Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה גיליתי שיש הזעת שמן מאיזור המנוע- גיר , קרוב לקיר האש,

מה שמוזר הוא שאני רואה שמן גם על שטנגה שנמצאת באוויר מעל לגיר, אני לא מצליח לאתר מהיכן השמן מגיע.

האם זו הזעה אופיינית לפיג'ו של מחזיר שמן בגיר?

צירפתי תמונות, אודה לחוות דעתכם לגבי כדאיות של טיפול בבעיה, אם בכלל.

31052007136.jpg

31052007137.jpg

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אפשר תמונה קצת יותר רחבת זווית? אני מניל שזה מדפרנציאל, יכול להיות שאחת ממחזירי שמן של ציריות נוזל.

גם יכול להיות שזה משאבת שקאץ'. איזה צבע שמן?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הי ,

תודה על תשובתך, אני לא כ"כ יכול לצלם תמונה בזוית יותר מוצלחת, כי אין מקום, בצילום המרוחק הקפתי בעיגול אדום את האיזור.

בכל מקרה זה לא קרוב למחזיר השמן של הציריה, והוא חדש כי החלפתי אותו בעצמי לא מזמן.

מה ההשלכות של נזילת שמן מהדיפרנציאל?

בדקתי שמן גיר- לא חסר.

אודה על עוד רעיונות, או על עזרה ממישהו שחווה נזילת שמן ממחזיר שמן בגיר של פיג'ו ויכול לבגיד אם זה נראה כך.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...