Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה ביצעתי לחברתי ניקוי של בית המצערת/פרפר בעזרת ספריי קרבורטורים לרכב הנ"ל (לא שפכתי הרבה) ולאחר יום של נסיעה פתאום הרכב משתנק באגרסיביות ונכבה מאוד מהר כאשר אני במצב עצירה וההנעה היא קשה מאוד מאוד.

מעבר לזה נדלקה נורה צהובה של מעין מאוורר כזה שלמיטב הבנתי מסמל חיישן כלשהו.

מהי הבעיה ואיך פותרים אותה או בקיצור מהו הנזק הכספי ואם אפשרי לקבל הכוונה לגבי הבעיה??

תודה.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

יכול להיות (ואף סביר) שהשימוש הלא מבוקר בספריי קרבורטור גרם לסחיפת כל הלכלוך למערכת הזרקה ולסתימה או לנזק כלשהו למצערת.

בצע חיפוש בנושא והמתן לתשובת מומחי פג'ו.

פורסם

פירקת את בית המצערת?

יש לי 306 98 1.4 אני עושה ניקוי עם ספריי אבל כשהרכב מונע ואני לוחץ תוך כדי על הדוושה כך הכל עף לאגזוז וזה יוצא מאד נקי.

אני לא יודע אם זה בסדר לעשות כמוני אבל אם נראה לך תנסה שוב.

פורסם

כן גם כשהאוטו קר הנעתי אותו וריססתי לתוך הפרפר (בית מצערת) אבל המנוע שלי ושלך שונה בתכלית (מהבלוק מנוע ועד הראש מנוע שהוא יצוק אלומיניום ואצלך ברזל) אני עדיין מחכה לתשובה של מומחי פיגו' לצורך העניין.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

על פניו נראה שהתקלה לא קשורה ישירות לניקוי בריסוס שבצעת לבית המצערת אך אולי תוצאתית לה ובלי כוונה ושימת לב ניתקת את צינור הוואקום לחיישן ה -map .

אפשרות שנייה היא בעייה בלחצי הדלק מסיבה זו או אחרת שהחמירה לאחר ניקוי המצערת אך לא קשורה ישירות לניקוי זה.

יתכנו גם סיבות נוספות .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

אודה למומחי פיגו' שיגיבו.

הרכב נלקח למוסך מכונאות שם נאמר לי שישנה סתימה באינג'קטורים ויש צורך לקנות תוסף ולשים על חצי מיכל והכול יסתדר.

רציתי לשאול האם באמת לקנות תוסף או שזה כוסות רוח למת?? או לעשות אינפוזיה עם 2 תוספים (עלויות האינפוזיה אם יש למישהו ידע אשמח לדעת סכום)??

אם לעשות אינפוזיה איזה מוסך מומלץ לניקוי וחייב שהמוסך יהיה באיזור ראשון/לוד/רמלה/רחובות כי האוטו משתנק ונכבה כל פעם ואין ברצוני לנסוע הרבה.תודה לעונים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...