Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

התקנתי לחבר מערכת ברכב. בזמן שהרכב מונע יש רעש אלטרנטור. לקחתי סליל מהרכב שלי לצורך בדיקה והרעש נעלם. הוא קנה סליל וכשחיברנו אותו לא שינה כלום.

הסליל שלי היה רק עם כבלי RCA. לשלו בנוסף לכבלי ה RCA היו עוד שני חוטים האם יש לחבר אותם למתח? אין עליהם שום סימן שניהם דקים בצבע חום וכל אחד בקצה השני של הסליל.

מה עושים עם החוטים האלה?

פורסם

אם אני לא טועה החוטים האלה אמורים להתחבר למינוס ברכב (שלדת הרכב)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

משתיקים הם עבודה בעיניים. צריך לבדוק מאיפה מגיע הרעש.

נתחיל: האם יש לו רדיו דיסק של פיוניר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תחבר את הכבל הדק לרדיו דיסק עצמו אם אני לא טועה יש בורג קטן מאחורה ברדיו שעליו אתה יכול ללפף את החוט

סביב הבורג וזה אמור להסתדר

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם
משתיקים הם עבודה בעיניים. צריך לבדוק מאיפה מגיע הרעש.

נתחיל: האם יש לו רדיו דיסק של פיוניר?

איתמר.

כן, זה רדיודיסק של פיוניר. ועשיתי את הקטע עם הארקות מהכבלים של הRCA לגוף של המכשיר, זה לא עזר.

פורסם

איתמר ,

עם כל הכבוד (ויש הרבה ממנו) , אני חושב שמוצר כזה - של מונסטר לא אמור להיות שטות ויכול לעזור מאוד .

http://www.sonicelectronix.com/item_8179_Monster+Cable+MPC+ISM+201XLN.html

מה דעתך ?

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה לא שהמוצר שטות. אבל אני מניח שמה שאיתמר ניסה להגיד זה שבמקרים האלו צריך להשקיע על מנת למצוא את מקור הבעיה ולבטל את הבעיה ולא להשאיר את הבעיה ולהשקיט אותה. זה כמו הטיפול בכאבי ראש , נכון שאקמול יכול להעלים את הכאב , אבל יותר חכם זה למצוא את הסיבה שגורמת לכאבי ראש ולטפל בה .. (דוגמא קצת מאפנה אבל האנלוגיה דומה)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בדיוק.

silence, אתה בטוח שביצעת את ההארקה כמו שצריך?

האם אתם משתמשים בכבלי RCA איכותיים? האם הם עוברים בצמוד לכבל המתח או בסמיכות למחשבי רכב?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...