Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי בסוף שאני לא הקבל את ה9885 מארה"ב :(

אז התחלתי לבדוק אפשרויות בארץ...(בתקציב של 1500 לחדש או משומש)

הציעו לי את הclarion DXZ585USB

מה אתם חושבים עליו?

http://www.clarion.com/us/en/products/2008/audio/source_units/cd/DXZ585USB/us-en-product-pf_1172385079010.html

תודה!

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

מישהו פרסם באתר יד שתיים אלפיין 9886 ב1100 ש"ח

דגם אמריקאי...

אם זה לא מפריע לך..לדעתי לא תמצא משהו טוב יותר במחיר הזה!

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

תמיד אפשר להזמין מ EBAY.. מחירים מגוחכים וזול משמעותית אחרי משלוח..

קח לינק לחנות מסויימת בEBAY שבעבר כמעט הזמנתי מהם לארץ משהו.. הם עושים לכאן משלוחים ובמחירים סבירים מאד..

לא קניתי מהם בסופו של דבר כי קבלתי מכשיר אחר מחבר.. אז אין לי חוות דעת על איך הם שולחים וכל זה..

אבל שווה לבדוק.. אפשר לחסוך המון כסף..

http://stores.ebay.com/BIGBUYCITY-INTERNATIONAL-WHOLESALER_Car-CD-MP3-Players-Receivers_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ4QQftidZ2QQtZkm

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

על ה9886 אני הבודק בשבוע הבא כי אני כבר בדרך לבסיס לעשות את השבת האחרונה שלי:)

ובקשר להזמנה מחו"ל...כבר בדקתי די הרבה פעמים וזה תמיד יוצא שעדיף להוסיף עוד ל200 שקל ולקנות כבר את אותו המוצר בארץ עם אחריות

מחו"ל זה משתלם רק אם מביאים לך את זה

פורסם

אם תראה איזה אחד למכירה תגיד לי;-)

ואם אפשר גם חו"ד על ה675

פורסם

חיפשת מה יש אצלנו בפורום? אני מצאתי שם כמה דברים לא רעים במחירים טובים למדי. מגבר נקמיצ'י ב 2K, סט דוטק אוביישן ב700, וסאב ב1200, עד היום, אין לי תלונה על שום חלק (חוץ מהסאב שעוד לא אצלי)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לפי דעתי יספיקו לך הפונקציות כיוון,אלא אם כן אתה מתחרה ב emma ואתה צריך משהו יותר מדוייק

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...