Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחשבים] מחפש לוח אם Socket A

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער, אבל אני כבר נואש.

ככול הנראה לוח האם שלי החליט להתאבד, ומכיוון שהעולם מתקדם יותר מידי, אין שום דרך למצוא מחליף לו בחנויות, מבלי להחליף כמעט את כל המערכת.

בעיות תקציב הביאו אותי לחפש לוח יד שניה - אנא מכם, אני פונה ללב שלכם, אשלם כל סכום הגיוני ואגיע עד אליכם עם המון תודות ושמחה אם רק יש בידכם לוח Socket A שאתם מוכנים למכור לי.

אשמח אם תודיעו לי בטלפון 0545-868820, מיכאל. זמין תמיד, לא להתבייש להתקשר גם ב 2:37 בלילה.

תודה רבה!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שלום.

תעשה חיפוש ביד 2, מידי פעם אפשר למצוא שם לוחות כאלו ב-50-150ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איך הגעת למסנה שהלוח לא טוב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב, אחרי שהתמזל מזלי ומצאתי לוח אם Socket A אצל חבר, באתי אליו עם המעבד והפלא ופלא... דווקא המעבד זה שהלך. תודה לאל.

בואו נשנה את החיפוש למעבד AMD Athlon שיתאים לתושבת Socket A. תודה רבה!

פורסם

ואיך הגעת למסקנה שהמעבד הלך ?

פורסם

יש לי מעבד כזה, אני חושב שהוא תקין. AMD 2500.

צור איתי קשר בהודעה פרטית אם הינך מעוניין.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
כי מעבד אחר על אותו הלוח עובד.

מרחת משחה טרמית מחדש כשהרכבת אותו ?

כי מעבד נכבה אחרי שניה אם הוא מתחמם.

מנסיון שלי : כמעת כל מעבד או לוח שניתקלתי בו בחיי שהוכרז שלא תקין הינו תקין לחלוטין, ומזה עשיתי לא מעט כסף

פורסם

כן, נמרחה משחה טרמית. ולפני שנמרחה הליבה והגשרים נוקו עם אלכוהול 70% ומקלוני ניקוי אוזנים.

Fitch ו-xgamer, נוצר קשר בפרטי.

פורסם

יש לי לוח אם תקין שאני מוכן למסור חינם אבל אני לא יודע אם הוא עם סוקט A.

הוא די ישן, היה לי עליו מעבד במהירות 1.2MHZ וזכרון SDRAM.

עריכה: ראיתי שמצאת כבר לוח :oops:

צור קשר עם KSP, יש להם מוצרים ישנים שנמכרים תחת "מציאון - פריטים מוזלים" .

• תוכן חדש...