Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סוג מסויים של אזעקה, פרטים בפנים

black_haze
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב,

לפני כמה שבועות נעמדתי ליד vw גולף חונה ואיך שהתקרבתי לאוטו התחילו צפצופים כמו פיפ פיפ פיפ ואחרי 3 או 4 צלצולים כאלה האזעקה התחילה לפעול, אפילו שלא נגעתי באוטו.

אני רוצה לשים אזעקה דומה לרכב שלי ומחפש את הסוג של האזעקה ואיכן ניתן לקנות אותה.

תודה וחג שבועות שמח.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או קיי תודה, נשמע הגיוני.

אבל הסיבה שאני רוצה משהו כזה היא מפני שאני הולך להתקין ג'אנטים חדשים ויקרים ורציתי לגרום לכך שאפילו אם לא נוגעים באוטו עצמו ורק משחקים עם הגלגלים אז האזעקה תופעל.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכוון את הגלאי נפח לחלון וגם אצלך זה יעבוד ככה..

לא יודעים , לא עונים!

או קיי תודה, נשמע הגיוני.

לא, לא הגיוני. גם אם כן, לא לבצע.

כיוון גלאי לחלון, הינו פסול. בכל מקרה, גם לא יביא להשמעת ביפים לפני הפעלת האזעקה, אלא מה שיקרה, זה , יתכנות להפעלות שווא, ומייד, ללא ביפים "אזהרה" לפני.

קיימים אזעקות, בעלות "שני איזורי גילוי" , פנימי רגיל, ומעגל חיצוני.

פעם היו נפוצות, ובעיקר מתוצרת אלפיין, כגון דגם 8040 הישן והוותיק, שלא קיים בשוק כבר שנים רבות.

ישנם גלאים, לרכישה, בנפרד, בעלי שני איזורים, גם אז, אם האזעקה אינה מתוכננת לכך, איתור חיצוני יביא ומייד להפעלת האזעקה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואחרי שתשיג את סוג האזעקה הזה אני מאוד מקווה שלא תגור בשכנות אלי.

בדרך כלל שאזעקות מתריעות רק מקרבה לחלון מדובר בתקלה של הגלאים או כוון לרגישות יתר בגלאים מסוג קרבה microwave.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה דני, האם יש חנות בארצנו הקטנה שניתן לקנות שם את הגלאים?

את העניין של האיתור החיצוני ניתן לתכנת בקלות (אני תוכניתן) ועבדתי לא פעם על מערכות עם בקרים ודברים דומים.

כעקרון אני רוצה לקנות רכיבים מסויימים להדפיס מעגל וליצור אזעקה מותאמת אישית, את ההתקנה אני אשאיר לבעל מקצוע.

האם מומלץ להכין מערכת אזעקה לבד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואחרי שתשיג את סוג האזעקה הזה אני מאוד מקווה שלא תגור בשכנות אלי.

בדרך כלל שאזעקות מתריעות רק מקרבה לחלון מדובר בתקלה של הגלאים או כוון לרגישות יתר בגלאים מסוג קרבה microwave.

מה עדיף? שאני לא אשן בכלל בגלל הפחד מגניבה או שהשכנים פעם בשבוע יתעוררו ויחזרו לישון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אזעקות הצופרות לשווא זה מפגע חמור ביותר ולפי תקנים ארופאים אסור לחבר צופר חיצוני לאזעקה של רכב, רק פנימי. מין הראוי שזה יהיה המצב גם אצלינו.

מצידי שלא תישן וגם שיקחו לך את הג'אנטים, כי זה בטוח מה שיקרה אם משהו ירצה אותם, מאשר תפריע למנוחת שנתי או לשאר השכנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עדיף? שאני לא אשן בכלל בגלל הפחד מגניבה או שהשכנים פעם בשבוע יתעוררו ויחזרו לישון?

ממש לא לעניין, וטוב עשה קודמי שנעל את הנושא. אנו חיים בחברה, שמזמן איבדה קצת יותר מידי גם בנושא של התחשבות בזולת.

אני מקווה שלא באמת התכוונת למה שרשמת, אולם, אני סקפטי לצערי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...