Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיילא למכור למגרש, אבל לקנות ממנו?

חסרים גרוטאות ביד-2?

נקווה שיהיה לך קצת יותר מזל הפעם (למרות שאני בספק).

תודה על העידוד...

למה להיות שלילי?

לא הבנת את הבעיה? היו לי שלושה רכבים שלא יכולתי להפוך לכסף, אלא רק לרכב אחד מסוחר.

צ'מע, מכל הסיפור הזה אני רק יכול להגיד שהמגרש שאתה קונה ממנו חתיכת צדיק שזה משהו ...

זה לא קשור רק לעובדה שהם בסדר, אלא גם למה שאני עשיתי, שבאתי אליהם עם גישה של "יש בעיה, בבקשה תקנו אותה בשביל שכולנו נהיה שמחים".

לא הייתי אגרסיבי, לא צעקתי ואפילו לא התעצבנתי. פשוט הראיתי להם שאני לקוח שכרגע לא מרוצה אבל אם הבעיה נפתרת הכל יהיה בסדר.

לא הייתה העלאת טונים בשום רגע ולא היו יותר מדי אי נעימויות.

הם אפילו אמרו לאמא שלי מולי שהבעיה הכי גדולה שלהם היא שאני מגיע עם הבעיה ולא תוקף אותם, אלא רק מחכה לידם שיפתרו אותה, אז הם לא יכולים להתווכח איתי כי אין על מה להתווכח.

לי הייתה מטרה שהיא לקנות רכב, ולהם הייתה מטרה של מכירת רכב. אני לא רואה סיבה שיהיה שם קונפליקט.

ראיתי את האנשים שנכנסים לשם, כל מיני ערסים שכל מה שהם רוצים זה לריב ושיורידו להם את המחיר ל50% מהמחיר המקורי. אני לא עשיתי להם חיים קשים אלא שקלתי אופציות ואז פשוט עשיתי מה שצריך. בלי אגרסיביות.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב על הרכישה.

סילחו לי מראש על ה"מקובעות" אבל בתור מי שחיפש רכב משומש בתקציב לא גבוה- מה בכלל התקרבת לטרבל מייקרים כמו 106, רנו 11 ואסקורט 95?

אני כמעט בטוח ששני הרכבים הכי אמינים מכל הנ"ל היו הג'סטי והלנסר. אני מאחל לך שקט גם עם הלגאסי. בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אגיד מה שאמרתי בפעם הקודמת שדיווחת על החלפת הרכבים: יוסי-ילד שלי מוצלח...

מי ייתן ותמצא את מבוקשך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטער לומר לך את האמת בפנים, אבל אני כזה. (אולי יש לי סתם דעות קדומות :roll:).

לפי ההגיון של הסיפור שלך, הדבר היחיד שהיית מרוצה ממנו היה הגאסטי לאחר ש בני החליף לך מנוע.

לכן במקומך הייתי קונה לגאסי עם מנוע גמור, יש ביד 2 ב 2000-2500, הולך לבני שישים לך מנוע (אתה הרי סומך עליו, מנסיון).

היית גומר את זה ב 5000-7000 ש"ח לאחר יישור.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אז מה יוסי, בעקרון הלגאסי היא זו שתדפוק חיפה-ת"א-חיפה כל שישי?:-D

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

א) הרכב נראה די שמור.

ב) מכל שלל המכוניות שהיו לך לאחרונה, זאת נראית הרצינית ביותר.

ג) לחבר היה רכב דומה, הק"מ נכון לאחרונה עבר את הרבע מיליון והרכב מסרב להראות סימני התפגרות.

ד) כיף כל פעם לקרוא את הסיפורים שלך.

ה) מתי אתה מאגד את הכל לספר?

ו) שבוע הספר מגיע אוטוטו, כדאי לך להזדרז.

