Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני נוסע בכביש מהיר ,אני שומע מידי פעם חריקות מהבלמים בגלגל השמאלי למרות שאני לא לוחץ על דוושאת הבלמים.

לאחר לחיצה על הבלם ושחרור הרעש חולף.

שמתי לב שבמידה ויש פניה בכביש מהיר ואני מסובב את את ההגה ,אז הרעש מתחיל שוב אך במידה וההגה חוזר בחזרה למרכז הרעש מפסיק.

יש למישהו כיוון?

תודה מראש אופיר.

ד.א אין ABS ברכב.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

זה קורה בדרך כלל עקב דיסקיות לא מקוריות שלפעמים אינן תואמות ב-100% למה שמהנדס הרכב חשב עליו. אם הדיסקיות שלך הן ככה ככה, אז החלף אותן לחברה אחרת.

אם זה עדיין לא זה, ממליץ לך לבצע שיפוץ קליפרים משני הצדדים. תקנה קיט שיפוץ קליפרים, לא אמור לעלות יותר מ-100 שקל, וכנ''ל העבודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

האוטו גם בולם בפתאומיות כשאתה פונה?

יכול להיות שהצליל לא נובע מהבלמים, אלא מהצמיגים, ואם זה כך - כדאי לבדוק את בולמי זעזועים, וכוון פרונט (ולחץ אויר בצמיגים). אפשר להבדיל לפי הצליל.

במידה שזה הברקסים - כדאי לפנות למוסך .

פורסם

הבעיה התחילה לי לפני שנה ביום גשום, לאחר מספר ימים החלפתי דיסקיות והביעה לא נפטרה.

לפני כמה חודשים קניתי דיסקיות וצלחות של חברת "לוקאס", אך הבעיה בכל זאת לא נפטרה.

איך בדיוק משפצים קאליפר, זה גם הכיוון שלי?

נ.ב הקאליפרים של "לוקאס"

תודה מראש אופיר

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

חפש בחנויות חלפים או בחברה קיט שיפוץ קליפרים. צריך לפרק את הבלמים ולהחליף גומיות בבוכנות של הקליפרים + לנקות ולגרז.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...