Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני סטודנט בן 23 (לומד שנה ראשונה הנדסת מכונות) אבא שלי קנה לי טויוטה היילקס לפני שלוש שנים.היילקס 99

שעוד היתי בצבא, שנה שלמה שהיתי בצבא האוטו כמעט ולא נסע, הוא המתין לי בבית כל פעם שחזרתי, שזה כל שלושה שבועות, לחמשוש.

את האוטו אני מחזיק לבד.

לפני איזה שנה כמעט, הכנסתי לאוטו מנוע חדש, האמת שזה היה די סתם פשוט לא היתי מרוצה מהמנוע הישן, הרבה אנשים היו ממשיכים איתו אבל אני משקיע את כל כולי באוטו הזה,

אני מטפל בו לבד, עשיתי לו פגושים מיגונים והכל לבד בכייף שלי.

עכשיו אני מתחיל את החיים, ואני חושב אולי היה לי יותר נכון למכור אותו, עלויות החזקה יקרות, ומחירון די גבוהה שרק הילך וירד.

ואני חושב אוליי ליקנות איזה פרייבט כמו איזה גאלאנט או משהוא בסיגנון, באזור ה 30 אלף שקל.

אוטו שהמחיר שלו כבר לא ירד יותר מידי, שהוא ירד את שלו.

חשוב לציין שאני לא צריך את הכסף הזה כרגע ללימודים או לכול דבר אחר. האפרש היכנס לבנק וישאר שם.

כך שאני לא לחוץ על הכסף הזה.

אבל מצד שני אני לא רוצה לפספס אותו בעוד איזה כמה שנים.

הטויוטה לא עושה לי בעיות בכלל ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה. רק הביטוחים והדלק עולים לו מעט.

אני מטייל עם האוטו לא מעט, רק בתקופות של מבחנים לא יוצא לי יותר מידי.

רציתי לשמוע דעה חיצונית ואוביקטיבית, מאנשים שעברו קצת יותר מיני.

ולכן העלתי את ההודעה הזאת.

אשמח לשמוע דעות, או כל מיני דברים שלא לקחתי בחשבון.

בתודה רבה

פלג_

עבודה-שרון 044.jpg

פורסם

השאלה ששאלת היא יותר רגשית מכל דבר אחר.

הרכב שיש לך עכשיו הוא חיית שטח אמיתית!

הייתי בהרבה טיולים ומעט מאוד גיפים עולים על ההיילקס ביכולת שטח שלו.

לאחי יש כזה שנת 96 ולאבי יש אחת שנת 01.

אם אתה לא זקוק לכסף מאוד ואתה אוהב לטייל, אז תשאיר את האוטו תטייל ותהנה ממנו.

גם ככה את ירידת הערך הגדולה שלו הוא כבר ספג.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם הייתי במקומך הבחירה הייתה קשה אבל, זה תלוי.. בסוג הטיולים שאתה אוהב ולפי התמונה, שום גלנט או יותר נכון פרייבט תספוג עינויים כאלה.

אם אתה מוותר על טיולי שטח תמכור, אין טעם להחזיק מפלצת שלא מנוצלת.

ומצד שני, לפי ההודעה רואים כמה אהבה יש לך לרכב,

או שיש לך יותר מדי זמן פנוי והחלטת לנצל את זה על הרכב. :roll:

בכול מקרה שוב אתה לא נשמע במצוקה כלכלית אבל, המצב של היום לא ממש נוח להחזיק רכב כמו שלך גם אם יש לך כסף.

הכן המצב קשה שיקול לא קל יש לך. :twisted:

• תוכן חדש...