Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמים יצא לי כבר לשמוע פה על ממסר וכאלו רציתי לחבר מאווררים לקרר את המגברים ושוב נתקלתי באותו ממסר אז יש לי כמה שאלות.

מה זה ביכלל ממסר?

למה צריך אותו ?

מאיפה אפשר לקנות אותו?

ואחרון יש מצב לתמונה שלו?

תודה רבה.....בן!

פורסם

אם אתה תריץ חיפוש לפי "ממסר" או "ריליי" או relay אתה תמצא הר של מידע לגבי זה.

בגדול ממסר זה מתג מכאני "אוטומטי" שמה שהוא עושה הוא במצב נתון אחד סוגר מעגל X ופותח מעגל Y ובמצב השני בדיוק ההפך.

למה זה טוב?

כבל רימוט למשל - כבל רימוט מעביר עליו מספר מאות מיליאמפרים בודדים - אם אתה מדליק איתו מגברים, כלומר הוא רק מספק את האות להדלקה שלהם - אין שום בעיה.

אבל - אם אתה רוצה להפעיל מאווררים או אנטנות חשמליות שכבר לוקחים אמפראג' רציני יותר, אתה צריך לחבר את הכבל של הרימוט דרך ממסר.

מה שקורה זה שהממסר מקבל זרם מהכבל רימוט המקורי ואז הוא סוגר מעגל אחר שמזרים דרכו זרם ישירות ממקור מתח אחר כמו למשל חוט פלוס שבא ישירות מהמצבר - ממסר לרכב בד"כ נע בין 5 ל 30 אמפר, תלוי בצורך שלך.

ברגע שאתה מכבה את המערכת וכבל הרימוט מפסיק להזרים אות חשמלית לממסר, הממסר פותח את המעגל הזה (מנתק אותו בעצם) וכל המגברים, מאווררים, אנטנות, וויברטורים ומה לא מכובים גם כן.

אני מקווה שזה עוזר - לגבי סכמה של ממסר ואיך הוא בנוי - תריץ חיפוש כאן.

תנסה גם את www.bcae1.com

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממסר זה מתג חשמלי ניקרא לזה ככה.

לממסר רגיל יש 4 רגלים, 2 הם +- שהממסר צריך לקבל, וה2 הנוספים הם הרגליים שסוגרים מעגל.

ברגע שהממסר מקבל +- בזוג הרגליים של הסליל, הוא סוגר מעגל בזוג רגליים הנוספים.

פורסם

כן, אני תיארתי מצב של ממסר עם חמישה רגליים. שזה בד"כ סוג הממסר שאתה תראה ברכב למרות שאת הרגל החמישית בד"כ לא מנצלים ומשתמשים בו כממסר רגיל בדיוק כפי שתואר מעליי.

הממסר שאני מתאר מסוגל בעקרון למתג ממעגל אחד חלש לאחד משני מעגלים שונים כאשר כל פעם רק אחד מהם פעיל - אתה צריך את זה שיהיה פעיל כאשר הממסר מקבל אות מהמגעל המקורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים ורק שאלה קטנה ואחרונה מאיפה אני קונה אחד כזה וכמה אמור לעלות לי אחד כדי להפעיל 2 מאווררים?

פורסם

אני לא יודע איך ולמה אבל אצלי כשהיו מאוררים מה שעשיתי זה חיברתי את הפלוס של המאוורר לrem במגבר ואת המינוס של המאוורר למינוס של המגבר וכך המאוורר עבד רק כשהמגבר פעל.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
אני לא יודע איך ולמה אבל אצלי כשהיו מאוררים מה שעשיתי זה חיברתי את הפלוס של המאוורר לrem במגבר ואת המינוס של המאוורר למינוס של המגבר וכך המאוורר עבד רק כשהמגבר פעל.

ברור - כי המגבר פועל רק כשהרימוט פועל...

אתה תשרוף לHU שלך את הרכיב שמפעיל את הרימוט - ואז כל המגברים וכל המאווררים לא ידלקו לך בנוסף לזה שתצטרך לתקן את הHU.

חבל.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...