Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון בלם יד, לנסר 93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום החליפו לי בלמים קדמיים ואחוריים בלנסר 93 שלי.. אחרי שעליתי לאוטו שמתי לב שבלם היד חלש מדי יחסית למה שהיה.

המכונאי כשהרכיב את המערכת בגלגלים האחוריים כיוון אותם כך שכמעט הצמיג לא מסתובב. והוא אומר לי שהכיוון הזה הוא גם לבלם היד וכך הוא צריך להיות וזה תקין. ואי אפשר למתוח אותו עוד כי יקרע הקבל שלו!

עשיתי ניסוי קטן, עצרתי בעלייה והרמתי את הבלם יד עד הסוף והאוטו פשוט הדרדר אחורה!!! אז מה לעשות? האם יש עוד כיוון באזור הידית בתוך האוטו? איך אפשר לדעת כמה למתוח את נקבל הזה?

תודה מראש.

פורסם

עם בלמים,לא מתעסקים באופן עצמאי- פונים למוסך.

מה בדיוק הוחלף בבלמים מאחורה (משאבות בלם/סנדלים/נעלי בלם ?

האם בוצע ניקוז אוויר למשאבות האופן שהוחלפו ?

המשאבות האחוריות אם אני זוכר נכון את הרכב הקודם שלי (לנסר 92 אבל זהה ל-93),יש שם קפיץ שמחזיק את המשאבה בכל צד ויכול להיות שהבעיה נמצאת בו אבל זו רק השערה פרועה בהחלט.

זה נראה שהבעיה בבלמים האחוריים,חזור שוב למוסך ושיבדקו ליתר ביטחון גם את שאר הבלמים (גם קדימה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם כל אני לא מתכוון להתעסק איתם בעצמי!

הוחלפו סנדלים (חדשים) ותופים חרוטים. לא הוצא אויר כי לא נגע במשאבות בכלל. את כל הקפיצים הוא החזיר למקום ואני עמדתי לו על הראש!

הבלימה ברגל נראה לי טובה אך בלם היד הוא זה שחופשי.

פורסם

יכול להיות שהחזיר את הכל אבל למשל אצלי תקלה דומה בדייהטסו אפלאוז בטיפול הקודם שנעשה גם אותו סיפור והסתבר שאחד הקפיצים שתופס את המשאבה בגלגל שמאלי אחורי עייף/החזיר נשמתו לבורא.

אי אפשר לדעת מה התקלה,כדאי בהחלט לחזור למוסך ולא להמשיך בנסיעה,שמסכנת לא רק אותך כמו שאתה יודע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...