Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת העבודה אני מטפלת ב-5 חולדות דווקא די חמודות אבל זה כי הן בכלובים...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמש העמים התכוון מה עושים במקרה של הרעלת אדם.(אם זה לא במזיד כמובן)

1. יפה שאתה זוכר

2. כשאני מרעיל אדם במזיד אני משתמש בחומרים אחרים (אבקת משקה בטעם איכס ממנת קרב יכולה לעשות את העבודה).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מאמר בשביל מי שטוען שחתול יכול לעזור:

http://campusteva.tau.ac.il/index.php?knowlage=355

שימו לב לפסקה הבאה:

"גם הטענה הרווחת שחתולי הרחוב מדבירים מכרסמים כגון עכברים וחולדות אינה חד-משמעית: מאחר שחתולי רחוב ניזונים מפסולת ושיריי אדם ואינם צדים לשם אכילה, הם נמנעים כמעט תמיד מ"להתעסק" עם חולדות, שהן לעיתים קרובות גדולות, תוקפניות ומסוכנות מאוד. יותר מכך- יש עדויות שתחנות האכלה של חתולי רחוב גורמות דווקא להתרבות של חולדות שניזונות גם הן מהשיירים. תצפיות אף הראו שבתחנות האכלה החולדות הן שניגשו ראשונות למזון, ואילו החתולים חיכו בצד, ולא העזו להתקרב עד שהן סיימו!"

אגב, היה פעם מאמר ב"הארץ" שאני לא מוצא כרגע, שמצא שחתולים שהוחזקו ביישובים כפריים בישראל, השמידו בשיטתיות את אוכלוסיית חיות הבר (בעיקר זוחלים וציפורים) ברדיוס של ק"מ (אך כאמור, לפי המאמר שצירפתי כניראה שדווקא עם חולדות הם לא מתעסקים - ואני לא חושב שאפשר להגדיר חולדה כחיית בר כי לדעתי הלא מלומדת -כמו החתול, היא הובאה ע"י האדם).

פורסם

לפני שלוש שנים ישנתי לי לתומי בחדר, קיץ, מאוורר, ושלוות נפש.

בבוקר אני מתעורר מחום ומגלה שהמאוורר הפסיק לעבוד.

חולדה החליטה שחוט החשמל הוא בעצם אינסטרומנט מיוחד שמטרתו היחידה היא למנוע צמיחת שיניים מוגזמת.

אז היא התחשמלה.

ולידע כללי, החולדה הראשונה אולי תכנס למלכודת ותתפס בה. השניה כבר לא, וכנ"ל לגבי שאר המשפחה. כאמור, הן חכמות להפליא ומזהות מלכודות אחרי הפעם הראשונה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מזכיר לי 2.

באחד המקומות שאני עובד איתם, קיבלו מחשב שלא בדיוק ידעו מה לעשות איתו והשאירו אותו בקופסא.\

אחרי חודשיים כשבאתי לחבר אותו , גיליתי שהחוטים של העכבר,מקלדת וכל כבלי החשמל וה VGA נעלמו..

מה אתה מתפלא? הם אמרו - אלו החולדות. היית בא עוד חודש ולא היה נשאר כלום מהמחשב.

פורסם

יש לי סיפור זהה בדיוק לסיפור של חנרו!

גם אנחנו הדלקנו את המזגן לפני כ-3 שנים ( מזגן מרכזי בבית) וחתיכות של בידוד וגלילים נשרו מכל הפתחים והתפזרו בכל הבית.

עלות החלפת הבידוד בכל סעפות האויר הייתה לא זולה בעליל!

כל מי שחרד לגורלם של החולדות יכול להמשיך ולהיות חרד להם במשך כל חייו- הן חיות מזיקות נטו!

הן לא מספקות שום תועלת לאדם אלא רק חסרונות בדמות מחלות ונזקים שונים לתקינות הבית.

הן מכרסות הכל! הכל ממתכות, פלסטיק, עץ וכל מה שנקרה בדרכן.

