Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JEEP FC 170 - איפה הוא כיום?

magician
שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בשנת 2002 שידידי מישל גז' אירגן את ראלי מגידו, הצוות ברשותי, צילם בוידיאו וסטילס גם את הכבאית בתמונה המצ"ב מדגם JEEP FC170.

הכבאית היוותה חלק מאמצעי הבטיחות וההצלה באותו ראלי.

האם מישהו יודע איפה הכבאית כיום?

מריוס

FC170.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באחד הפרקים של הספר שאני כותב, יש התייחסות לדגם הנ"ל, שבודדים הורכבו במפעלו של אילין אפרים בתל חנן.

למיטב ידיעתי הכבאית המסויימת הובאה מארה"ב והייתי מעוניין להשלים את "התמונה" ממקור ראשון.

אם אינך מעוניין לפרט, ניתן לעדכן אותי באמצעות הודעה פרטית.

בתודה,

מריוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע בדיוק של מי הכבאית אבל לא ניראה לכתוב פה את הפרטים שלו ומיקמו מדוע אתה צריך את פרטיו של הבעלים ?

טל

הבנתי שאתה מוטרד מהמידע שאתה עלול לגלות בפרהסיה...

בכל אופן, צפיתי שוב בקטע מהסרט הדוקמטרי שהפקתי על ראלי ספרינט מגידו וראיתי שעל הכבאית מופיע כיתוב המציין את "מקורה" ליד זכרון יעקב,(גם בתמונה רואים את הכיתוב)ואז נזכרתי גם באורי וגם ב"פיל שעל האף שלא רואים אותו"- מישל ידידי שנשכח משום מה...

תודה גם למי שהיה חביב באמת והפנה אותי למקורות נוספים.

מריוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שבת שלום

מריוס, שמח שסוף סוף התפנה לך זמן לפרוייקט שלך, סימן שאתה חוזר לשגרה , אמן !

אני יודע את אשר אתה מבקש לדעת , אפרט בה"פ , ואתקשר אליך .

ד"ש בבית

מישל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברית שפה קשה:-) לשגרה לא, אבל מנסה...

באשר לFC170 הדגם מוכר לי, תהיתי באם הדגם הורכב בארץ - CDK, אצל אילין וחזר חלילה מארה"ב...

לכן כדי לעשות זיהוי מדוייק, באם יתאפשר לי, אני יעשה הקבלה עם מס' השילדה.

חג שמח לך ולכול עם ישראל,

מריוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מישהו יודע איפה הכבאית כיום?

קראתי עליה לא זמן לא זוכר איפה, היא משרתת ככבאית מן המניין באחד המושבים בצפון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיה וקיימת ושייכת לחבר מועדון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...