Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

למי שזוכר פירסמתי כאן לפני כמה זמן שאני מחפש עבודה (ועכשיו עדיין מחפש) מחיפה.

בקיצור לא נרחיב יותר מידי, המקום הוא בחיפה ורק נגיד שזה המסלול באגי החדש שנפתח ליד קניון חיפה מול מרכז הקונגרסים.

התחלתי לעבוד שם לפני כ-3 שבועות ועבדתי במשך יומיים (מצטבר כ-16+ שעות).

ביום הראשון שהגעתי (עם שאר העובדים גם מהפורום) לראיון עבודה ביררתי את השכר ואם יש תלוש משכורת ואיפה הטופס 101 שצריך למלא, קיבלתי תשובה שבימים הקרובים יתנו לנו טופס 101, יש תלוש משכורת מסודר והשכר עוד לא נקבע אבל איפשהו בין 20-25 שקל לשעה ונסיעות - אין.

הסכמתי להכל וחיכיתי לשבוע אחרי להתחיל את העבודה בשעה 10:00 בבוקר.

הקומבינות התחילו כבר ביום הראשון שהגעתי ב10:00 בדיוק עם עוד עובד אחד וחיכינו כמעט שעה עד שאחד המנהלים היקרים נזכר להגיע, וכמה טלפונים שעשיתי למנהל המקום הוא טען שתיכף תיכף והנה עברה לה שעה ואני בחוץ בשמש מתייבש ומחכה שיבוא, אמרתי מילא יום ראשון נראה מה יהיה בשאר היום.

עבדתי באותו יום וגם למחרת, קריעת תחת מהסרטים כמו שאומרים, נשרפתי בשמש כולי בלי שתייה ובלי שום דבר (שביקשנו שתייה המנהל הלך לתחנת דלק ומילא בקבוק מהשירותים - מילא, הוא לא חייב לי כלום אז שיהיה).

כמובן באותו היום, טופס 101 - לא היה, כמה השכר יהיה - אין להם מושג ומתי הם ידעו? מי יודע אחרי החגים (אחרי פסח) = זו התשובה שקיבלתי.

כמובן למחרת בדיוק אותו דבר.

שהסתיים היום שני של העבודה ששוב קרעתי את התחת יותר מהיום הראשון ונשרפתי כולי, בעצם אותו שבוע לא קיבלתי יותר משמרות והתבקשתי להגיע להמשך עבודה שבוע אחריי (שוב אחרי "החגים" - שבוע שני של פסח).

אחד העובדים שיצר איתי קשר במהלך אותו שבוע אמר שיש שמועה שהמסלול לא עובד יותר ושאני ידבר עם המנהל, אני חיכיתי עד אותו יום שהייתי אמור להופיע לעבודה אולי המנהל ייצור קשר איתי, באופן לא מפתיע המנהל לא יצר קשר איתי ואני חייגתי אליו ומסתבר שהמסלול סגור עד להודעה חדשה. עוד הייתי קם בבוקר ונוסע מבזבז דלק וזמן על חשבוני ומגלה שבכלל לא עובד, איפה האחריות להודיע?

יצרתי קשר עם המנהל והוא אמר: "נהיה בקשר ואני יודיע לך מה נסגר" אמרתי בסדר וחיכיתי לטלפון, ככה עברו להם כמעט שבועיים, במהלך השבועיים האלה אני מתקשר למנהל בשביל לברר מה נסגר והוא לא עונה , איזה יופי!

כסף? - אין. תלוש? - אין.

יצרתי קשר עם המנהל דרך הפורום (הוא כותב כאן הרבה מאד) , לפי טענתו הוא נפצע במסלול ולא יכול להגיע, אבל שאני ייצור קשר עם 2 שותפים שהם בעלי המקום (מסתבר שאותו מנהל הוא רק שכיר שעובד שם בדיוק כמוני רק שהוא מנהל את המקום ואמור לדאוג שהכל ירוץ).

יצרתי קשר עם השותפים, אין להם מושג מי אני, את אחד מהם ראיתי ביום השני של העבודה שהוא בא לראות מה קורה אבל הוא לא זוכר, לטענתו אותו בחור שהוא שכר לנהל את המקום לא נפצע ולא נעליים - הוא פשוט לקח את הרגליים וברח ואין להם איך להשיג אותו. (עוד בולשיט?)

המסלול כיום קיים שם כמו שהוא מלפני 3 שבועות, מה יהיה? אין לי מושג.

אותי לא מעניין מה נסגר עם אותו מנהל שכביכול "נפצע" ולא אכפת לי מהמסלול, הם חייבים לי כסף רק על אותם יומיים שעבדתי וקרעתי את התחת שם (אפילו אם זה רק 100 שקל עלובים - כסף זה כסף).

מה עושים במקרה הזה?

אם אני פונה לתביעה אותם שותפים יכולים להגיד שהם לא מכירים אותי.

במידה וכן, לא יכולים להאשים איתי שעבדתי יומיים "בשחור" וניסיתי להעלים מס?

בסוף עוד אני יידפק מזה ועוד יגידו שקיבלתי כסף בשחור על אותם ימים ויאשימו בסחיטה או משהו.

יש למישהו עצות בנושא?

תודה,

אוהד.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיוון שעד כמה שאני יודע אחד המנהלים של המסלול הנ"ל הוא אישיות מוכרת בתחום המוטורי וגם מנהל בפורום הזה, אני מציע לך תחילה לפנות אליו באופן פרטי (בהודעה, טלפון, יונת דואר) ורק אז להתחיל לחפש אלטרנטיבות אחרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהחלט מדובר על המסלול קליבר שVOLK (קובי) דיבר עליו ושנינו עבדנו שם יחד עם עוד כמה מהפורום.

