Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני כבר מחפש תקופה קיט נעילה מרכזית של חברת גארד באיזור רחובות ולא מוצא בשום מקום. כל הסטים שמציעים לי הם של כל מיני חברות אחרות והמחירים נעים 200 ל300 ש"ח (עם שלט או בלי שלט).

רציתי לדעת אם המחירים שקיבלתי נחשבים סבירים או יקרים יחסית ואם מישהו יודע היכן אוכל למצוא באיזור קיט נעילה מרכזית של חברת גארד.

בנוסף, במשך החיפושים אחרי קיט חלונות חשמל קיבלתי הצעת מחיר של כ740 ש"ח לקיט של ספאל ("הדגם החדש ביותר" ע"פ המוכר). איך המחיר הזה? אוכל למצוא את הקיט במחיר טוב יותר? אם כן, היכן?

תודה רבה לעוזרים! :)

פורסם

לפני 6 שנים התקנתי סט של ספאל ב-900 ש"ח.

זה כמובן כולל את מחיר ההתקנה בתוכו.

לא יודע עד כמה המחירים עלו מאז ומה השתנה בתכונות, אבל המחיר שנתנו לך נשמע יקר מדי.

פורסם

אם אני לא טועה לספאל יש שלושה דגמים; הרגיל, מחוזק ועוד אחד.

לפני כשנה~ רכשתי את הדגם המחוזק (או את השלישי) ועד היום אין תלונות. יש לציין שהמנועים הקודמים היו מהדגם הרגיל, בני 10 ועדיין פעלו מצויין. החלפתי אותם בגלל סיבה אחרת.

בכל מקרה, הצעת מחיר טובה קיבלתי בזמנו מ"סאונדר" שיושב ברחוב ויצמן ברחובות. שווה לקפוץ אליו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה! דיברתי כרגע עם חיים מסאונדר. אחלה בנאדם! והיתרון בשבילי - גם לו הייתה ג'אסטי :lol:

הוא הציע לי מחיר גבוה במעט ממה שהוצע לי ב"על גלגלים" אבל אצלו המחיר כלל גם מפסקים ועוד כמה דברים קטנים שיהיו נחוצים לי לצורך ההתקנה. בנוסף הציע לי בתוספת ממש לא משמעותית גם מרים חלונות, כניראה שאלך על זה.

תודה רבה!

עכשיו רק מאיפה אוכל להשיג קיט נעילה מרכזית של גארד?:|

פורסם

לא הבנתי למה אתה צריך קיט נעילה דווקא של גארד.

הקיט כולל בסה"כ 4 מנועים לסגירה ופתיחה וחוטים ויחידה ראשית פשוטה לא יותר מזה.

איפה שתתקין את החלונות בדוק מה הם מציאים לך ואם המחיר סביר לך על זה, כי זה לא משהו שמתקלקל גם אם זה סיני פשוט.

הרכיבים פשוטים מאוד ועובדים ממש קצת (בסה"כ לסגור ולפתוח).

דווקא מומלץ הקיט המחוזק של ספאל (נדמה לי שבא בצבע אדום), מרים שמשות מומלץ כי זה מאוד נוח, אז אם יש לך את הכסף להוסיף אז כדאי.

פורסם

לגבי קיט של גארד, הרי שכל מתקין שעובד עם היבואן, יש לו את האפשרות להזמין את הקיט הזה.

שים לב, ישנם שני דגמים לקיט של גארד. הראשון הינו שהמנועים של גארד, אולם מח הנעילה וצמת החוטים לא. מאוד אמין.

הסט השני, יעלה כ 150 שח יותר, וזה בגלל שהחיוט מגיע מבודד, והמח נושא גם את שם היצרן "גארד".

בכל מקום בו יש למשל את האזעקות ביפר של גארד, תוכל להשיג או לפחות להזמין דרכם, את הנעילות האלה.

הנעילות האחרות בדכ אמינות גם כן.

