Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הפוליש עשיתי לבד

אם יש לך ווקס של טרטל ווקס נסה לשפשף את המקום אם זה מתחיל לרדת ה"אמן" התחשב בך אם לא, פחח

פורסם

למה ישר ללכת לעשות פחחות? לא חבל על הכסף? בסוף כשתרצה למכור את הרכב עוד תצטרך להוכיח שעשית את הפחחות בגלל שריטה ולא תאונה.

השריטות שעשו לך לא עמוקות מאוד ובזכות צבע הרכב גם לא בולטות כמעט. תעבוד על האזור עם ווקס בתדירות גבוהה ואולי גם פעם אחת עם קצת פוליש ואתה תראה שהשריטה תהפוך לכמעט ובלתי נראית. תחסוך מעצמך שטויות. בזמנו עשיתי את אותו הדבר בדיוק בגלל שמישהו החליט לעבור לי על הקורולה עם קרס דיג (גג, מכסה מנוע, תא מטען, וכל השאר מסביב). הרכב היה בצבע כחול מטאלי וזה בלט מאוד. עם הקפדה והרבה עבודה טשטשתי את השריטות בצורה משמעותית מאוד.

פורסם

אפשר לחשוב יש במה להתבייש :)

קפוץ אל חבר הפורום הקרוב לביתך ואני בטוח שישמחו להקדיש לך מעט זמן ולעזור.

אתה אפילו מוזמן להגיע אלי אם אתה גר באזור (אשדוד).

פורסם

רוב הוואקסים (משחות) שאני מכיר מגיעים עם ספוג יעודי,

שמים מהמשחה על הספוג וקדימה לשפשף, במקרה שלך עד שהשריטה נעלמת,

אחרי כ5-10 דקות החומר מתייבש ואז אתה מוריד אותו עם בד רך.

אם אתה לא מרוצה, חזור על הפעולה מספר פעמים.

אני משתמש בטרטל ואקס

פורסם

על הוואקס שתיקנה יהיה רשום הוראות שימוש.

מורחים את הווקס בתנועות ישרות(ימינה שמאלה) עם מטלית לחה, מחכים כמה דקות ומנגבים עם גופיה דקה(ככה אני עושה.)

עושים חלק חלק, למשל מורחים את כל הדלת, מחכים ומנגבים.

אסור למרוח על הגומיות ועל השמשות!.

על השמשות זה יעשה כתמים כאלו, ועל הגומי זה יעשה כתמים לבנים או אפילו הגומי יאכל קצת.

אסור למרוח על חלקים צבועים ללא לקה.

אסור לעבוד עם זה בשמש, רק במקום מוצל.

פורסם

וואלה אתם חבר'ה טובים פה אחד אחד.

אם אני לא אסתדר אני אענה להצעה.

תודה רבה RS !

גם ככה אני צריך לעבור דרך שי... :wink:

• תוכן חדש...