Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות חוברת תאוריה מעודכנת משנת 2008

והפלא ופלא שם עדיין יש דינמו וקרבורטור אין זכר למערכת הזרקה או אלטרנטור ,שלא לדבר

על מהי מערכת ABS איך עובדת ואיך להשתמש בה בחירום, כנל לגבי כריות אויר

אני גם חושב היה צריך להיות מוזכר בכמה מילים הממיר הקטליטי ותפקידו

אם יש כאן מישהו ממשרד התחבורה אז שיעיר זאת למי שאחראי על חוברת התיאוריה

כי מבחינתי זה ביזיון ברמה שלא תתואר!!!!

תחשבו דורות של נהגים לעתיד שלא חברים בקארספורום ולא מכירים המנוע לחלקיו לומדים חוברת התיאוריה ויחשבו אחכ שיש להם קרבורטור ברכב!!! או דינמו ...

פורסם

אתה אמור לכעוס שבבחינת התיאוריה האחרונה היו 95% נכשלים , כמובן בגלל שכמו כל דבר במדינה גם בחינת התיאוריה יצאה למכרז וכמובן החברה שזכתה במכרז עשתה הרבה טעויות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

קראתי על זה ואני לא כועס

אם עכשיו שואלים שאלות עם סיטואציות וצריך לענות תשובה מה היית בסיטואציה זה טוב..

לא כמו קודם שאנשים למדו כמו תוכי..

אני כן כועס שבמדינת ההיי טק המפוארת ישראל עדיין מלמדים שיש ברכב קרבורטור

שלא לדבר על זה שלא מופיע שם ABS ועוד...

פורסם

במבחן החדש היו הרבה טעויות בגלל זה אחוז הנכשלים הגבוה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...