Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אפתח בכך שלא ידעתי איזה פורום יותר מתאים לפתיחת הנושא אך מכיוון ששעוני גדישה EGT וכ'ו קשורים לשיפורים חשבתי שכאן יוכלו לעזור לי.

בקרוב אני מתחיל לבנות משהו מסויים לרכב אשר קשור לקורת A אשר תבנה מחדש ע"י קרבון-פייבר עם מקום לשלושה שעונים.

כרגע אין לי את השעונים אך אני מעוניין ליצור את הבניה בלעדיהם,לקחת מידה של קוטר פנימי/חיצוני,עומק וכ'ו אני אוכל לקחת משעון של חבר,השאלה היא האם כל השעונים הם במידה "סטנדרטית" או שמה שכל חברה וגודל השעונים שלה?

בברכת תודה וחג שמח,בן.

Got To love It

פורסם

אני חושב שכן .(לפי התמונות באינטרנט)

אגב - אוטו ג'יג' זה חברה טובה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש שני גדלים "אוניברסליים" לשעונים למיטב זכרוני.

תבדוק בחברות שמייצרות פודים לשעונים את הגדלים הקיימים.

בד"כ שעוני קורה הם אלו שמעט גדולים יותר מכאלו שמטרתם היא להיכנס לדשבורד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בד"כ הקטרים הם 52 מ"מ או 60 מ"מ. ה 60 מ"מ יותר יקרים ובד"כ באים עם נורות אזהרה לטמפ' גבוהות.

מבחינת עומק, זה משתנה בין שעון לשעון. גריידי למשל, די ארוכים. גם Defi. אלו חברות איכותיות.

בנה את הפוד כך שלא יסתיר את שדה הראיה שלך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ובנוסף - בדוק כדאיות כלכלית של בניה כזו - בד"כ יש בלי סוף קורות A מוכנות עם מקום ל-2-3 שעונים......

אני חושב ש-DEFI די שטוחים, לא?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הבעיה עם פוד קורה מוכן שהוא חוסם לך את שדה הראיה. רבע שניה שלא ראית ילד שקופץ לכביש מצד שמאל יכולה לעשות את כל ההבדל.

במקרה שלי, בנינו פוד שלא חוסם את שדה הראיה.

norm_B6CC5EB9AB814544BCDA1F8767372E20.JPG

norm_EA3C178F243A4EDA9BB724C07F95CBB0.JPG

פורסם

העומק לא כל כך משנה.

לגבי קנית קורה מוכנה,עדיין לא יצא לי לראות קורה שלמה אשר בנויה מקרבון וגם אם כן העלות שלה מטורפת.

הבניה אינה בשבילי אלה בשביל חבר שרכבו גודש.

החומרים לא יוצאים לי במחיר יקר והבעיה אני עושה לכן לא יצא עסק יקר בסופו של דבר.

אקח מחבר אחר מידה לשעון ואצור טבעות.

לגבי עניין שבניה תסתיר,היא תבנה בצורה כזאת שהיא לא תגרום לשום שינוי בשדה הראיה.

בטיחות לפני הכל :-).

בן.

Got To love It

פורסם

באיביי אין שום דבר שמשאיר את שדה הראיה חופשי.

• תוכן חדש...