Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מים מזוקקים במצבר, מוריד את רמת החומצה.

זה רק לאחר הוספת המון מים מזוקקים (אבל ממש ממש המון...) לא קורה באמת...

שאל את הכימאי שלנו mines...

אני מסכים עם כל מי שאמר להוריד עומס מהמצבר, זה הכי חשוב.

טוב, הכי חשוב אחרי עניין התאונות, כפי ש Meishar84 ואור כתבו...

:-D

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם

תמיד שאני מוסיף מים מזוקקים המצבר מת לאחר מכן...(אני מוסיף אולי שתי מ"מ +-)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

עוד דבר חושב, במצברי עופרת רגילים, עליה על פסי האטה במהירות עלולה ליגרום ללוחות עופרת בתוך המצבר להשבר, זה יוצר קצר והורס את המצבר.

אני מדבר על מצבר לא חדש אלא על מצבר קצת מבוגר שעדיין עובד טוב כמו אצלי :-)

פורסם

אתה רציני? אולי בגלל שהמצבר קיבל מכה קטנה הוא שבק?(שהחזרתי אותו למקום הוא קיבל מכה בצד)

חיפושיות 73-74

פורסם

שי, מה מקור המים שאתה משתמש בו?

נשמע מוזר... זה לא אמור לקרות...

אתה בטוח שאלו מים מזוקקים? של איזה חברה?

ואגב, אמרת שהחזרת אותו למקום...

איפה הוא היה?

לא!!!!

פורסם
תמיד שאני מוסיף מים מזוקקים המצבר מת לאחר מכן...(אני מוסיף אולי שתי מ"מ +-)

זה בדיוק מה שקרה לי לפני מס' שבועות , המצבר אצלי ברכב היה די יבש מבדיקה חזותית שביצעתי , הוספת מים מזוקקים המיתה אותו לגמרי כעבור מס' ימים .

חשדתי שהוספת המים גרמה לזה , אבל לאחר קריאה של הנושא בפורומים שונים הבנתי שהוספת מים בכמות גדולה מדי גורמת לשינוי בהרכב החומצה ועקב כך לנזק למצבר וליעילותו .

פורסם

לפחות אם מת המצבר, ואין דרך להחזירו לחיים אולי אפשר למכור אותו?למישהו יש מושג איפה באזור הדרום אפשר למכור אותו?

מקסימום למסור אבל בתמורה לארוחת צהריים. אני לא יסע סתם בשביל לתת מצבר...מחירי הדלק בשמיים.

אז איפה אפשר למכור מצבר ישן?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מים מזוקקים ב10-20 שקל .

יצא לי להעביר אותו מהמרצדס לחפושית והפוך כמה פעמים, ובאחת כנראה הוא חטף מכה .

יש דרך להציל? הוא לא פורק אפילו אורות עובדים אבל בעומס של סטארטר הוא לא מצליח לעמוד.(מצבר 95 אמפר הוא גדול ואמור להיות חזק..)

למצבר הזה לא הוספתי מים כי לא צריך ,אבל למצבר מסוג טודור 55 אמפר הוספתי קצת וזה הרג אותו כנ"ל לעוד מצבר אחר .

חיפושיות 73-74

פורסם
זה בדיוק מה שקרה לי לפני מס' שבועות , המצבר אצלי ברכב היה די יבש מבדיקה חזותית שביצעתי , הוספת מים מזוקקים המיתה אותו לגמרי כעבור מס' ימים .

חשדתי שהוספת המים גרמה לזה , אבל לאחר קריאה של הנושא בפורומים שונים הבנתי שהוספת מים בכמות גדולה מדי גורמת לשינוי בהרכב החומצה ועקב כך לנזק למצבר וליעילותו .

נשמע לי מוזר.

זה לא מה שאני למדתי בשיעורי הכימיה, ואני לא מדבר על שיעורי כימיה של תיכון.

בכל מקרה, אם הוא היה ממש יבש (או "די יבש" כהגדרתך), אז כנראה שהוא כבר היה גמור, בלי שום קשר למים.

ושי, אם המצבר שלך חלש מידי לסטרטר כנראה שהוא בימיו האחרונים.

אולי כדאי לך להטעינו ללילה. בדוק אצל החברים אם אין לך מטען למצבר.

בכל מקרה, אם יתגלה כי לאחר טעינה טובה הוא מצליח להזיז את הסטרטר, רצוי שתבדוק את הטעינה של האלטרנטור שלך. אולי הוא לא מטעין כמו שצריך.

באיזה רכב המצבר נמצא עכשיו? כבר התבלבלתי...

לא!!!!

פורסם

גורמים משמעותיים לחיי מצבר קצרים (לא לפי סדר חשיבות):

1. זעזועים.

2. חום.

3. טעינת יתר.

4. פריקת יתר.

ברכבים מסויימים המצברים מחזיקים יותר מבאחרים. סביר להניח שהסיבה לכך היא שהיצרן תכנן (בכוונה או לא בכוונה) את המצבר וסביבתו כך שהגורמים הנ"ל באים ליידי ביטוי פחות.

מעבר לאי ביצוע שינויים חריפים במערכת החשמל, בדיקות שגרתיות ושמירה על מערכת חשמל תקינה אין הרבה מה לעשות.

בעבר שמעתי על רכבים מסחריים שסבלו ממצברים שהולכים לעולמם מהר. לאחר שהועברו מתא המנוע לתא המטען המצב השתפר פלאים. לא הייתי תולה בזה את יהבי באופן מוחלט.

פורסם
נשמע לי מוזר.

זה לא מה שאני למדתי בשיעורי הכימיה, ואני לא מדבר על שיעורי כימיה של תיכון.

בכל מקרה, אם הוא היה ממש יבש (או "די יבש" כהגדרתך), אז כנראה שהוא כבר היה גמור, בלי שום קשר למים.

ושי, אם המצבר שלך חלש מידי לסטרטר כנראה שהוא בימיו האחרונים.

אולי כדאי לך להטעינו ללילה. בדוק אצל החברים אם אין לך מטען למצבר.

בכל מקרה, אם יתגלה כי לאחר טעינה טובה הוא מצליח להזיז את הסטרטר, רצוי שתבדוק את הטעינה של האלטרנטור שלך. אולי הוא לא מטעין כמו שצריך.

באיזה רכב המצבר נמצא עכשיו? כבר התבלבלתי...

כבר פתחתי שירשור על זה .

הוא אחרי הטענה של 48 שעות ,הוא לא מצליח להזיז את הסטרטר ,בקיצור הוא נבדק על ידי חשמלאי והוא לא עומד בעומס ,הרכב הוא מרצדס המצבר הוא שנפ 95 אמפר משנת 06.

כרגע יש לי מצבר יד שניה שהחשמלאי שם בקומבינה אבל הוא עובד מצויין.(60 אמפר אמרקאי)

את הלקח למדתי לא להתעסק יותר מדי עם המצבר ולא להזיז אותו.

חיפושיות 73-74

פורסם

אז כנראה שהוא גמור.

אני משתתף בצערך, ומקווה שלא תדע עוד צער (צרות)

לא!!!!

• תוכן חדש...