Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי חולצי ברגים עם גוף מרובע ועם גוף עגול

רציתי לדעת איך מסובבים אותם ידנית? יש איזה כלי נוסף שצריך לקנות שמתלבש עליהם ואיתו מסובבים?

מה המחיר בערך לסט של 4 חולצים ברמה סבירה? אני יודע שאפשר לבדוק מחיר בחנות, אבל נוכחתי לדעת שיש חנויות שרוצות מחירים מופקעים (180 ש"ח למפתח ריבועי בודד)

אני צריך חולץ של איזה 3 מילימטר אבל ממה שידוע לי זה נמכר בסטים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני קניתי סט של רביעיה ב20 ש"ח.

איכות נמוכה אבל חילץ לי את הבורג.

תפסתי אותו עם ג'בקה.

יש כלי ייעודי אבל המוכר אמר לי שבשביל יחס עלות:תועלת מקסימלי עדיף לי להשתמש בג'בקה (כלי ייעודי היה משלש את המחיר.)

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

20 ש"ח?! זה בטח תוצרת סינית לשימוש חד פעמי.

בזמנו כשקניתי סט , מחירים של סט איכותי נעו בסביבות 80-100 ש"ח.

פלייר פטנט+חולץ יעשו את העבודה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
החולצים שיש לי מותאמים לידיות של מברזים.

עקרונית זו הידית שצריך- ידית מברז.

כנראה לא הלכת לחנויות הנכונות.

נסה חנויות כלים רציניות וגם חנויות כלים שמתהדרות בשם "אספקה טכנית" למיניהן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...