Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת כבר יותר מחודש רכב בתקציב של 50-55k. מדובר ברכב שני בבית שמיועד במיוחד לילדים- נהגים צעירים, שיהיה בטיחותי, מרווח, לא זולל דלק ונוח.

התחלתי ממיצובישי (חשבתי על כריזמה או לנסר החדשה) אבל לאחר שקראתי עליהן ירדתי מזה. חשבתי על רנו מגאן או פיז'ו ולאחר כל מה ששמעתי וקראתי ירדתי גם מהן.

ראיתי שפורד פוקוס הוא רכב אמין, חיפשתי, אבל קשה מאוד למצוא - כולם כמעט מליסינג יד שנייה והקילומטראז' גבוה.

החלטתי להוסיף לחיפוש ניסן אלמרה - ראיתי שמדובר ברכב אמין ולא הכי פופולרי.

מצאתי ניסן אבל מנוע 1600 שנת 2001 ק"מ נמוך, 4 דלתות 4 ח"ח. רציתי לשאול איך האלמרה 1600 (ראיתי שרוב האלמרות 1800)? האם תצרוכת הדלק שלו היא כמו ה- 1800?

האם יש עוד רכב שהייתם ממליצים עליו? אני כבר מיואשת! :cry:

יש בשוק המון רכבים במגרשים ואצל סוחרים וממש קשה למצוא משהו נורמלי.

פורסם

אלמרה 1.6 חסכונית מאוד, אם תרצי, מאוחר יותר אני יוכל לרשום את נתוני פרוספקט של צריכת דלק שלה.

מבחינת בטיחות, למגאן 4 כוכבים במבחן ריסוק ו-4 כריות אויר. לא הייתי מזלזל. מדובר על רכב נעים מאוד לנסיעה.

מגאן חסכונית ועם גיר ידני גם אמינה למדי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אומנם מגאן הוא רכב מאוד בטיחותי ונוח אבל חשובה לי האמינות גם.

לגבי אימפרזה - מדובר ברכב באמת אמין אבל הבנתי בפורום שהוא דיי מיושן ועייף ושאוהבים לגנוב אותו,

כמו כן הביטוח שלו לא הכי זול ואצלי יש נהגים חדשים והביטוח גם ככה מאוד גבוה.

בגלל הביטוח לא היסתכלתי על הונדה ומאזדה שנחשבים לרכבים אמינים וטובים אבל הביטוח יקר.

פורסם

בתור חומר למחשבה, אני רוצה להציג בכל זאת את מגאן II.

בתקציב שלך אפשר למצוא מגאן II עם 5 כוכבי בטיחות.

אם הבטיחות כ"כ חשובה, אני בספק שתוכלי למצוא רכב אחר שבטיחות שלו מתתקרבת בתקציב כזה.

במיוחד שיש אצלך נהגים חדשים, הייתי מעמיד במקומך את הבטיחות בראש סדר העדיפויות.

כמובן זה לשיקולך.

בנוסף ממליץ להוסיף לרשימה סקודה אוקטביה בנזין, גולף, בורה וטולדו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...