Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי קנית רכב בתקציב נמוך

_iverson_
שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם. אני אלי, בן 18 ויש לי עוד שנה של לימודים, ככה שיש עוד שנה לבלות לפני הצבא.

אז ככה, עומד לרשותי תקציב של של כ15 אלף לקנית אוטו.

אני מחפש אוטומטית, אבל אם יש אלטרנטיבה טובה, אין לי בעיה לגיר רגיל. אבל העדפה היא לאוטמטית.

הולך לנסוע כל יום באוטו כ10 ק"מ הלוך ו10 בחזרה. ישמש בעיקר לנסיעה בין עירונית אבל כמובן שאני ירצה לצאת איתו לפעמיים למקומות קצת יותר מרוחקים.

אז ככה, אני מתכוון להשאיר בערך 8 אלף בצד בבנק, לפי מה שאני יודע 3-4 אלף זה הביטוחים, אותם אני אפרוס לתשלומים וכל השאר להחזקה לטווח הקרוב.

בקיצור, חשבתי על סופר לנסר, אבל לפי מה ששמתי לב. קשה מאוד מאוד למצוא אחת שהיא באמת במצב טוב, ק"מ סביר, יד נמוכה ושלא קרעו לה את הצורה. ומה גם שמעתי שבגיר אוטומטי יש לה בעיות נוראיות.

בקיצור, השאלה שלי האם יש עוד מכוניות בסגנון? העדפה יפניות, משהו לצעיר... רכב אמין, מראה טוב ובתקציב שלי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יוצא מהנחה ש-15K זה לרכב ומה שאתה משאיר בצד לא חלק מהסכום. תקן אותי אם אני טועה.

ממליץ על ידני בגלל אמינות. כי אם יהיו בעיותץ עם אוטומט, יעלה לך לתקן כמו חצי מהאוטו.

הרכבים שאני ממליץ הם פונטו, אפלאוז וסופר לנסר. ממליץ לעשות חיפוש כדי לקבל יותר פרטים על כ"א מהרכבים האלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נטו יהיה לי 15 אלף לקניית האוטו.

אפלאוז יש לאח שלי, לא עושה לו בעייות. קצת ברדיאטור פה ושם, שזאת בעיה ידועה אצלהם. היא דווקא אוטומטית אבל הוא אח שלי סיפר שלי שהוא נסע לירושליים, לא היה מסוגל לעבור את ה3 אלף בטורים, לא אוטו כזה חזה לפי מה שאני מבין. ומה גם לא נראה משהו.

תודה על שאר ההמלצות אני אחפש.

אגב, מה אתה אומר על פולו? באיזה שנים יש את הגירסא של הV16?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פולו V16 לא נראה לי תיכנס בתקציב שלך (גם אם תנסה להוריד מישהו מתחת למחירון. אם ירד למחיר שלך כנראה שהיא במצב לא מי יודע מה)

אם אתה בכיוון- חפש פולו \ איביזה 1400 ידניות (איביזה מומלץ 96 ומעלה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נרתע קצת מהאיביזה והפולו בגלל האבזור הזול. אני עובד הרבה עם מכוניות ושמתי לב לאבזור שלהם, ומה גם האיביזה נראת ממש כבדה. לאומת זאת התרשמתי מהאבזור הדיי נחמד של הסופר לנסר יחסית לשנה, דאשבורד יפה, לוח מקשים נחמד וכו'...

אגב, עכשיו הסתכלתי בכמה לוחות, האם פיאט בראבו עם המראה של האצ'בק, נכנסת לתקציב שלי?

ומה אתם אומרים על אימפרזה 94 או 323 ישנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל אתה ילד אין לך מה לעשות עם משפחתית, חפש סופר מיני. שניים חפש רק גיר ידני כמו שאמרו במכוניות כאלו הגיר הוא חצי אוטו והוא יכול ללכת. עומדות בפניך שלוש אפשרויות: יפנית ממודל נמוך (שרייד,סוויפט,קולט 93), פיאט למינהם (בראבו,פונטו) או שתלך על צרפתית וידנית בלבד גם תעלה בשנה וגם תתפנק מבחינת אבזור (306,106205,סקסו, על קליאו לא הייתי ממליץ מקרוב). אני היתי ממליץ לך בכיוון של אחד הפג'ואים או הפונטו לדעתי במחיר כזה תוכל לקנות מודל 97-98 במחיר טוב כמובן שההמלצה מתייחסת לגיר ידני בלבד אם ההתעקשות על אוטמט לך על שריד או סויפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קולט נראה אוטו חבל על הזמן, אבל הוא עם אותה הבעיה כמו הלנסר לפי מה שאני מבין...

