Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא הגיר הרובוטי הוא לא כלכך נורא כמו שקוטלים פה, פשוט צריך להתרגל ולדעת איך לנהוג איתו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני חסיד מאוד קטן של קורולה, החדשה כמו הקודמת, אלא שנראה מעט לא הוגן לשייך בעיה שהיתה קיימת בדור הקודם, לקורולה החדשה.

צריך להחליט, אם מדובר בנוכחית אז הגיר הרובוטי רלבנטי, אם בקודמת, מדובר בתיבה אוטומטית רגילה ומנוע "חשוד". אין סיבה לעשות סלט מהשתיים.

פורסם
לכן עם כל הכבוד אין לך את היכולת להביע חוות דעת על הפוקוס בהשוואה ליונדאי, אלא בהתייחס לעיצוב. ואכן לא הבעתי חוות דעת על הפוקוס, פסלתי את האפשרות מראש.

כחבילה כוללת הפוקוס עדיפה ובגדול על היונדאי, וחבל שלא בדקת את תוך הקנקן . אולי נכון, אבל את הקנקן הזה אני לא רוצה לראות אצלי בבית.

דרך אגב, השוואה של גינס ב 500 שקל , לרכב של 140,000 שקל, יש כאן איזה שהוא חוסר פרופורציה..אדרבה.

למה למה למה אתה לוקח את זה כל כך אישי?

כאילו יש לך מניות בדלק מוטורס, אולי באמת כן.

פותח השרשור בקש לקבל חוות דעת והמלצות בדיוק כמו שאני בקשתי וגם קבלתי. כל חוות דעת והמלצה היא על פי דעתו והשקפתו

של מי שמעוניין לעזור. קרוב לודאי שלא כל ההמלצות יהיו זהות ולכל אחד יכולה להיות דעה שונה לגבי אותו הרכב, לכן אם פסלתי

והדגשתי שזאת דעתי בלבד, עדיין זאת הדעה שלי. לך יש את הדעה שלך, כתבת אותה ואני בטוח שגם קראו אותה והתיחסו אליה.

כמו שכתבת, רכב צריך להשוות כחבילה כוללת, זה נכון לגבי הרכבים ברי ההשואה שאתה בתור קונה הגדרתה לעצמך לאחר

סלקציה של מה שלא יכנס לקבוצת ההשוואה. ואצלי הפוקוס (ולא משנה באיזה נפח מנוע) נפסלה בגלל העיצוב החיצוני וגם הפנימי

ולא הצליחה להגיע לקבוצת ההשוואה. לא כתבתי או אמרתי בשום מקום דבר רע על יתר הפרמטרים שלה, שאולי עדיפים על ה I30

ואולי לא.

את החיזוק לקנות את ה I30 קבלתי כאן בפורום ואני מודה לכל החברים שהמליצו לכאן ולכאן.

תודה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
על פי דבריך לא טרחת אפילו לבצע נסיעת מבחן בפוקוס , אלא התרשמת רק מהעיצוב הפנימי והחיצוני של הרכב.

על סמך זה קבעת שהיונדאי טובה יותר, ובכן זו זכותך, אבל אתה בהמלצה שלך פה פשוט מטעה.

.

גם שיקול אינדיבידאולי (עיצוב) הוא פרמטר חשוב שלא תמיד שווה לזלזל בו.

אתה יודע שגם אני מחסידי הפוקוס ולמרות הכול, גם לה יש חסרונות שגורמות להרבה אנשים לפסול אותה. אני מכיר שני אנשים שחשבו לרכוש את הפוקוס ופסלו אותה. אחד בגלל המרווח לרגל ימין (שהוא מאוד קרוב לקונסולה המרכזית) ושדה הראיה הגרוע מאחור (בגרסת הסדאן) לשני המושב לא היה נוח (אין לו כמעט איזורי תמיכה בולטים) בשילוב של הגה שממוקם טיפה שמאלה (לטענתו). כך שבהחלט ישנם פרמטרים שלא מצריכים נסיעה וניתן לחוש אותם גם באולם תצוגה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...