אני מחסל היום כל חולדה כזאת או אחרת- ואני חובב חיות...אבל לחיה הזאת אין שום מקום בחיי מגורים של בני-אדם!

פורסם
מאמר בשביל מי שטוען שחתול יכול לעזור:

http://campusteva.tau.ac.il/index.php?knowlage=355

שימו לב לפסקה הבאה:

"גם הטענה הרווחת שחתולי הרחוב מדבירים מכרסמים כגון עכברים וחולדות אינה חד-משמעית: מאחר שחתולי רחוב ניזונים מפסולת ושיריי אדם ואינם צדים לשם אכילה, הם נמנעים כמעט תמיד מ"להתעסק" עם חולדות, שהן לעיתים קרובות גדולות, תוקפניות ומסוכנות מאוד. יותר מכך- יש עדויות שתחנות האכלה של חתולי רחוב גורמות דווקא להתרבות של חולדות שניזונות גם הן מהשיירים. תצפיות אף הראו שבתחנות האכלה החולדות הן שניגשו ראשונות למזון, ואילו החתולים חיכו בצד, ולא העזו להתקרב עד שהן סיימו!"

אגב, היה פעם מאמר ב"הארץ" שאני לא מוצא כרגע, שמצא שחתולים שהוחזקו ביישובים כפריים בישראל, השמידו בשיטתיות את אוכלוסיית חיות הבר (בעיקר זוחלים וציפורים) ברדיוס של ק"מ (אך כאמור, לפי המאמר שצירפתי כניראה שדווקא עם חולדות הם לא מתעסקים - ואני לא חושב שאפשר להגדיר חולדה כחיית בר כי לדעתי הלא מלומדת -כמו החתול, היא הובאה ע"י האדם).

איתן, יש חתולים (גברים) ויש חתולים (הומואים) :lol:

ראה כמה הודעות קודם על החתול שלי שתפס במו טפריו 7 עכברים בלילה, וגם דאג להשוויץ בזה :-)

פורסם

לא חכמה לתפוס 7 עכברים שיצאו מהבר אחרי שתיה מרובה, זה גם חתול שיכור יכול לעשות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא חכמה לתפוס 7 עכברים שיצאו מהבר אחרי שתיה מרובה, זה גם חתול שיכור יכול לעשות

אין על חתולים, גם סידר שהעכברים ישלמו לו על הבירות, וגם סידר לעצמו חוזה לחסל אותם כשהם שיכורים...

HFturbo

פורסם
במקום טרנטולה, תנסה עקרבוט, מסתובבים לא מעט כאלו במוצב שלי בעזה והדבר הזה אכזרי!

הוא ע-נ-ק (כמו כף יד מהלכת), נראה כמו עכביש בתוספת 2 ידיים א-ר-ו-כ-ו-ת, מאוד מהיר וקטלני ויודע לתת ביסים. פעם אחת החזקתי מולו מקל כדי שינשך אותו ואשכרה הרגשתי את העוצמה. גם פעם אחת הצלחנו ללכוד אחד כזה, הבאנו לו נמלים והוא פשוט חצה אותם לשניים :shock:

סיפור אמיתי....

שטח בטירונות יחידה, בלילה אני שומר והקשר גמור אז אני יורד לכריעה בערך להחליף "בתולה".

קיצר... אני מרגיש ביס בתחת... ו... המדי ב' קרועים. חשבתי שזה עקרב ואני רודף כמעט רץ אחרי הדבר הזה ודורך עליו והוא לא מת. אחרי שהוא מת הוא היה די גדול והמפקד נילחץ ופינו אותי ללילה. לא נעים.

אה כן וזה סיפק חומר עלי עד השחרור שלי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

camel_spider_sm.jpg

מה הבאת לנו עכשיו תמונה מהסרט "רובוטריקים" מה?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ברווז עדיין יצא טונה

אתה יכול לפרש את דבריך? כי אני לא מרגיש כמו סרדין, ובטח שלא עושה שימורים. אה...שמר. אה..שמירות.

:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...