Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום, כשמחירי המצברים בשמיים, אולי ניתן למצא דרכים להאריך את חיי המצברים. אני לא מתייחס לדברים הברורים כמו

1- שמירה על גובה מפלס הנוזל ומילוי מים מזוקקים בעת הצורך.

2- שמירה על ניקיון חיצוני של המצבר- מצב בו מצבר מלוכלך יכול לגרום לריקון איטי של המצבר.

וכו'....

אני מתייחס למאמר המצורף שנתקלתי בו, הם מתייחסים להארכה של עד שנתיים בחיי המצבר, ע"י הוספת כימיכלים כמו סודה קאוסטיק וכו' לנוזל המצבר.

=====חשוב לציין שהם מזהירים מהסכנה בעיסוק בחומרים אלה (חומצות חריפות)=====

לעצם העניין, האם יש למשהו נסיון עם הפעולות שרשומות במאמר, אם כן האם אפשר לפרט?

אשמח אם תשתפו כמה שיותר אנשים בשאלה.

תודה

Battery_Maintanence_Tips.pdf

פורסם

המצבר במרצדס אצלי מת -החשמלאי בדק את החומצה -תקינה, עומס הוא לא עומד בעומס.

יש משהו שניתן לעשות על מנת להצילו?(המצבר משנת 06 של שנפ:evil:)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ויאגרה למצבר :wink:

כדורים, מרק נחשים, לחשים ושבועות, דבר לא יכול להאריך חיי מצבר (או חיי אדם).

עם היו גם חכמים שניסו להחליף את האלקטרוליט במצבר וגם הם נכשלו בהארכת חיי מצבר.

ללא "הפטנטים" האלו, אורך חיי מצבר ממוצע הנם כשנתיים וחצי ועם "הפטנטים" האלו אורך חיי מצבר

יהיה בממוצע 30 חודשים :wink:

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום לחבר,

קיימת שיטה בדוקה לשמירת חיי המצבר והיא שמירה על מתח הדקים של 12.7 וולט כלומר מצבר טעון ב-100 אחוז.

אני נוהג לפחות פעמים בשנה לפני החורף להטעין את המצבר טעינה איטית+מטפטפת בעזרת מטען אחזקה שבניתי.

השימוש העיקרי של המטען היא לשמור על המצבר בזמן שאתה נוסע לחופשה למספר שבועות.

Picture 024.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

חברים יקרים

אני לא קראתי את המאמר אך אני יודע דבר אחד

במצברים ישנה חומצה מאוד מאוד חזקה ומאוד מסוכנת

סודה קאוסטית היא ההיפך הגמור מחומצה

שזה אומר כאשר מערבבים אפילו טיפה סודה קאוסטית עם חומצה זה גורם לפיצוץ

אז אם לא למדתם כימיה ואינכם יודעים לעשות זאת נכון אז אל תעשו

כי חבל על החיים שלכם ועל הרכב ועל המצבר

לתשומת ליבכם

אביחי

פורסם

מה לגבי הוספת מים מזוקקים? מתי אני יודע שאני צריך להוסיף?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שמעתי על כדורים לחיזוק החומצה.

אתה שמעת ואני השתמשתי בכדורים הנ"ל.

לפני 30 שנה נמכרו בחנויות החלקים כדורים למצבר. שמעתי שמי שהמציא את זה הלך לעולמו, והשאיר אחריו ממון רב.

למצבר זה לא עזר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
לא לעשות תאונות חזיתיות :)

ומה אם המצבר יושב בבגאז' ? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה בסדר, המצבר המקורי אצלי שיושב בבגאז' הוא אטום,

בטכנולוגיית AGM (כמו במכוניות ראלי),

ועמיד גם בעת תאונה (כנראה בגלל זה הוא עולה 5,000 ש"ח בארץ)...

זה היה בצחוק :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

באודי הקודמת שלי המצבר המקורי החזיק 5.5 שנים, המצבר שבא במקומו החזיק עוד כמעט 3.5 שנים ונמכר עם הרכב כשהוא תקין לחלוטין.

המצבר בטויוטה סוגר עוד מעט 4 שנים בלי לגלות שום סימני חולשה.

מה הסוד? כיבוי מזגן ואורות לפני דימום המנוע, התנעה עם עומס מינימאלי.

זה הכל.

• תוכן חדש...