Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום במהלך הנסיעה הרגשתי בבעייה בגיר, שלא הורגשה קודם לכן - הגיר מעביר הילוך רק בסל"ד גבוה, כאילו לחצתי על מצב ספורט(זה דייהו אין באמת מצב ספורט).

אם אני מתחיל נסיעה ובורר ההילוכים במצב 2 הרכב עדין מתחיל לנסוע בהילוך ראשון.

tcc - מתחבר.

יש צינורית ואקום שלא מחוברת לשום מקום (רואים בתמונה במצורפת עם חץ)

צירפתי עוד תמונה של המנוע מרחוק.

הרכב עבר 150000 ק"מ.

חוץ מיזה הגיר לא עושה בעיות מיוחדות דפיקות, מכות רעשים וכו'.

תודה מראש לעוזרים

29-05-08_1910.jpg

29-05-08_1912.jpg

פורסם

נורמלי לחלוטין שהרכב מתחיל לסוע מהילוך ראשון גם כשהבורר נמצא על הילוך שני אך במצב זה לא יעבור להילוך שלישי.

הכיוון הוא לאחד מחיישני המהירות של הגיר.

יש לחבר סורק ולראות את תוצאות הבדיקה.

פורסם
זהו גיר שלושה הילוכים , והוא גיר לא ממוחשב למעט ה-TCC ,יש לכוון כבל קיק-דאון.

עקבתי אחרי הכבל שפותח את המצערת - מגיע מכיוון דוושת הגז(אני מניח..) עובר ליד סעפת היניקה דרך גלגל וממשיך לכיוון הציד הימני התחתון של המנוע(הגיר?) - זה הכבל קיק דאון?

ומה עם הכבל שמסומן בחץ ולא מחובר לשום מקום בצד השני?

פורסם

מתחתי את הכבל שבתמונה ועכשיו ההילוכים עוברים מוקדם מידי, אבל אני לא מצליח לכוון אותו בחזרה לכיוון השני, זאת מסילה עם שיניים כמו באזיקונים.

מישהו יודע איך מחזירים את זה למצב מקורי?

30-05-08_1236.jpg

פורסם
על הכבל יש נצרה שחרר אותה והכבל ירוץ לכל כיוון , כוון עד למצב האופטימלי מבחינתך ! .

הנצרה זה הפין השחור הקטן בתמונה? אני לא מצליח לשחרר אותו, ניסיתי לדחוף זה לא נכנס, למשוך אי אפשר כי חתכו לו את הראש

מה עושים?

פורסם

אסף שלום , קח סיכה חזקה עם שפיץ חד , החדר אותה בין הפין השבור לקדח הפין , הזז את הסיכה שהפין יצא החוצה , החזק אותו במצב זה , הזז את הכבל לכיוון הרצוי , שלוף את הסיכה , סע ובדוק , חזור על הפעולה לכיוון נוסף . בהצלחה , הפין של הנצרה נשבר עקב שיוש לא נכון.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אסף שלום , קח סיכה חזקה עם שפיץ חד , החדר אותה בין הפין השבור לקדח הפין , הזז את הסיכה שהפין יצא החוצה , החזק אותו במצב זה , הזז את הכבל לכיוון הרצוי , שלוף את הסיכה , סע ובדוק , חזור על הפעולה לכיוון נוסף . בהצלחה , הפין של הנצרה נשבר עקב שיוש לא נכון.

תודה רבה הסתדר לי העניין! אבל למה לא הזהרת אותי שיש עוד קפיץ בפנים:wink:

• תוכן חדש...