Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סיאט איביזה שנת 2001 מנוע 1600 100 כוח סוס

יש לי עוד 3 אלף ק"מ טיפול גדול+ישור קו להיות רגוע

יש לכם המלצות על מוסך טוב באיזור באר שבע או ירושלים?

וגם מחסן חלפים לפלסטיקה באיזור ?

תודה לכול העוזרים

פורסם

טעות מאוד גדולה שעשיתי זה יום אחד המוסך הקבוע שלי היה מלא עד אפס אז אמרתי לעצמי ננסה את המוסך שהמליצו פה.

אני לא יודע איך מוסך השחר בכללי אבל הייתי אצלו פעם אחת עם בעיה שלא נפתרה ודי התעכזבתי מהיחס והחוסר מקצועיות.

זה היה כך: (זה היה לפני שנה וקצת)

באתי אליו עם הפונטו אמרתי לו יש לי נורת לחץ שמן שמהבהבת בסרק.

המוסך: אומר פתח מכסה ,שמע את המנוע , אומר נשמע בסדר לא דופק, אולי היוניט לחץ שמן עושה בעיות.

אני:טוב אז אולי נחבר שעון לבדוק האם זה היוניט.

המוסך: עזוב אותך מבדיקות חבל שסתם תשלם לי 200 ש"ח רק על זה שאני אחבר שעון, אני אביא לך יוניט חדשה הכי הרבה יעלה 150 ש"ח .

אני: האם בטוח שזה יוניט שאני לא אחליף סתם.

מוסך: כן אל תדאג.

כמעט שעה לארוחת צהרים.

הביא את היוניט, הרכיב, אומר טוב תביא 250 ש"ח.

אני: אבל אמרתה שזה יעלה רק 150, הוא אומר 110 עלה היוניט(כך רשום בקבלה), 40 הרווח שלי על היוניט, ועוד 100 עבודה ומע"מ.

אחרי סיבוב חזרתי אליו כאשר הנורה שוב פעם דולקת.

התחיל לבלבל את השכל שהיוניט גם היתה דפוקה אבל יש עוד בעיות וצריך לפתוח קרטר לפרק משאבה ולבדוק ובלה בלה בלה וכמובן לא היה מוכן להחזיר לי את היוניט הישנה ואת הכסף.

יותר לא חזרתי אליו.

אומנם זה היה 250 ש"ח אבל אמרתי חבל על העצבים שלי והזמן שאני אבזבז בויכוחים איתו.

אני יכול להליץ בחום על המוסך שאני מטפל אצלו בשנים האחרונות אבל רק בתחום המכונאות: "מוסך מולדת".

בדרך כלל מאוד עמוס אצלו והם גם עובדים לאט אז צריך לבוא מוקדם ולהיות מוכן שהתהתליך יכול לקחת קצת יותר מהרגיל. אבל! יש לו 2 מכונאים פשוט תותחים אני אישית כבר סומך עליהם בעיניים עצומות.

אף פעם לא ניסה לרמות אותי , והוא אחד המוסכים הבודדים (לפחות מאלו שאני מכיר) שמוכן שתביא את כל החלקים לבד והוא יעשה רק את העבודה, וגם אם הוא מזמין לך חלקים תמיד מציג את הקבלה של החנות ומה שרשום זה הסכום שהוא גובה עבור החלק.

לפחות כך הוא נוהג איתי אולי כי הרגלתי אותו לכך.

פחחות לא אהבתי איך שהוא עושה.

פורסם

טיפלתי בשחר איזה 10 פעמים...

ועוד בוולקן, שהיא מסובכת מעצם הגדרתה.

שמע, ישמוסכים טובים יותר ויקרים יותר - המוסך הזה נתן לי תמורה מעולה לשקל בירושלים, טיפל מהר, באופן מהימן - תמיד ניסה להשיג לי את החלקים שרציתי, תמיד שמר לי את החלקים הישנים והסביר מה לא היה בסדר וכו' וכו'.

אחלה מוסך, אבל כמו שחבר חכם אומר - כולם חאפרים, השאלה מי הכי פחות.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...