Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר אני מניע את הרכב ואז שמעתי מין רעשים כאלה , פתחתי את מיכסה המנוע,

ואז ראיתי שרצועת הטיימינג שלי קפצה שורה ימינה "קצת יצאה" והתחילה לשפשף לי את הפלסטיקים שמה..

מייד כיביתי את הרכב.

אז השאלה שלי היא כזאת.

1.האים לקחת את הסיכון ולינסוע למוסך שאני מכיר (90 ק"מ ממני).

2. האים יש דרך נוספת לסדר את זה למרות שראיתי שנאכל ממנו חומר בוא נגיד פס אחד של 3 מ"מ ירד לאורכו...

או פשוט להזמין גרר?

יש לציין שלרכב אין שום בעיות! הכול מחוזק טוב ומטופל ברמה גבוהה מאוד.

פורסם

לפי מה שאתה כותב,

זאת רצועת אביזרים ולא רצועת טיימינג.

אם הפסים הולכים לאורך הרצועה,

אז זאת רצועת אביזרים

כנראה שהמותחן של רצועת האביזרים

כבר חלש, וצריך להחליפו.

פורסם

אוקיי אחלה אבל מה אני אמור לעשות ליסוע אפשר? על מה זה משפיע?

אני מצרף תמונה

ציירתי איפה זה נמצא, קבל שזה לא בתוך המכסה השחור אלה ליידו..

ומה עושה רצועת אביזרים ?

תודה לעונים.

ללא שם.JPG

פורסם

לא חשוב באיזו רצועה מדובר- אם יש לך ביטוח גרירה לדעתי מומלץ להפעיל אותו ומסיבה פשוטה- המשך נסיעה יגרום לנזקים רבים וכואבים יותר לכיס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי כדאי מאוד לגרור, כבר ראיתי רצועת אביזרים שנקרעת, נדחפת באיזור הפולי של הקרנק מתחת למכסה הטיימינג ולוקחת את רצועת הטיימינג יחד איתה....

פורסם

לדעתי כדאי מאוד לגרור, כבר ראיתי רצועת אביזרים שנקרעת, נדחפת באיזור הפולי של הקרנק מתחת למכסה הטיימינג ולוקחת את רצועת הטיימינג יחד איתה....

כל מילה בסלע!

HFturbo

• תוכן חדש...