בכל מקרה, עם הבחור שהוא גם מנהל בפורום וגם כותב כאן הרבה דיברתי בפרטי (וגם ניסיתי בנייד וכמובן שלא קיבלתי תשובה) והוא מבחינתו מסיר כל אחריות בטענה שה2 שותפים חייבים לו הרבה יותר לעומת ה"100 שקל שהם חייבים לי" לדבריו.

יש למישהו עצות?

אוהד.

פורסם

החבות כלפיך היא אכן של העסק עצמו, ולא של שכירים בו. אני מציע שתגישו תביעה בבית הדין לעבודה מול המסלול ובעליו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מכיוון שעד כמה שאני יודע אחד המנהלים של המסלול הנ"ל הוא אישיות מוכרת בתחום המוטורי וגם מנהל בפורום הזה, אני מציע לך תחילה לפנות אליו באופן פרטי (בהודעה, טלפון, יונת דואר) ורק אז להתחיל לחפש אלטרנטיבות אחרות.

מה פתאום? אז אם הבן אדם אישיות מוכרת/מנהל פורום מותר לו לעבור על החוק ולא לשלם למועסקיו?

לפותח השרשור, תבע אותו בבית הדין לעבודה. מי יתן ויקבל עונש חמור.

פורסם

מסלול באגי אמרת?

גש לשם (רצוי עם טנדר), תעמיס באגי או שניים , ושהם ירדפו אחריך.

זה מה שאני הייתי עושה (אבל זה רק אני :twisted: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תאמין לי שהייתי אפילו מעמיס אחד על הוו-גרירה אצלי ברכב וגורר את הבאגי עד הים שהוא ממש קרוב גם ככה.

בכל מקרה הפעם האחרונה שראיתי את אחד הבאגים מבין ה10 שהיו לו שם זה היה ביום האחרון שעבדתי ומאז הם פשוט העלימו אותם כמו שהמנהל ושאר חבריו לעסק נעלמו גם.

אוהד.

פורסם
מה פתאום? אז אם הבן אדם אישיות מוכרת/מנהל פורום מותר לו לעבור על החוק ולא לשלם למועסקיו?

הכל טוב ויפה, רק שפותח השרשור כתב שהוא לא המעסיק, אלא הבעלים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני רק רוצה להבהיר,

הבחור שכותב כאן בפורום לפי טענתו - הוא שכיר.

זאת אומרת , 2 השותפים שהם כביכול הבעלים של המקום או המנהלים (הביג בוס) הם מעסיקים אותו בתור המנהל של המקום.

זאת אומרת, התפקיד שלו בכל יום זה לפתוח את המסלול, לפקח על המסלול ועל רכבי הבאגי.

מצד אחד אני לא יכול לפנות ל2 השותפים כי הם לא קיבלו אותי לעבודה עצמה, לא חתמת 101 והם לא מכירים אותי.

מצד שני אני לא יכול לבוא לבחור שכותב כאן בפורום (כביכול המפקח על המסלול) כי הוא לא המנהל האמיתי של המקום, אלא רק שכיר כמוני - שוב, לטענתו.

מכיוון ש2 השותפים לא מכירים אותי, והבחור "המנהל\מפקח השכיר" מוריד על אחריות )**למרות שהרגע נזכרתי שביום הראשון של העבודה הוא אמר שכל בעיה שלא תהיה לפנות אליו כי הוא רוצה שנרגיש כמה שיותר בבית**) ומצד שני לפי ההודעה שהוא רשם לי שה2 שותפים חייבים לו אלפי שקלים ולי "רק 100 שקל בקושי" בתחושה של זלזול ו"עזוב את זה כולה 100 שקל" אז אני בבעיה.

אוהד.

פורסם

אוהד, אני ממש ממליץ לך לתבוע. לדעתי תקבל את הכסף כבר כשכתב התביעה יגיע, ולא תאלץ לכתת רגליך לבית המשפט בכלל.

אגב, שלא ישתמע שאני מנסה להגן כאן על המנהל, למרות ששנינו מנהלים בפורום, אני לא מכיר אותו ומעולם לא החלפנו מילה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

מה כל המיסתוריות הזאת .."הבחור מהפורום"... תגיד את שמו ...עד כמה שזכור לי כאשר הוא חיפש עובדים הוא ידע להיכנס ולפתוח שרשור על כך ...אני לא יודע אם הוא הבעלים /המנהל(שכיר) או כל דבר אחר אבל יש לו אחריות מסויימת בתור זה שגייס אתכם ולכן אין כל סיבה שלא ישא באחריות הזאת.

פורסם

אין בעיה להגיש תביעה. אם תלכו אתה VOLK והמנהל לבית המשפט, זה יראה רציני כשכמה עובדים מגישים תביעה נגד עסק.

מה גם שאותו המנהל יכול להעיד שאתה וגם VOLK עבדתם שם ככה שיהיה לכם גיבוי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין טעם להזכיר את שמו של האדם כי זה עלול להתפתח למצבים לא נעימים משפטית שעדיף להמנע מהם.

כי אם ייאמר פה משהו בגנותו של אדם ספציפי בפורום בסופו של דבר זה יכול להגרר לתביעות דיבה - דבר שיש להמנע ממנו על ידי שני הצדדים. אז עשו לי טובה, ואל תכריחו אנשים לדבר בשמות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...