל 323(בכל הקשור לתקלות/בעיות/תיקונים).

קשקוש מוחלט - הכל תלוי באקזמפלר, ואסור גם לשכוח שהמזדה ישנה מה-406 ב-5 שנים משמעותיות. לעומת הרווח שהוא יקבל מבחינת מרווח, אבזור, איכות, נוחות, התנהגות ובטיחות - זה בפירוש בטל בשישים (שוב - כתלות בכך שהוא יקנה אקזמפלר מטופל וטוב).

אני מהצפון אז לנסוע לנגב לא נראה לי אופציה

המחירון של המזדה הוא 19500

המחירון של ה 406 הוא בערך 45000

45000 זה מחירון משוקלל? אם כן אז 40000 נשמע לי סביר. כמובן שמומלץ לנסות ולהוריד עוד קצת (קח בחשבון שהשוק של ה-406 חלש).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תחושה מבוססת (ללא הביסוס) זה ללא ספק נימוק חזק... NOT.

מנוע ה-1.8 מרגיש חלש מדי על ה-406. מה שכן, צריכת הדלק טובה למכונית מסוגה - כ-11 ק"מ/ל' משולב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בתור בעלים של 406 1800 מזה מספר שנים, מאוד ממליץ לך ללכת על מנוע 2000 לרכב הזה.

דבר חשוב ומאוד מומלץ לבדוק את מצב הגיר של האוטו. אחרת הכן את עצמך להוצאה של כ 8-9 אש"ח לפחות.

בברכה,

Jetblue.

• תוכן חדש...