ז) תתחדש.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לכן במקומך הייתי קונה לגאסי עם מנוע גמור, יש ביד 2 ב 2000-2500, הולך לבני שישים לך מנוע (אתה הרי סומך עליו, מנסיון).

היית גומר את זה ב 5000-7000 ש"ח לאחר יישור.

לא נראה לי שהבנת אותי...

לא יכולתי להוציא כסף משלושת המכוניות שישבו לי בחניה וזה רק כאב ראש לנסות למכור אותן!

יש לי דברים אחרים לעשות בחיים שלי מאשר למכור מכוניות.

אז מה יוסי, בעקרון הלגאסי היא זו שתדפוק חיפה-ת"א-חיפה כל שישי?:-D

אכן, אבל אני צריך להוריד את הכמויות של הנסיעות ולא יכול לנסוע כל יום שישי.

ד) כיף כל פעם לקרוא את הסיפורים שלך.

תודה

ה) מתי אתה מאגד את הכל לספר?

הספר בדרך אבל לא כולל סיפורי מכוניות.

ו) שבוע הספר מגיע אוטוטו, כדאי לך להזדרז.

אני יודע, אני כבר בהיסטריה! :lol:

ז) תתחדש.

תודה! כיף לראות אנשים מפרגנים.

פורסם

לקנות מסוחר זה מפחיד, כי יש סיכוי שתגיע למלא גז במזגן ולא יהיה מדחס בכלל, בשלב מסויים גם הסוחר יתנער ממך.

לגבי הרכב: יכול להיות שהוא הגיע לסוחר בגלל שיש לו שוק חרא, יכול להיות שהוא דפוק.

אבל לגאסי זה ה-אוטו בסכומים של עד 10K ש"ח, לפחות לפי דעתי, אחרי שתתקן את המזגן אתה לא תוכל להפעיל אותו בדרגה 3-4 כמעט, המזגן שם ממש ממש מעולה, הרכב מאוד מאוד אמין, אין לו שום בעיה לתפור ת"א - חיפה ע"ב יומי אפילו, אם יש רכב שכואב לי שמכרתי זה הלגאסי.

אלון, אני הייתי מפחד לקנות לגאסי עם מנוע גמור, מהסיבה הפשוטה שהמנועים האלו נוסעים חצי מליון בלי לצייץ בכלל, אז או שהאוטו היה מטופל חרא או שיש לו מליון ק"מ ושיחקו בשעון.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היום לקחתי אותו לבדיקה כללית.

הכל בסדר וזה לא רכב שעברה עליו משאית או משהו. השאסי בלי דפיקות.

החלפנו רצועת מזגן והמזגן מקרר ברמות מדהימות.

המאוורר הימני של הרדיאטור לא פועל ויש בעיה במנוע. מחר בבוקר יהיה חדש.

החלפתי את הרדיו ברדיו שהיה לי והעברתי בבדיקה גם את הרדיו באוטו של אמא שלי.

היו חסרים כמה אורות אז החלפנו נורות.

תוקנו מראות חשמליות.

הוצאתי את הדיבורית של הבעלים הקודם כי היא לא עובדת עם הטלפון שלי.

היה חשש לנזילת דלק אבל זה היה כלום.

הכל ביחד יצא 1500 ש"ח בערך, כולל המנוע של המאוורר של הרדיאטור, הבדיקה הכללית והבדיקה של המזגן, פלוס גז.

בשבוע הבא טיפול 10000 והתקנת נעילה עם שלט.

בחודש הבא תיקון ריפוד קטן בדלתות כי זה לא נעים.

חוץ מזה האוטו מושלם מבפנים כמעט.

פורסם

היי, זה דגם GL, אמורה להיות לו נעילה מרכזית מקורית (בסיבוב מפתח כל הדלתות נסגרות/נפתחות) וככה אפשר רק להוסיף אזעקה/שלט נוחות ולחסוך כמה "גרושים".

תתחדש תהנה מהרכב, שמח לשמוע שהמזגן חזר לחיים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...