Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבוצת סיטרואן מנפקת חדשות לעולם הראלי וזאת למרות שאנחנו עדיין בפגרת הקיץ.

בעוד כשבועיים יחזרו נהגי הראלי לשגרת המרוצים וסיטרואן ניצלו את הזמן של הפגרה בכדי לשלוח את דני סורדו למרוץ ראלי "קטן" במסגרת אליפות פינלנד.

לאחר שחזר מפינלנד החלו להפעיל עליו לחץ בהנהלת הקבוצה, מה שבטח לא מוסיף הרבה להרגשה שלו .

סבסטיאן לואב מצידו עסוק בדברים אחרים והיום פורסם כי הוא עומד להתחרות במדי קבוצת פורשה-צרפת בחודש ספטמבר .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לואב לא במעמד שהוא צריך ללחוץ יותר מדי או לבקש יותר מדי, בכל זאת הוא אלוף עולם ארבע פעמים ומסיים בסוף עונה הבאה חוזה בסיטרואן .

סיטרואן לא ירצו להיכנס לעימות איתו, ביחוד כאשר לפורד יש אופציה טובה וסובארו ישמחו לקבל אותו...

ובנוסף - מישהו אמר לי פעם שכל פרסומת היא פרסומת טובה ולכן סיטרואן יכולים רק להרוויח מכך שלואב נוהג במרוץ בצרפת.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...