אתה יכול להתקשר אליהם, ולבדוק היכן יש דילר שלהם באיזורך, אתה יכול לרכוש גם ישירות דרכם, אולם אז המחיר לדעתי, יהיה יקר יותר. עדיף אולי, דרך דילר

הנה הפרטים שלהם מדפי זהב:

מידע נוסף

טלפון:03-6877121פקס:03-6871410כתובת:צ'לנוב 28 תל אביבמיקוד:66048כתובת אתר:http://www.guard-ql.co.il

דוא"ל:[email protected]

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה והמידע!

באתר של "על גלגלים" מופיעים מוצרים של חברת גארד אז התקשרתי לשאול לגבי הקיט נעילה מרכזית, הבחור אמר שהוא יכול להזמין לי, מופיע לו רק דגם אחד של הנעילה, לדעתו כל החלקים כולל מוח היחידה הם של חברת גארד (לא נראה לי שהוא הסתמך על מידע כלשהו בקביעה זו) והמחיר הוא 350 שקלים לקיט ללא שלטי נוחות כמובן.

איך המחיר?

פורסם

כי זה לא משהו שמתקלקל גם אם זה סיני פשוט.

הרכיבים פשוטים מאוד ועובדים ממש קצת (בסה"כ לסגור ולפתוח).

אם אתה רוצה תשובה מדוייקת, כדאי לשאול את דני זומרשטיין.

אם יש הבדל מכריע שאכן ומצדיק את ההפרש בין 200 ש"ח ל-350.

נכון שמדובר על 150 ש"ח , אבל זה כמעט פי 2 במחיר.

ZZR

פורסם

אכן הפשוטים אינם מאכזבים, האמת, הופתעתי לטובה, אם כי כעסק שמכר כמויות, הרגשתי בהבדלי האמינות, מה שרוב הלקוחות הפרטיים לא יכלו להרגיש, אלה שרצו לחסוך בסט הנעילה, לפחות יקר, בדכ יצא להם רק טוב.

אני באוטו שלי , לא הייתי חושב פעמיים ומתקין גארד.

שים לב, במנועים של גארד, הראש, מסתובב, כלומר קל יותר במקרים מסויימים לכוון את המוט בעת ההתקנה, וההפעלה פחות לוחצת על הלוקר.

מהותי? לא ככ מהותי, אבל מאוד מקצועי.

אכן, יש הבדל במחיר, מצד שני, כמה זמן יקח לך לבזבז את הסכום שתחסוך, את המאה וחמישים השח? יום, יומיים? הנעילה היא לכמה שנים..

כל אחד וחישוביו הוא.

כל עוד אתה קונה במקום אמין, שיתן אחריות על המוצר , ויממש עת הצורך, הכל הולך.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה לך, הכל נלקח בחשבון ונראה לי שאלך באמת על הסט של גארד.

אין לי מושג איך "על גלגלים" בנושאי אחריות, לא יצא לי לבדוק אותם מעולם, אבל נראה לי שהם חנות שמכבדת את עצמה.

אני כניראה אלך על זה, אני מקווה שבאמת מחיר של 350 ש"ח לסט הזה הוא מחיר הגיוני (על גלגלים בד"כ יקרנים מהניסיון שלי).

תודה רבה לכולכם על העזרה :-D

פורסם

גש לרמי קארדי התותח מטום קאר בהוד השרון

בעל מקצוע מעולה שמחזיק במלאי את כל סוגי המנגנונים .

שיהיה המון הצלחה .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

בדוק שגם על המוח רשום גארד, ושצמת החוטים מבודדת עם ציפוי פלסטי שחור.

במידה ורק על המנועים רשום גארד, ואם הקופסא החיצונית היא ירוקה, נראה שמדובר בסט שרק המנועים בו הינם גארד, ומחירו יותר מכל סט אחר, אבל לא כמו סט שהכל גארד.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...