Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים בקסנטיה - בזמנכם הפנוי

vadbol
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אנשים יקרים

יש לי סיטרואן קסנטיה ויש לה נזילת מים מצד ימני קידמי . במוסך אמרו לי יש לי בעייה עם רדיאטור ואת זה מזמן ידעתי כי תמיד היה חסר לי מים שם, אז החלפתי אותו. ולא ראיתי יותר את הנזילה. אבל עכשיו אחרי חודש שמתי לב שיש שוב את הנזילה. האם יש מצב שזוהי נזילה של עודפי המים מהמזגן או ששוב יש איזה בעיה עם הרדיאטור ועליי לריב עם המוסך?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא יכול לזהות את הנזילה דרך הפורום. במקום לריב גש למוסך כדי לברר מהיכן הנזילה ואחרי זה תחליט עם מי לריב. אם לא נעלם לך נוזל קירור מן הסתם אין נזילה במערכת הקירור ואם הנזילה מופיעה רק כשהזמגן דלוק מן הסתם מדובר בניקוז המזגן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...