Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר (שלישי, 22:00, ערוץ 10) ישודר פרק הבכורה של סדרה חדשה בשם "לאהוב את אנה" עם משה איבגי, עופר שכטר ויאנה גור (שתשחק, כמה מקורי, את אנה).

אין לי שמץ אם הסדרה טובה או לא, אבל אני חייב להשוויץ בבת דודתי שתופיע בסדרה בתפקיד קטן יחסית ותיקרא איה (שימו לב, איה, לא אנה). אני חושב שהיא משחקת שם את חברה של אח של עופר שכטר בסדרה, או משהו. היא מופיעה בפרק הראשון והשני ולא תתקשו לזהות אותה - ברונטית גבוהה ויפיפייה (מה שלחלוטין לא מסביר - או מסגיר - את העובדה שאנו חולקים גנים משותפים).

שמה האמיתי, אגב, הוא איילה זילברמן, והיא הולכת להצליח בגדול (כמובן!)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קיצר, למען רווחת הפורום וחיסכון בעבודה לעמוס השרת, פרסם את מספר הטלפון שלה עכשיו ו-"ישקט הפורום מפעילותו"

;)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מטעמים מובנים זכות הבכורה שמורה למנהלים, לכשנסיים, פשוטי העם יקבלו גם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מותר ורצוי להשוויץ 8)

שיהיה בהצלחה :-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני קרוב משפחה של ג'ון לוביץ' למי שמכיר (קומיקאי אמריקאי עם לוק יהודי במיוחד: שמן קטן קרח ועם אף נשר)

הדבר היחיד שאני הייתי שמח לרשת ממנו זה חשבון הבנק שלו.:wink:

בהצלחה לבת דודה.

פורסם

עתיד ליהיות כאן גולשים מאותגרים מינית שיטרידו אותך בפרטי לגבי מספר הטלפון שלה.

אתה יודע מה עשית עכשיו נכון? :lol:

סתאאם..

שיהיה לה בהצלחה.

GS300.

פורסם

נו טוב:-D

רגע - אז אם לבן הדודה של אשתי קוראים נתי רביץ - אני צריך לפתוח שרשור כל שבוע:wink:

פורסם
מטעמים מובנים זכות הבכורה שמורה למנהלים, לכשנסיים, פשוטי העם יקבלו גם.

ניטש, יש קשר לקביעה זו, ולחתימה שלך?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...