אני חושב עכשיו חזק על פיאט פראבו כי היא נראת חבל על הזמן, ודיברתי עם חבר שיש לו אונו. ואומר שפיאט לא יקרות בטיפולים ודיי אמינות. 106 נראת טוב, אבל קטנה מדי(ואני דיי גבוה) וממה ששמעתי קשה למצוא אחת טובה. 205 העיצוב שלה נראה כאילו זה רכב משנות ה80 המוקדמות. 306 נראת לא רע, אבל בכל זה קצת נרתע מצרפתיות.

תודה לכולם על העזרה ביינתים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על האיביזה אחלה של אוטו היה לי כזה לא עשה לי בעיות בכלל

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קולט נראה אוטו חבל על הזמן, אבל הוא עם אותה הבעיה כמו הלנסר לפי מה שאני מבין...

אני חושב עכשיו חזק על פיאט פראבו כי היא נראת חבל על הזמן, ודיברתי עם חבר שיש לו אונו. ואומר שפיאט לא יקרות בטיפולים ודיי אמינות. 106 נראת טוב, אבל קטנה מדי(ואני דיי גבוה) וממה ששמעתי קשה למצוא אחת טובה. 205 העיצוב שלה נראה כאילו זה רכב משנות ה80 המוקדמות. 306 נראת לא רע, אבל בכל זה קצת נרתע מצרפתיות.

תודה לכולם על העזרה ביינתים.

קודם כל סתם בשביל העניין קולט נחשב לאוטו די אמין בגרסא ידנית הבעיה שקשה למצוא אחת שמורה. לא הייתי מליץ לך להרתע מצרפתיות ידניות לי ולעוד שני חברים יש צרפתיות ידניות וכולם מרוצים מאוד, פיאט היא בחירה לא רעה אני הייתי הולך בכיוון של הפונטו בגלל שיותר קל למצוא אחת שמורה מאדם מבוגר, במקביל תוכל לעלות בשנתון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ בחום על מאזדה 323 שנת 94-96 (לא F) אוטו חזק ואמין מאוד הייתה אצלנו במשפחה 13 שנה לפחות , לא עשתה בעיות בכלל חוץ מתיקונים קטנים , אוטו אמין מאוד , צריכת דלק לא גבוהה , וחשוב מאוד יש לה שוק מאוד חזק ככה שאם תרצה למכור אותה , רק תשים שלט למכירה והיא עפה תוך שנייה... קח גם את זה בחשבון , אל תקנה סתם מכונית שאין לה שוק ואח"כ תיתקע איתה ויכסחו לך במחירון.... מאזדה מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש, גם המאזדה 3 לדוגמא חזקה מאוד בשוק ויותר טובה מכל הצרפתיות.

לך רק על יפניות. תהנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שבסופר לנסר ישנה בעייה בגיר אוטומט,אין קירור נאות לשמן וזה גורם לשחיקה מוגברת בגיר אלא אם כן הורכב קולר בצעירותו של הגיר והדגש הוא על צעירותו.

אם כבר סופר לנסר אז ידנית

אני מצטרף לכל הממליצים על סופר מיני אם תמתח קצת את התקציב אתה יכול להשיג לך פולו/איביזה בשנתונים יחסית מתקדמים ממולץ ידני מכוניות אמינות ומאובזרות והכי חשוב דיי בטיחותיות לשנתונים שלהם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיי נסגרתי ביומיים האחרונים על פיאט בראבו שנים 96-97 עם מנוע 1.6 ידנית. לפי מה שהבנתי מכונית טובה ומאוד יפה יחסית למחיר שלה. רק תלוי על איזה אוטו אני אפול, יש לה את הבעייות שלה, עם הידיות המתפרקות לפי מה שהבנתי אבל זה לא כזאת בעיה, ומבחינת כוח היא דיי חזקה. רק מה שמדאיג אותי שאני לא אמצע אחת סבירה, זאת אומרת שלא עברה התעללות והייתה אצל אנשים מבוגרים ואחראים כל החיים שלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...